16 Şubat canım :)Test tarihin ne zaman canim
Test tarihini yazarmsiin canimIyi akşamlar cnm benimde transferimin 8.günü bugun ve bendede 2 gündür bel ve kaşık ağrısı var.bende coook korktum ama pozitif düşünelim inşallah bunlar tutunma ağrısıdır.
Rabbim yüzünü güldürsün kucağını doldursun insalalh canım pozitif sonuç alırsın inşallahAnladım inşallah bu son tedaviniz olur
Bende 7 senelik evliyim 2.transferim
2de aşılamam oldu
Iyi geceler Cnm. Benim test tarihimde 12 şubat pazartesiTest tarihini yazarmsiin canim
Benimde pek bilgim yok ama benim 5 embriyodan sadece 1 tanesi 5. Yani 6.güne kalabilmiş.benim durum karmakarisikti zaten tedavimi başlatan ve kontrollerimi yapan dr başkaydı, yumurta toplama işlemini yapan bir başka doktordu. Transferi yapan daha başka doktordu.Selam canım. Sana yazıcağıma yanlış arkadaşa yazmışım :)
Benimde dondurulmuş 3 tane embriyom var 2 tamesi 5.gün 1 tanesi 6. Gün
Embriyolar hakkında cok bilgim yok. 6.gün embriyosu nasıl kalitesi hakkında bilgin varmı senin
İnşallah canım sağolInşallah değerlerin artar ve bebeğin sana tutunmustur
Gayet iyi canim hadi gozun aydin.Kızlar Günaydın bugün 11. Günum kan verdim 161 çıktı değerim sizce nasıl 8. Günde 81 çıkmıştı 3 gün içinde artış nasıl az değil dimi ya ?
Canim çarşamba günü kan testi yapıcam direkt
Cnm çok sağol allah razı olsun ya değer düşük mu acaba demiştim de 2 gun sonra tekrar kan ver dedi haftaya perşembe 10 gün sonra gel keseye bakalım dedi rabbim inş hayirlisiyla ilerlemesini nasip ederGayet iyi canim hadi gozun aydin.
Bana 2tane 6.gün embriyosu transfer edildi pozitif sonuç aldım...Selam canım benim dondurulmuş 3 tane embriyom var 2 tanesi 5.gn 1 tanesi 6.gün embriyosu
Embriyolar hKkında col bilgim yok. 6.gün embriyosu iyimi ?
Insallah canim benim. Su kan verme isleminden bi benmi sıkılıyorum :)) Allahtan bi kere vermistim ama gecmise bakinca nefret ettim yaniAyyy
Cnm çok sağol allah razı olsun ya değer düşük mu acaba demiştim de 2 gun sonra tekrar kan ver dedi haftaya perşembe 10 gün sonra gel keseye bakalım dedi rabbim inş hayirlisiyla ilerlemesini nasip eder
Canim çarşamba günü kan testi yapıcam direkt
Evde 4.gün test yaptım negatif çıktı
Evet xnm çok sıkıcı aslında insan strese giriyor nolcak diye ama napalım gerekliymis takip için mecbur veriyoruzInsallah canim benim. Su kan verme isleminden bi benmi sıkılıyorum :)) Allahtan bi kere vermistim ama gecmise bakinca nefret ettim yani
Tabi canim ver insallah guzel katlanir. Hayirlisi olsun. Herseyin basi sabir :)Evet xnm çok sıkıcı aslında insan strese giriyor nolcak diye ama napalım gerekliymis takip için mecbur veriyoruz
benimde 5.gün embriyoşu 5 şubat transferCanım bende ayın 5 Şubat'ta transfer oldum 3.gun 2 tane embriyo konuldu sanırım aramızda 1 gün var.
Bende 4 Şubatta transferim oldu canımB
benimde 5.gün embriyoşu 5 şubat transfer
Insallah oyle olmustur canim benim insallahHamile olan arkadaşlara bişey sormak istiyorum adet döneminizde acaba akintiniz oldu mu ben geçen ay başarısız bir tüp bebek geçirdim yumurtlama döneminde de çalışıyordum yani sanırım denk gelmed i ilişki ama bugün adet günüm çok az kasik ağrım var ve sarımtırak akıntı belki de bir mucize olur ve doğal yollardan hamile kalmisimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?