Hayırlı olsun canm inşallah test günün ne zaman canmB
benimde 5.gün embriyoşu 5 şubat transfer
Arada ağrı oluyor bana ama dayanılmaz değil canimBende 4 Şubatta transferim oldu canım
Dayanılmaz derecede adet ağrım başladi sendede böyle bi ağrı var mı
15 şubat canım ama 16 şubatta yaptıracağım ben cuma günüHayırlı olsun canm inşallah test günün ne zaman canm
Aynı gün test vericez canm hadi inşallah pozitif sonuç alırız.belirtin falan var mı canm nasıl geçiyosun günleri15 şubat canım ama 16 şubatta yaptıracağım ben cuma günü
Kusura bakma canım ya misafirlikteydim yazamadım inşallah pozitif olur annemdeyim bana o bakıyor üstüme titriyor yalniz olmayınca günler giciyor belirti olarak kendimi dinlemiyorum ama göğüslerim şişti arada adet sancim oluyor başka bişey yok sende var miAynı gün test vericez canm hadi inşallah pozitif sonuç alırız.belirtin falan var mı canm nasıl geçiyosun günleri
Yok canm ne kusuru yok canm bende hiç birşey yok nedense. Çok hareketsiz yatmamaya çalışıyorum arada yormadan işimi yapıyorum bakalm hayırlısi inşallahKusura bakma canım ya misafirlikteydim yazamadım inşallah pozitif olur annemdeyim bana o bakıyor üstüme titriyor yalniz olmayınca günler giciyor belirti olarak kendimi dinlemiyorum ama göğüslerim şişti arada adet sancim oluyor başka bişey yok sende var mi
Merhaba cnm ne yapıyorsun ağrıların devam ediyor mu. Bende de dayanılmaz ağrılar var sanki adet ağrısı gibi artik dayanamadım ve bir ağrı kesici ictim. Yarin test günüm ama hicmi hiç umudum yokBende 4 Şubatta transferim oldu canım
Dayanılmaz derecede adet ağrım başladi sendede böyle bi ağrı var mı
Evet hala devam ediyor özellikle geceleri ve sürekli gazım varMerhaba cnm ne yapıyorsun ağrıların devam ediyor mu. Bende de dayanılmaz ağrılar var sanki adet ağrısı gibi artik dayanamadım ve bir ağrı kesici ictim. Yarin test günüm ama hicmi hiç umudum yok
Cuma günü belli olacak artık herşey inşallah sımsıkı tutunmuslardir bizeYok canm ne kusuru yok canm bende hiç birşey yok nedense. Çok hareketsiz yatmamaya çalışıyorum arada yormadan işimi yapıyorum bakalm hayırlısi inşallah
İnşallah canm inşallah bebişlerimiz sımsıkı tutunsun bize :))Cuma günü belli olacak artık herşey inşallah sımsıkı tutunmuslardir bize
Dusunmeyim diyorum ama olmuyor tuttumu tutmadimi 6. Gün bugünİnşallah canm inşallah bebişlerimiz sımsıkı tutunsun bize :))
Cnm bndede test gününe yakın yogun dayanılmicak bel sancıları ve ara ara kasık agrıları vardı ve pozitif oldktan snra adet günleri daha yogunlaştı duramicak kdr sancım artıodu hadi bakalım güsel haberler beklioruz...Merhaba cnm ne yapıyorsun ağrıların devam ediyor mu. Bende de dayanılmaz ağrılar var sanki adet ağrısı gibi artik dayanamadım ve bir ağrı kesici ictim. Yarin test günüm ama hicmi hiç umudum yok
Valla bende öyle benimde 6.günumDusunmeyim diyorum ama olmuyor tuttumu tutmadimi 6. Gün bugün
Inşallah hayırlı ve pozitif sonuçlar aliriz.Evet hala devam ediyor özellikle geceleri ve sürekli gazım var
Çarşamba günü belli olcak bakalım hayırlısı artık
Cnm yaaa Allah senden razı olsun Allah sağ salim yavrunu kucağına almayı nasip etsin sana ve bütün hamilelere. Yüreğime su serptin inşallah bende yarin pozitif hayırlı sonuçlar alirim. Benim için dua edin hamilelerin duası kabul olurmuş.Cnm bndede test gününe yakın yogun dayanılmicak bel sancıları ve ara ara kasık agrıları vardı ve pozitif oldktan snra adet günleri daha yogunlaştı duramicak kdr sancım artıodu hadi bakalım güsel haberler beklioruz...
Aminnn cnm rabbimmm tüm diliyen ve istiyenlere tez zamanda nasip etsin, Güsel haberlerini beklioruz...Cnm yaaa Allah senden razı olsun Allah sağ salim yavrunu kucağına almayı nasip etsin sana ve bütün hamilelere. Yüreğime su serptin inşallah bende yarin pozitif hayırlı sonuçlar alirim. Benim için dua edin hamilelerin duası kabul olurmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?