Evet 1 şubat.sizin tranfer nezaman olduİnşallah canım
1subatta mi oldu sizin transfer
4 ŞubatEvet 1 şubat.sizin tranfer nezaman oldu
6.gun embriyosu tek bir embriyo konuldu. sizin kaçıncı gun ve kaç embriyo4 Şubat
Kaçıncı gün emriyosu sizin
5.gün emriyosu 3 tane6.gun embriyosu tek bir embriyo konuldu. sizin kaçıncı gun ve kaç embriyo
Canım bende ayın 5 Şubat'ta transfer oldum 3.gun 2 tane embriyo konuldu sanırım aramızda 1 gün var.5.gün emriyosu 3 tane
Evet canım ben 4 şubatta oldumCanım bende ayın 5 Şubat'ta transfer oldum 3.gun 2 tane embriyo konuldu sanırım aramızda 1 gün var.
İnşallah canım inşallah. Nasıl geçiyor neler yapıyorsun bu süreçteEvet canım ben 4 şubatta oldum
İnşallah sonumuz güzel olur
Bu sene nüfus patlaması yaşarız
Mutlaka vardır canım moralini bozma inşallah kanda pozitifi görürsün10.gün test yapıp negatif çıkan var mı sonradan kanda pozitif olan
Belki iyi bişey değil Amaİnşallah canım inşallah. Nasıl geçiyor neler yapıyorsun bu süreçte
Senin test tarihin nezaman. Nezaman test yapacaksın5.gün emriyosu 3 tane
İnşallah canımMutlaka vardır canım moralini bozma inşallah kanda pozitifi görürsün
14 Şubat canım test günümSenin test tarihin nezaman. Nezaman test yapacaksın
Selam canım benim dondurulmuş 3 tane embriyom var 2 tanesi 5.gn 1 tanesi 6.gün embriyosuCanım bende ayın 5 Şubat'ta transfer oldum 3.gun 2 tane embriyo konuldu sanırım aramızda 1 gün var.
Bende arada yatıyorum ara ara geziniyorm ağır olmamak şartıyla iş yapıyorum öyle geçiyorBelki iyi bişey değil Ama
Sürekli yatıyorum canım
Sadece yemek yemeğe 15 DKka kalıyorum
Sen neler yapıyorsun
Anladım canımBende arada yatıyorum ara ara geziniyorm ağır olmamak şartıyla iş yapıyorum öyle geçiyor
4 yıllık evliyim 3. Transferim canımAnladım canım
Senin ilk tedavin sanırım
Kaç yıllık evlisn
Selam canım. Sana yazıcağıma yanlış arkadaşa yazmışım :)6.gun embriyosu tek bir embriyo konuldu. sizin kaçıncı gun ve kaç embriyo
Anladım inşallah bu son tedaviniz olur4 yıllık evliyim 3. Transferim canım
Test tarihin ne zaman canim4 yıllık evliyim 3. Transferim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?