5 ci gun seninKaçıncı gün emriyosu
Cnm kasik egrisi karin agrisi bunlar coktu oyle cok belirleyici biseyde yoktuCanm sen ilk gunden beri neler yasadin biliyrm herkeste bunye farkli
Üçüncü benim senin kesin kanda çıkar5 ci gun senin
Insallah guzel bisey cikar ama bilmiyorum umudum bitmis ama rabbim bma nasip etsinÜçüncü benim senin kesin kanda çıkar
Bende aralarda ouyr fazla degil bide dinlemiyorum onceleri cok dinledim ya ondanCnm kasik egrisi karin agrisi bunlar coktu oyle cok belirleyici biseyde yoktu
Olur allahin izniyle canimBende aralarda ouyr fazla degil bide dinlemiyorum onceleri cok dinledim ya ondan
Insallh cnmOlur allahin izniyle canim
Canım amin inşallah.Kan verdim geldim evdeyim.Çok heyecanlıyım.vahiba Canim bugun test gunun hadi bakalim insallah guzel haberlerle gelirsin.
Cnm insallh guzel cikarCanım amin inşallah.Kan verdim geldim evdeyim.Çok heyecanlıyım.
İnşallah canım tşk ederimCnm insallh guzel cikar
Insallah guzel cikar canm kacinci denemen ve kac gunun embriyosuKan verdim geldim bekliyorum on gün sabrettim erken yapmak da istemedim kalbim çıkacak gibi zaman geçmiyor
Canm kacinci denemn ve kacinci gunun embriyosuİnşallah canım tşk ederim
Dördüncü denemem beşinci gün embriyosu ilk defa dondurulmuş yapıldı üçüncü denemem ikinci gün embriyosu bir oğlum oldu şükürCanm kacinci denemn ve kacinci gunun embriyosu
Masallah canm benm 3 ilk defa sondurulmus kullandilar genelde yoktu yumurtam nerde yaptirdin canmDördüncü denemem beşinci gün embriyosu ilk defa dondurulmuş yapıldı üçüncü denemem ikinci gün embriyosu bir oğlum oldu şükür
Allahim dayanma gucu versin bir daha yaparsın insallahIki kez yaptigim testde degerim malesef yerinde kalmis 31.6ilki 31.8 di doktor ilaclari kes dedi cok mutsuzumanlatamam.4 tedavininde sonuna geldim.
Kan verdim geldim bekliyorum on gün sabrettim erken yapmak da istemedim kalbim çıkacak gibi zaman geçmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?