İnşallah canımDarısı başına olsun canm sende pozitifi gör inşallah :))
Olsun canım :))ay tamam ben bugun 2.gun sandim. Iki gundur eve gidip uyuyorum nerdeyse o yuzden gunleri karistirdim cok yoruluyorum
kanama olmamasi cok iyi canim gjzel seyler dusunmeye calis kendini iyi hissedecek seyler yap. Rahatla stres iyi degil. Allah yardkmcin olsunHayırrr evdeimmm agrım var kasık v belim ama kanama yok..
Ay insallah Allah skyletmistir canim :) dun saat 16.10.a kadar okuldaydim yoruldum sonra arkadasim dogum yapti yanina gittim. Orada biraz ayakta kaldim. Sonra eve gelip hemen uyudum. Zaten bi gozum hep yatakta.Olsun canım :))
Ya hamileliktendir o uyku :))
Bide çalışıyorsun canm yorma kendini çok dinlen bol bol
dualrim seninle inşallah :)
:))Tabiki canm ben inanıyorum sonuna kadar güzel gidecek herşeyAy insallah Allah skyletmistir canim :) dun saat 16.10.a kadar okuldaydim yoruldum sonra arkadasim dogum yapti yanina gittim. Orada biraz ayakta kaldim. Sonra eve gelip hemen uyudum. Zaten bi gozum hep yatakta.
Ben de çalışıyorum derslerde pek ayakta kalmamaya çalışıyorum önceden hiç oturmazdım şimdi oturduğum yerden anlatıyorum o yüzden pek yorulmuyorum önemli olan bebeğimizin sağlığıAy insallah Allah skyletmistir canim :) dun saat 16.10.a kadar okuldaydim yoruldum sonra arkadasim dogum yapti yanina gittim. Orada biraz ayakta kaldim. Sonra eve gelip hemen uyudum. Zaten bi gozum hep yatakta.
Aynen bugun nobetciyim az once cocuklar sigara icmis tuvalette oraya girdim sabahta girmistim sonra dedkm ki limonlu kendine gel bebegin sagligini dusun ciktim o ortamdan madalya vermeyeckler bana sonuctaBen de çalışıyorum derslerde pek ayakta kalmamaya çalışıyorum önceden hiç oturmazdım şimdi oturduğum yerden anlatıyorum o yüzden pek yorulmuyorum önemli olan bebeğimizin sağlığı
amin canim amin insallah o guzel gunleri goruruz...:))Tabiki canm ben inanıyorum sonuna kadar güzel gidecek herşey
Zor sahip olduk Rabbim inşallah kucağımiza almayida nasip etsin inşallah
Herkes nasıl kendi çocuğunu düşünüyorsa biz de öyle yapmalıyız bence görevimizi yapalım yeter fazlasına gerek yok kolay gelmedik bugüneAynen bugun nobetciyim az once cocuklar sigara icmis tuvalette oraya girdim sabahta girmistim sonra dedkm ki limonlu kendine gel bebegin sagligini dusun ciktim o ortamdan madalya vermeyeckler bana sonucta
amin canim amin insallah o guzel gunleri goruruz...
Ciddi misin çok üzüldüm kaç çıktı değerin .Malesef negatif
evet canim insallah bebeklerimizi kucagimiza aldigimiz gunleri de goruruz.Herkes nasıl kendi çocuğunu düşünüyorsa biz de öyle yapmalıyız bence görevimizi yapalım yeter fazlasına gerek yok kolay gelmedik bugüne
0.0.35 çıktı canimCiddi misin çok üzüldüm kaç çıktı değerin .
Allah sabır versin inşallah
Canım ya üzülme ne olur herşeyin en güzelini Allah bilir .0.0.35 çıktı canim
üzülmemek elde değil ki arkadaşım sabretmekten başka çarem yok ki.Canım ya üzülme ne olur herşeyin en güzelini Allah bilir .
Bende iki kez yaşadım.Allah yardımcın olsun insalalh
Evet herşey yolunda giderse 24 Şubat'ta transfer olacak Allah'ın izniyleSağol canm Allah razı olsun darısı başına olsun inşallah
Tedavideydiniz siz sanırım transfere hazirlaniyordunuz
Allah sabır versinüzülmemek elde değil ki arkadaşım sabretmekten başka çarem yok ki.
Hadi hayırlısı olsun canım inşallahEvet herşey yolunda giderse 24 Şubat'ta transfer olacak Allah'ın izniyle
Nasil dusurdun canim ya . Beta hcg kac cikti .@Mucizeolsakeske bebegimi düşürdüm kızlar 6+3, rabbim hamişş olanlara kucaklarına almayı nasip etsin bana nasip olmadı sizlere olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?