TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

@Esrarengsiz1016 Test Tarihi :24 Subat

Canim kirmiziya donduyse hemen acile git sakin yarini bekleme.
Evet cnm progesteron kullanıorum günde 3kez hemde, sancılarım vardı kasıklarımda ve belimde çok şükür kesildi şimdi kırmızı kanama geldi ve durdu az az gelioo çokkk korkuorummm doktoruma söledim sabah degerlendirelim dio

Canım Dr bu saatte evine gitti artık biz burda düşük yapsak da kimsenin umrunda diil ne demek yarın belki yarına kadar herşey farklı olabilir başka bir arkadaşın da kanaması var olur normaldir demiş ne demek bu ya bu insanla r burda kaç yıl anne olmayı bekliyor bu kadar basit işte başkaları için bu kanaman çoksa git bence bekleme yarini

acile gitmeni oneririm yinede ama sen bilirsin canim. bende leke gelince hemen gittim acile keseyi gorduk igne vurdular hatta cok iyi geldi

Merhaba arkadaslar hamile olanlara hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Rabbim sonuç bekleyenlerede pozitif haberler almak nasip olsun.
Benim de 2. Denemem
Transfer tarihi 7 şubat
Test tarihi 17 şubat
3.Gün embriyosu 2 adet dondurulmuş. Beni de ekleyebilirsiniz uğurlu listeye

Ekledim canim benim.insaAllah guzel haberler alirsin canim benim

Bugün 7. Günüm ve sabahtan beri hiç geçmeyen şiddetli başagrim var bilgisi olan var mı tecrübeli arkadaşlar

Kızlar herkese günaydın
@Mucizeolsakeske canım ben grubun adını unuttum dün şimdi bildirim gelince gördüm .
benim dün 9.günumdu idrar testinde çıktı ve hemen kan verdim değerim 91 çıktı .
Yarın bı daha yaptiracam dua edin inşallah yükselmiştir
3.gun embriyosu 2 taneydi:)
Rabbim sonuç bekleyen herkese güzel müjdeli haber almayı nasıp etsin inşallah

insaAllah canm benm ben sizi takip ediyorum :)) Allah tamamina erdirsin. insaAllah ikiye katlar keseyi de kalp atisinida gorursun canim benim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…