Evet cnm progesteron kullanıorum günde 3kez hemde, sancılarım vardı kasıklarımda ve belimde çok şükür kesildi şimdi kırmızı kanama geldi ve durdu az az gelioo çokkk korkuorummm doktoruma söledim sabah degerlendirelim dio@Esrarengsiz1016 Test Tarihi :24 Subat
Canim kirmiziya donduyse hemen acile git sakin yarini bekleme.
Cnm yarın kese görücektik söledim doktoruma sabah degerlendirelin diocanim dr.jnu aradin mi? Ya cok kisiden duydum ama genelde olur diyorlar insallah iyiye isarettir. Bende olmadi. Sen kesknlikle dr.una git
Canım Dr bu saatte evine gitti artık biz burda düşük yapsak da kimsenin umrunda diil ne demek yarın belki yarına kadar herşey farklı olabilir başka bir arkadaşın da kanaması var olur normaldir demiş ne demek bu ya bu insanla r burda kaç yıl anne olmayı bekliyor bu kadar basit işte başkaları için bu kanaman çoksa git bence bekleme yariniEvet cnm progesteron kullanıorum günde 3kez hemde, sancılarım vardı kasıklarımda ve belimde çok şükür kesildi şimdi kırmızı kanama geldi ve durdu az az gelioo çokkk korkuorummm doktoruma söledim sabah degerlendirelim dio
acile gitmeni oneririm yinede ama sen bilirsin canim. bende leke gelince hemen gittim acile keseyi gorduk igne vurdular hatta cok iyi geldiEvet cnm progesteron kullanıorum günde 3kez hemde, sancılarım vardı kasıklarımda ve belimde çok şükür kesildi şimdi kırmızı kanama geldi ve durdu az az gelioo çokkk korkuorummm doktoruma söledim sabah degerlendirelim dio
Benim kontrol adetin 14. Günü 19 Şubat'taİnşallah canım öyle olur. Senin durumuz nasıl ilacları kullanmaya devam kontrol falan yok mu bu aralar
ben olsam acile giderdim. Ayni hastahanenin aciline gitsen?Cnm yarın kese görücektik söledim doktoruma sabah degerlendirelin dio
Cnmm acile gidince ne dicem belim agrısı kasık agrım yine başladı...acile gitmeni oneririm yinede ama sen bilirsin canim. bende leke gelince hemen gittim acile keseyi gorduk igne vurdular hatta cok iyi geldi
Bnde düşünüorumö ooofffff çokkk stres oldummmm anlatamamben olsam acile giderdim. Ayni hastahanenin aciline gitsen?
Allah.a dua et canim. Ama onlemini de al. Stres yapma olur muBnde düşünüorumö ooofffff çokkk stres oldummmm anlatamam
İnşallah tutar hayırlı haberlerini bekliyoruzEvet 1 tane 5.gun dondurulmus
Insallah herşey yolunda gider arkasimBenim kontrol adetin 14. Günü 19 Şubat'ta
İlaçları kullanıyorum bakalım 19 Şubat'ta Dr ne diyecek
Ekledim canim benim.insaAllah guzel haberler alirsin canim benimMerhaba arkadaslar hamile olanlara hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Rabbim sonuç bekleyenlerede pozitif haberler almak nasip olsun.
Benim de 2. Denemem
Transfer tarihi 7 şubat
Test tarihi 17 şubat
3.Gün embriyosu 2 adet dondurulmuş. Beni de ekleyebilirsiniz uğurlu listeye
İnşallah canım yaİnşallah tutar hayırlı haberlerini bekliyoruz
Suan kan vermek için hastaneye geldim heyecandan kanımı aldirqmayacagim galiba@Karamel79
BEYAZGULL
P pillar
15.Subat 2018 . Kizlar Test gununuz bugun insaAllah hayirli haberlerle gelirsiniz. Rabbim hayal kirikligi yasatmasin hic birinize . Haberlerinizi bekliyoruz sabirla
insaAllah canm benm ben sizi takip ediyorum :)) Allah tamamina erdirsin. insaAllah ikiye katlar keseyi de kalp atisinida gorursun canim benim :))Kızlar herkese günaydın
@Mucizeolsakeske canım ben grubun adını unuttum dün şimdi bildirim gelince gördüm .
benim dün 9.günumdu idrar testinde çıktı ve hemen kan verdim değerim 91 çıktı .
Yarın bı daha yaptiracam dua edin inşallah yükselmiştir
3.gun embriyosu 2 taneydi:)
Rabbim sonuç bekleyen herkese güzel müjdeli haber almayı nasıp etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?