TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Pozitif alan herkesi tebrik ederim Allah saglıcakla kucagınıza almayı nasip etsin.sizin adınıza cok mutlu oldum gercekten
Negatif olanlar üzülmesin bu bir imtihan inş bizlerde ikincide sevinecegiz.ben bu yaz 2 senenin ardından 2. Tedaviyi planlıyorum.ilk zamanlar cok zordu ama insan toparlanıyor yeniden umutla yola cıkmak istiyorsun. Annelik duygusu bunu tetikliyor. Biz kadınların doğasında var güçlü olmak yılmamak..

Rabbim bu yolda olan herkesin yardımcısı olsun hepimizin kucagını doldursun inş

Hamişler banada bi dua edin canlar(ismim bahar)

15 şubat test tarihim, iki tane 3. gün embriyosu, bugün 7. günüm, evde bir tane erken gebelik testi vardı. Yaptım, negatif çıktı. Doktorum çok umutlu konuşmamıştı zaten, test günü kan testi yaptıracağım ama şu noktada pek ümidim yok. Rezervim el verdiği sürece deneyeceğiz artık.

Kızlar ilac tedavisi,defalarca catlatma iğnesi ,1 asılama , 3 kez tüp bebek denemiş biri olarak söylüyorum...
Asla vazgeçmeyin Allah'a dua edin ve ümitsiz olmayın.Hep güzel hayaller kurun.

Bende her olumsuz sonucu aldığımda ağladım zirladım psikoloJim bozuldu gecenin köründe kalkıp ağladığım günleri hatırlarım ama inanın sonunda tutundugunda bebeğiniz tüm üzüntülerinizi unutacaksiniz.Allah her isteyene tez vakitte saglikli evlatlar nasip eylesin kimsenin kucağını boş koymasın.
Dualarimdasiniz.

Aynı gün test vericez canm hadi inşallah pozitif sonuç alırız.belirtin falan var mı canm nasıl geçiyosun günleri
Kusura bakma canım ya misafirlikteydim yazamadım inşallah pozitif olur annemdeyim bana o bakıyor üstüme titriyor yalniz olmayınca günler giciyor belirti olarak kendimi dinlemiyorum ama göğüslerim şişti arada adet sancim oluyor başka bişey yok sende var mi

Yok canm ne kusuru yok canm bende hiç birşey yok nedense. Çok hareketsiz yatmamaya çalışıyorum arada yormadan işimi yapıyorum bakalm hayırlısi inşallah

Bende 4 Şubatta transferim oldu canım

Dayanılmaz derecede adet ağrım başladi sendede böyle bi ağrı var mı
Merhaba cnm ne yapıyorsun ağrıların devam ediyor mu. Bende de dayanılmaz ağrılar var sanki adet ağrısı gibi artik dayanamadım ve bir ağrı kesici ictim. Yarin test günüm ama hicmi hiç umudum yok

Merhaba cnm ne yapıyorsun ağrıların devam ediyor mu. Bende de dayanılmaz ağrılar var sanki adet ağrısı gibi artik dayanamadım ve bir ağrı kesici ictim. Yarin test günüm ama hicmi hiç umudum yok
Evet hala devam ediyor özellikle geceleri ve sürekli gazım var
Çarşamba günü belli olcak bakalım hayırlısı artık

Cnm bndede test gününe yakın yogun dayanılmicak bel sancıları ve ara ara kasık agrıları vardı ve pozitif oldktan snra adet günleri daha yogunlaştı duramicak kdr sancım artıodu hadi bakalım güsel haberler beklioruz...

Cnm yaaa Allah senden razı olsun Allah sağ salim yavrunu kucağına almayı nasip etsin sana ve bütün hamilelere. Yüreğime su serptin inşallah bende yarin pozitif hayırlı sonuçlar alirim. Benim için dua edin hamilelerin duası kabul olurmuş.

Aminnn cnm rabbimmm tüm diliyen ve istiyenlere tez zamanda nasip etsin, Güsel haberlerini beklioruz...

Merhaba arkadaşlar
Ben geçen kasım ayında kötü bir tecrübe yaşadım ve bebeğimi kaybettim..
Şimdi şükürler olsun transferimin 9. Günümde hamile olduğumu öğrendim
Öğrendiğimden beri tüm arkadaşlarıma dua ediyorum, eğer hamilelerse sağlıkla bebeklerini kucaklarına alsınlar, değillerse Rabbim tez zamanda bu müjdeyi versin, eğer transfer olmuş bekliyorlarsa da pozitif sonucu alsınlar diye
Kızlar size bir sorum olacak; tahminime göre 4 haftalık hamileyim ve iki gündür sarı akıntım var bu normal mi? Bilen var mı aranızda? Her gebelik kıymetli tabi ama bizimkilerde o kadar çok emek, çaba var ki ahh en ufak bir şey endişelendiriyor..
herkese sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…