TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

4.gün idrar testi yapan var mı aranızda
Ben 3. günden başlamıştım teste 4. gün çok silik vardı 5. Gün daha koyulasti 6 7 8 derken daha da koyulasti dün 8. Günde kan verdim 82 çıktı doktoruma sordum bazen idrara da erken geçebilir dedi inş hayırlısı olsun cnm

Merhaba arkadaşlar ..Bu uzun,yorucu ve stresli dönemde Allah yar ve yardımcımız olsun insallah emeklerimizi boşa çıkarmasın insallah. Öncelikle hamile arkadaşlarımın hepsini tebrik ediyorum rabbim tamamina erdirsin ve sag salim yavrularını kucaklarina almayi nasip etsin ınşallah. Bizim gibi test gününü bekleyen bütün arkadaşlarımada hayırlı guzel pozitif sonuçları gostersin inşallah.
Benimde test günün pazartesi coook ama coook heyecanlıyım

Cnm bni eklememişsin hamişlerin arasına aaayyyy cnm şimdi gördüm ekli oldugumu :))))))

Tranferimin 5.günü

Dayanılmaz bi şekilde adet ağrısı başladı bende çok ağrıyor

Gerçekten adet olmaya çalıştığım için mi ağrıyodur
yoksa tutunma belirtisi olabilir mi

Böyle bi ağrı yaşayan var mı acaba

Iyi akşamlar cnm benimde transferimin 8.günü bugun ve bendede 2 gündür bel ve kaşık ağrısı var.bende coook korktum ama pozitif düşünelim inşallah bunlar tutunma ağrısıdır.

Iyi akşamlar cnm benimde transferimin 8.günü bugun ve bendede 2 gündür bel ve kaşık ağrısı var.bende coook korktum ama pozitif düşünelim inşallah bunlar tutunma ağrısıdır.
İnşallah canım
1subatta mi oldu sizin transfer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…