- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.462
- 198
Canim bende de oldu sari akinti.Merhaba arkadaşlar
Ben geçen kasım ayında kötü bir tecrübe yaşadım ve bebeğimi kaybettim..
Şimdi şükürler olsun transferimin 9. Günümde hamile olduğumu öğrendim
Öğrendiğimden beri tüm arkadaşlarıma dua ediyorum, eğer hamilelerse sağlıkla bebeklerini kucaklarına alsınlar, değillerse Rabbim tez zamanda bu müjdeyi versin, eğer transfer olmuş bekliyorlarsa da pozitif sonucu alsınlar diye
Kızlar size bir sorum olacak; tahminime göre 4 haftalık hamileyim ve iki gündür sarı akıntım var bu normal mi? Bilen var mı aranızda? Her gebelik kıymetli tabi ama bizimkilerde o kadar çok emek, çaba var ki ahh en ufak bir şey endişelendiriyor..
herkese sevgiler...
Kan tahlilinde çıkıyor mu canım? Sana bir tedavi uyguladı mı doktor?Canim bende de oldu sari akinti.
Genel bi kan tahlili ver.büyük ihtimal idrar yolu enfksiyonudur.hamile kalir kalmaz insan yakalaniyor.
süper canım çok güzel maşallah2.artis kani 12.gun 500 kizlar
Dokotrla yarin gorusicez ben aksmdan yaptirdim testi sennealemdesin test yapmaya basladinmisüper canım çok güzel maşallah
DokTor ne zmana çağırdı
Eşim ćok stres yapiyorum diyeDokotrla yarin gorusicez ben aksmdan yaptirdim testi sennealemdesin test yapmaya basladinmi
Eşim ćok stres yapiyorum diye
evdeki testlerime el koydu
çıkıpta alamıyorum
Çarşamba direkt kan testi yaptircaz bakalım
Genel kan tahlilinde cikiyor canim.bende yeni baslamisti.dr 1 kullanimlik antibiyotik verdi.munurol ismi.Kan tahlilinde çıkıyor mu canım? Sana bir tedavi uyguladı mı doktor?
Evet canım ben ihmal etmeyeyim bunuGenel kan tahlilinde cikiyor canim.bende yeni baslamisti.dr 1 kullanimlik antibiyotik verdi.munurol ismi.
2 gün sonra azdı resmen.baya artti.rengi koyulasti.kahveye döndü.tabi ben korktum.bu bebekten geliyor dedim.aha bebek gitti dedim.
Sonra böbreklerim ari agrimaya basladı.baya artti agrisi.iltihap gelmeye basladi.kendimi sıcak tuttum uzandim.gecti simdi.
Sende ilerlemeden doktora git canim.
Evet canim.hemen git bence de.Evet canım ben ihmal etmeyeyim bunu
Canım hayırlısı olsun 9. gün degerin kaç çıktı acabaMerhaba arkadaşlar
Ben geçen kasım ayında kötü bir tecrübe yaşadım ve bebeğimi kaybettim..
Şimdi şükürler olsun transferimin 9. Günümde hamile olduğumu öğrendim
Öğrendiğimden beri tüm arkadaşlarıma dua ediyorum, eğer hamilelerse sağlıkla bebeklerini kucaklarına alsınlar, değillerse Rabbim tez zamanda bu müjdeyi versin, eğer transfer olmuş bekliyorlarsa da pozitif sonucu alsınlar diye
Kızlar size bir sorum olacak; tahminime göre 4 haftalık hamileyim ve iki gündür sarı akıntım var bu normal mi? Bilen var mı aranızda? Her gebelik kıymetli tabi ama bizimkilerde o kadar çok emek, çaba var ki ahh en ufak bir şey endişelendiriyor..
herkese sevgiler...
İnşallah olmaz canım Allah sana bağışlasın bebeginiYa kızlar çok strese girdik bana bi el atın nolur 8. gun değerim 81 - 11. gun değerim 161 -13. Gün değerim bugün yaptırdık 207 çıktı doktorumu aradım çok düsuk 4 gün snra bidaha kan ver o zmanki duruma göre bişey diyebiliriz dedi benim gibi olup değeri normal ilerleyen oldumu bildiginiz duyduğunuz nolur yardım edin harap ettim kendimi napcam ben şimdi bişey olurmu bebeğime nolur dua edin bana
Ederiz tabi tüm dualar anne adayları için canım.. Değerlerine baktım hep iki katı artmış zaten beklenen de bu bildiğim kadarıyla doktorun neden öyle demiş anlamadım. İçini ferah tut, inşallah en son yapacağın testte yüz güldürücü güzel bir sonuç alırsın canım ve müjdeli haberi paylaşırsınYa kızlar çok strese girdik bana bi el atın nolur 8. gun değerim 81 - 11. gun değerim 161 -13. Gün değerim bugün yaptırdık 207 çıktı doktorumu aradım çok düsuk 4 gün snra bidaha kan ver o zmanki duruma göre bişey diyebiliriz dedi benim gibi olup değeri normal ilerleyen oldumu bildiginiz duyduğunuz nolur yardım edin harap ettim kendimi napcam ben şimdi bişey olurmu bebeğime nolur dua edin bana
İnş cnm ins allah razı olsun 161 den snra 2 kat artış olmadı 207 olunca değer 2 kat artmamis bu çok kötü dedi sabahtan beri Ağlıyorum eşimle birlikte Mahvettik kendimizi allahım yardım etsin ins bize sizde dualarınizi esirgemeyin cuma hayırlı sonuçlarla yüzümüz gülsün insEderiz tabi tüm dualar anne adayları için canım.. Değerlerine baktım hep iki katı artmış zaten beklenen de bu bildiğim kadarıyla doktorun neden öyle demiş anlamadım. İçini ferah tut, inşallah en son yapacağın testte yüz güldürücü güzel bir sonuç alırsın canım ve müjdeli haberi paylaşırsın
Hayir malesef yine olumsuz oldu cnmGURBET KUSU canim bugun test gunundu olumlu sonuc acaba.
Sen bakma cnm doktora üzülme ya belli olmaz sonradan katlayanlar cok var .insllh seninde saglikla ilerler .belki ikizdi biri düstü diye deger az cikmistir ikinci testte.sen dikkat et bir dahaki teste kadar.İnş cnm ins allah razı olsun 161 den snra 2 kat artış olmadı 207 olunca değer 2 kat artmamis bu çok kötü dedi sabahtan beri Ağlıyorum eşimle birlikte Mahvettik kendimizi allahım yardım etsin ins bize sizde dualarınizi esirgemeyin cuma hayırlı sonuçlarla yüzümüz gülsün ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?