- 20 Ocak 2018
- 383
- 522
- 33
Canım benimde negatif olmuştu inşaallah bir dahakine olumlu sonuç alırız. Amh in kaçtı canim senin yum az oluşuyor demisin yaşın gençHayir malesef yine olumsuz oldu cnm
Çok sağol xnm moral oluyorsunuz gerçekten inş öyledir 2 tane transfer olmustum zaten ama çok korkuyorum içime bi sıkıntı oturdu doktorun sayesinde acayip morelimizi bozdu ya perişan etti bizi ins dedin gibidir bari bir yavrum tutunmus olsun bırakmasın beni inş insSen bakma cnm doktora üzülme ya belli olmaz sonradan katlayanlar cok var .insllh seninde saglikla ilerler .belki ikizdi biri düstü diye deger az cikmistir ikinci testte.sen dikkat et bir dahaki teste kadar.
Çok merak ediyorum seniBal10cukkk canım test günün bugün mü senin hadi hayirlisi bakalım bende yarın baksam mi diyorum 10. Günüm yarın
Canım bende çok merak ediyorum ama hiç bişey hissetmiyorum hamilemiyim degilmiyim hicbirsey yok. Korkuyorum yarın kaçta giderim kan vermeye bilmiyorum annem gidelim diyor. Dua et bana. Ayrıca baban nasıl oldu iyidir insallahÇok merak ediyorum seni
Foruma girdiğimde direk sana bakıyorum haber varmı diye dualarimdasin güzel haberler geliyor bence belirti olacak diye bir şey yok canım benim oğlumda hiç belirtim olmadiCanım bende çok merak ediyorum ama hiç bişey hissetmiyorum hamilemiyim degilmiyim hicbirsey yok. Korkuyorum yarın kaçta giderim kan vermeye bilmiyorum annem gidelim diyor. Dua et bana. Ayrıca baban nasıl oldu iyidir insallah
İnşallah canım öyle olur. Senin durumuz nasıl ilacları kullanmaya devam kontrol falan yok mu bu aralarForuma girdiğimde direk sana bakıyorum haber varmı diye dualarimdasin güzel haberler geliyor bence belirti olacak diye bir şey yok canım benim oğlumda hiç belirtim olmadi
Babam daha iyi hastanede onunlayim
kac haftalik oldun canim . cok normal bendende gelmisti 6+3 ken . canini sıkma canim. ayaga da fazla kalkma uzan yat. birde kesinlikle doktorunu ara soyle canim. progestan kullaniyormusun bide proluton depot@Mucizeolsakeske cnm sulu pembe kan geldi bnden yarın kese görmeye gidicektik, cnmmm çokkk yogunnn belimde agrıo, oooooofffffff stresten ölcemmmm bu ne kanı böyle yaaaaaaa
Hayırlı olsunKızlar bugün transfer oldum test tarihi 24 şubat
Tesekkur ederimHayırlı olsun
Rica ederim 5.gün embriyosu muTesekkur ederim
Cnm tam bugün 6+3 oldum bende sulu bi anda böle içimden pembe kanama geldi şimdi 2saat geçti kırmızı leke geldiiii korkuorummmmm lütfen yardımmmm....kac haftalik oldun canim . cok normal bendende gelmisti 6+3 ken . canini sıkma canim. ayaga da fazla kalkma uzan yat. birde kesinlikle doktorunu ara soyle canim. progestan kullaniyormusun bide proluton depot
canim dr.jnu aradin mi? Ya cok kisiden duydum ama genelde olur diyorlar insallah iyiye isarettir. Bende olmadi. Sen kesknlikle dr.una gitCnm tam bugün 6+3 oldum bende sulu bi anda böle içimden pembe kanama geldi şimdi 2saat geçti kırmızı leke geldiiii korkuorummmmm lütfen yardımmmm....
Canim kirmiziya donduyse hemen acile git sakin yarini bekleme.Cnm tam bugün 6+3 oldum bende sulu bi anda böle içimden pembe kanama geldi şimdi 2saat geçti kırmızı leke geldiiii korkuorummmmm lütfen yardımmmm....
Evet 1 tane 5.gun dondurulmusRica ederim 5.gün embriyosu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?