- 17 Ekim 2016
- 197
- 328
- 53
- 43
Ben dün yaptım canım yarin da yapacağım 12.gün yarin cevabın için sağol içim rahatladı biz dusuk gibi geldi herşeyden evham yapar olduk :)Cnm bn ilk kan testimi tam gününde yani 12.gün yaptırdım 84çıkmıştı doktorum 3gün sonra tekrarla dedi bu deger çıktı, sen ne zaman tekrarlicaksın testini bnce düşük degil..
Hiççç söleme cnmm herşeyden korkar olduk rabbim hepimizin yüzünü güldürsün hadi bakalım güsel haberler ver bize yarınBen dün yaptım canım yarin da yapacağım 12.gün yarin cevabın için sağol içim rahatladı biz dusuk gibi geldi herşeyden evham yapar olduk :)
Güsel haberlerle gel cnm...Kızlar yarın test günüm.Bir tuhafım .Çok korkuyorum sonuç negatif olucak diye.Sabah erkenden gidicem kan vermeye.dua edin lütfen
Benim regl tarihim test den 1 gün sonraydi ama ben transfer in 7. Günü erken testle yaptım negatif çıktı sonuç da öyle olduYanı transferden sonra adetin gecikmesi gebelik olustugunu illaki göstermiyor. Test günümüz adetten daha geç bir günde olabiliyor.
İnşallah canımGüsel haberlerle gel cnm...
Verdim canim kan sonuc 71.9 cikti pazartesi tekrarlicam cok erken yaptim benCanm kan verdin mi
Hayirli olsun cnm 5 ci gun embriyosyduVerdim canim kan sonuc 71.9 cikti pazartesi tekrarlicam cok erken yaptim ben
Tesekkurler cnm evet 5.gun siz test yaptinizmiHayirli olsun cnm 5 ci gun embriyosydu
Yok yapmadim yarin alirim esim izin vermiyor zaten umudum yok belirti yok goguste krinda vajinada kasikta bisey olmyinca umidim kesildiTesekkurler cnm evet 5.gun siz test yaptinizmi
Oyle dusunme cnm olmax dedigin olur.aynimi transferimiz yarin kacinci gun?Yok yapmadim yarin alirim esim izin vermiyor zaten umudum yok belirti yok goguste krinda vajinada kasikta bisey olmyinca umidim kesildi
Yok yapmadim yarin alirim esim izin vermiyor zaten umudum yok belirti yok goguste krinda vajinada kasiktaTesekkurler cnm evet 5.gun siz test yaptinizmi
8 ci gunum kanda kesin cikarOyle dusunme cnm olmax dedigin olur.aynimi transferimiz yarin kacinci gun?
Cikar canim ama cok yuksek bekleme ben erken yaptimYok yapmadim yarin alirim esim izin vermiyor zaten umudum yok belirti yok goguste krinda vajinada kasikta
8 ci gunum kanda kesin cikar
Beklemiyorum yuksek negatif alacakmisim gibi canm inan suan bos duygular icindeyim bilmiyorumCikar canim ama cok yuksek bekleme ben erken yaptim
Bende seninle aynı durumdayım cok stresliym olmicakmis gibiBeklemiyorum yuksek negatif alacakmisim gibi canm inan suan bos duygular icindeyim bilmiyorum
Testi yapmadan bilemrzsin canim ama 2 gun daha sabret daha cok cilsin degerinBeklemiyorum yuksek negatif alacakmisim gibi canm inan suan bos duygular icindeyim bilmiyorum
Bende canm Alllah insallah sanada banada nasip eder kcinci gununBende seninle aynı durumdayım cok stresliym olmicakmis gibi
Canm sen ilk gunden beri neler yasadin biliyrm herkeste bunye farkliTesti yapmadan bilemrzsin canim ama 2 gun daha sabret daha cok cilsin degerin
Benim bugün 7 yarın sabah ıdrar testi yapacağım ama hiç Umudum yok senin kaçıncı gününBende canm Alllah insallah sanada banada nasip eder kcinci gunun
Benimde 8 oldu suan itibaren ben kan berip kurtulacam idrari bekleyememBenim bugün 7 yarın sabah ıdrar testi yapacağım ama hiç Umudum yok senin kaçıncı günün
Kaçıncı gün emriyosuBenimde 8 oldu suan itibaren ben kan berip kurtulacam idrari bekleyemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?