TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

canim dr.lar da bazi yerlerde tikanip kaliyor. Kapali kutu o yuzden yada bu yuzden direk diyemedi bana da dr. Bilinmiyor yani hala neden bebegin gelisemedigi. Ama eger istersen sende dr.la bunlarla ilgili konusabilirsin
Transfer ederken bile çok olumsuz konuşmuştu tutar demedi bile yerleştirdik bakalım artik dedi o öyle konuşunca ben zaten en başından ümitsizliğe kapıldım zaten emriyo kalitesi 2. Derecede dediler oda ne demek oluyor bilmiyorum

bende bilmiyorum bana kalite adina 1. Yada 2. Kalite falan demiyorlar. Niye oyle yapiyorlar anlamis dwgilim insanin morali boyle bozulur mu? Yada madem 2.derece neden transfer ediyolar. Canim guzel duzgun bir yer bul insallah sonraki denemende orada devam et

Insallah başka yere bakmayı düşünüyorum ama orası 2 emriyo transfer diyor diye.orayi secmiştim ama olmadı tek emriyodan korkuyordum ama 2 de olmadi

4.gün idrar testi yapan var mı aranızda

Kızlar herkese merhaba hamiş olan arkadaşları tebrik ediyorum .test gününü bekleyen arkadaşlarım inşallah pozitif sonuç alırız hep beraber.
Benimde 3.gun embriyosu pazartesi transferim oldu dualarınizı bekliyorum bu süreci nasıl geçirdiniz kızlar sürekli yattınız mı neler yaptınız yazar mısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…