Hadi insaAllah guzel haberler ver bizeSuan kan vermek için hastaneye geldim heyecandan kanımı aldirqmayacagim galiba
Gözünuz aydın arkadaşım Allah tamamına erdirsin inşallahKızlar herkese günaydın
@Mucizeolsakeske canım ben grubun adını unuttum dün şimdi bildirim gelince gördüm .
benim dün 9.günumdu idrar testinde çıktı ve hemen kan verdim değerim 91 çıktı .
Yarın bı daha yaptiracam dua edin inşallah yükselmiştir
3.gun embriyosu 2 taneydi:)
Rabbim sonuç bekleyen herkese güzel müjdeli haber almayı nasıp etsin inşallah
Aa teşekkür ederim canm ilgin için Allah razı olsun sende bebeğini hayırlısı ile kucağına alırsın inşallahinsaAllah canm benm ben sizi takip ediyorum :)) Allah tamamina erdirsin. insaAllah ikiye katlar keseyi de kalp atisinida gorursun canim benim :))
:) Hadi hayirlisi bakalim .Kızlar bugün benim başıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmemiştir. Annelerin evinin yakınındaki hastaneye gittim kan yarın öğleden sonra çıkar dediler bende vermedim sonra başka hastaneye gittim orası da kapanmış yine veremedin özel hastaneye gittim artık verdim kanımı şükür 2 saat sonra çıkacak inşallah
Aminnn canim benim AminnAa teşekkür ederim canm ilgin için Allah razı olsun sende bebeğini hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah
Bu topik çok uğurlu maşallah
İnşallah canm ikiye katlanır inşallah keseyide kap atışını da duyarız amin amin
Sağol canm Allah razı olsun darısı başına olsun inşallahGözünuz aydın arkadaşım Allah tamamına erdirsin inşallah
Güzel haberlerle gel canm inşallah idrar testi yaptın mı hiç :))Kızlar bugün benim başıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmemiştir. Annelerin evinin yakınındaki hastaneye gittim kan yarın öğleden sonra çıkar dediler bende vermedim sonra başka hastaneye gittim orası da kapanmış yine veremedin özel hastaneye gittim artık verdim kanımı şükür 2 saat sonra çıkacak inşallah
Canim senin tup bebek degilmi. Alttan mi muayne etti tatlim . Dur bakalim telas yapma canim benim@Mucizeolsakeske cnmmm kese görmeye gittik kese görünmediiiiii kanamam durduuu amaaa tekrar beta hcg yaptırdık doktor istedi keseyi geç tutunmalarda göremiyebilioruz dedi yada dış gebelikkk dediiiii ooooooffffff lütfen yardımmmmmmm
Hayırlı olsun kardeşim bende şimdi verdim kan 2 saat sonra belli olacakKızlar herkese günaydın
@Mucizeolsakeske canım ben grubun adını unuttum dün şimdi bildirim gelince gördüm .
benim dün 9.günumdu idrar testinde çıktı ve hemen kan verdim değerim 91 çıktı .
Yarın bı daha yaptiracam dua edin inşallah yükselmiştir
3.gun embriyosu 2 taneydi:)
Rabbim sonuç bekleyen herkese güzel müjdeli haber almayı nasıp etsin inşallah
Yok canım yapmadım ilk denemede yapmıştım pozitif çıkmıştı kanda negatif çıktı üzülmüştüm şimdi cesaret edemedim.Güzel haberlerle gel canm inşallah idrar testi yaptın mı hiç :))
Evettt tüp bebekkk alttan yaptı muayene sırtım kasıklarım hala agrıoooo çokkk kötüyümmmm offfff offfffffCanim senin tup bebek degilmi. Alttan mi muayne etti tatlim . Dur bakalim telas yapma canim benim
Darısı başına olsun canm sende pozitifi gör inşallah :))Hayırlı olsun kardeşim bende şimdi verdim kan 2 saat sonra belli olacak
Anladım canm kiminde oluyor öyle inşallah kanda pozitifi görürsün herşey geride kalıyor zor günler unutuluyor :))Yok canım yapmadım ilk denemede yapmıştım pozitif çıkmıştı kanda negatif çıktı üzülmüştüm şimdi cesaret edemedim.
canim hastahanede muşade altinda misin? Evdeysen de mutalaka yatarak dinlen kalkma. Dua et bol bolEvettt tüp bebekkk alttan yaptı muayene sırtım kasıklarım hala agrıoooo çokkk kötüyümmmm offfff offfffff
Yok canm dün verdim 9.gun
Hayırrr evdeimmm agrım var kasık v belim ama kanama yok..canim hastahanede muşade altinda misin? Evdeysen de mutalaka yatarak dinlen kalkma. Dua et bol bol
ay tamam ben bugun 2.gun sandim. Iki gundur eve gidip uyuyorum nerdeyse o yuzden gunleri karistirdim cok yoruluyorumYok canm dün verdim 9.gun
Bide inşallah yarın vericem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?