TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Olsun canım :))
Ya hamileliktendir o uyku :))
Bide çalışıyorsun canm yorma kendini çok dinlen bol bol
dualrim seninle inşallah :)
Ay insallah Allah skyletmistir canim :) dun saat 16.10.a kadar okuldaydim yoruldum sonra arkadasim dogum yapti yanina gittim. Orada biraz ayakta kaldim. Sonra eve gelip hemen uyudum. Zaten bi gozum hep yatakta.

Ay insallah Allah skyletmistir canim :) dun saat 16.10.a kadar okuldaydim yoruldum sonra arkadasim dogum yapti yanina gittim. Orada biraz ayakta kaldim. Sonra eve gelip hemen uyudum. Zaten bi gozum hep yatakta.
:))Tabiki canm ben inanıyorum sonuna kadar güzel gidecek herşey
Zor sahip olduk Rabbim inşallah kucağımiza almayida nasip etsin inşallah

Ben de çalışıyorum derslerde pek ayakta kalmamaya çalışıyorum önceden hiç oturmazdım şimdi oturduğum yerden anlatıyorum o yüzden pek yorulmuyorum önemli olan bebeğimizin sağlığı

Ben de çalışıyorum derslerde pek ayakta kalmamaya çalışıyorum önceden hiç oturmazdım şimdi oturduğum yerden anlatıyorum o yüzden pek yorulmuyorum önemli olan bebeğimizin sağlığı
Aynen bugun nobetciyim az once cocuklar sigara icmis tuvalette oraya girdim sabahta girmistim sonra dedkm ki limonlu kendine gel bebegin sagligini dusun ciktim o ortamdan madalya vermeyeckler bana sonucta
:))Tabiki canm ben inanıyorum sonuna kadar güzel gidecek herşey
Zor sahip olduk Rabbim inşallah kucağımiza almayida nasip etsin inşallah
amin canim amin insallah o guzel gunleri goruruz...

Herkes nasıl kendi çocuğunu düşünüyorsa biz de öyle yapmalıyız bence görevimizi yapalım yeter fazlasına gerek yok kolay gelmedik bugüne

Herkes nasıl kendi çocuğunu düşünüyorsa biz de öyle yapmalıyız bence görevimizi yapalım yeter fazlasına gerek yok kolay gelmedik bugüne
evet canim insallah bebeklerimizi kucagimiza aldigimiz gunleri de goruruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…