TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Gözünuz aydın arkadaşım Allah tamamına erdirsin inşallah

Kızlar bugün benim başıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmemiştir. Annelerin evinin yakınındaki hastaneye gittim kan yarın öğleden sonra çıkar dediler bende vermedim sonra başka hastaneye gittim orası da kapanmış yine veremedin özel hastaneye gittim artık verdim kanımı şükür 2 saat sonra çıkacak inşallah

insaAllah canm benm ben sizi takip ediyorum :)) Allah tamamina erdirsin. insaAllah ikiye katlar keseyi de kalp atisinida gorursun canim benim :))
Aa teşekkür ederim canm ilgin için Allah razı olsun sende bebeğini hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah
Bu topik çok uğurlu maşallah
İnşallah canm ikiye katlanır inşallah keseyide kap atışını da duyarız amin amin

:) Hadi hayirlisi bakalim .

Aminnn canim benim Aminn
:)

Güzel haberlerle gel canm inşallah idrar testi yaptın mı hiç :))

@Mucizeolsakeske cnmmm kese görmeye gittik kese görünmediiiiii kanamam durduuu amaaa tekrar beta hcg yaptırdık doktor istedi keseyi geç tutunmalarda göremiyebilioruz dedi yada dış gebelikkk dediiiii ooooooffffff lütfen yardımmmmmmm

Canim senin tup bebek degilmi. Alttan mi muayne etti tatlim . Dur bakalim telas yapma canim benim

Hayırlı olsun kardeşim bende şimdi verdim kan 2 saat sonra belli olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…