TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Iyi akşamlar cnm benimde transferimin 8.günü bugun ve bendede 2 gündür bel ve kaşık ağrısı var.bende coook korktum ama pozitif düşünelim inşallah bunlar tutunma ağrısıdır.
Test tarihini yazarmsiin canim

Benimde pek bilgim yok ama benim 5 embriyodan sadece 1 tanesi 5. Yani 6.güne kalabilmiş.benim durum karmakarisikti zaten tedavimi başlatan ve kontrollerimi yapan dr başkaydı, yumurta toplama işlemini yapan bir başka doktordu. Transferi yapan daha başka doktordu.

Kızlar Günaydın bugün 11. Günum kan verdim 161 çıktı değerim sizce nasıl 8. Günde 81 çıkmıştı 3 gün içinde artış nasıl az değil dimi ya ?

Ayyy

Cnm çok sağol allah razı olsun ya değer düşük mu acaba demiştim de 2 gun sonra tekrar kan ver dedi haftaya perşembe 10 gün sonra gel keseye bakalım dedi rabbim inş hayirlisiyla ilerlemesini nasip eder
Insallah canim benim. Su kan verme isleminden bi benmi sıkılıyorum :)) Allahtan bi kere vermistim ama gecmise bakinca nefret ettim yani

Hamile olan arkadaşlara bişey sormak istiyorum adet döneminizde acaba akintiniz oldu mu ben geçen ay başarısız bir tüp bebek geçirdim yumurtlama döneminde de çalışıyordum yani sanırım denk gelmed i ilişki ama bugün adet günüm çok az kasik ağrım var ve sarımtırak akıntı belki de bir mucize olur ve doğal yollardan hamile kalmisimdir

Insallah oyle olmustur canim benim insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…