- 29 Mart 2017
- 257
- 153
- 23
- 34
Transfer ederken bile çok olumsuz konuşmuştu tutar demedi bile yerleştirdik bakalım artik dedi o öyle konuşunca ben zaten en başından ümitsizliğe kapıldım zaten emriyo kalitesi 2. Derecede dediler oda ne demek oluyor bilmiyorumcanim dr.lar da bazi yerlerde tikanip kaliyor. Kapali kutu o yuzden yada bu yuzden direk diyemedi bana da dr. Bilinmiyor yani hala neden bebegin gelisemedigi. Ama eger istersen sende dr.la bunlarla ilgili konusabilirsin
Benim negatif cnmhilal1907
Beth18
Y Yesilfasulye
3 31dedeanne55
Kizlar guzel haberlerinizi bekliyoruz bugun test gununuz. Insallah hepiniz pozitiflerle gelirsiniz. Rabbim yardimciniz olsun
bende bilmiyorum bana kalite adina 1. Yada 2. Kalite falan demiyorlar. Niye oyle yapiyorlar anlamis dwgilim insanin morali boyle bozulur mu? Yada madem 2.derece neden transfer ediyolar. Canim guzel duzgun bir yer bul insallah sonraki denemende orada devam etTransfer ederken bile çok olumsuz konuşmuştu tutar demedi bile yerleştirdik bakalım artik dedi o öyle konuşunca ben zaten en başından ümitsizliğe kapıldım zaten emriyo kalitesi 2. Derecede dediler oda ne demek oluyor bilmiyorum
Insallah başka yere bakmayı düşünüyorum ama orası 2 emriyo transfer diyor diye.orayi secmiştim ama olmadı tek emriyodan korkuyordum ama 2 de olmadibende bilmiyorum bana kalite adina 1. Yada 2. Kalite falan demiyorlar. Niye oyle yapiyorlar anlamis dwgilim insanin morali boyle bozulur mu? Yada madem 2.derece neden transfer ediyolar. Canim guzel duzgun bir yer bul insallah sonraki denemende orada devam et
Idrarda çıktıysa vardır ınsallah cnmKizlar ben 4 gundur idrarda pozitifi goruyorum bugun kar verdim yarim oglen cikacak sonic insallah
Cnm ins vardır benimde 4. Günden beri silik çıkıyordu bugün olduğunu öğrendim çok şükür darısı başına insKizlar ben 4 gundur idrarda pozitifi goruyorum bugun kar verdim yarim oglen cikacak sonic insallah
İnşAllahSabah test yaptıracağım
İnşallah pozitif olur
10.gün olacak yarın
Canım çok erken ya 4. Gün moralini bozma bı kaç gün daha bekle öyle yap kana bile geçmemiştir idrar için çok erken4.gün idrar testi yapan var mı aranızda
Tebrik ediyorum9.gun asalarda cok agrim var
Hayırlı olsun cnm benimde hep ağrım oldu hala devam ediyor inşallah sağ salim kucağımıza almakta nasip olur9.gun asalarda cok agrim var
Hayirli olsun benimde yarin 10.gun ama cumartesi vereyim kan diyorumKizlar hamileyim 10. Gun 209 12. Gun 575
Harikaaa gözün aydınnnKizlar hamileyim 10. Gun 209 12. Gun 575
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?