TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

üzülmemek elde değil ki arkadaşım sabretmekten başka çarem yok ki.
Mümkün oldugu kadar dik durmaya calis yilmadan usanmadan devam etmelisin ben bebegimi 4. transferden sonra kucagima aldim.Simdi 11,5 aylik oldu. 1 Subat ta tekrar transfer yapildi ikincisi icin cok sükür oda pozitif. Hic bir zaman umudunu yitirme ben 39 yasindayim ve hala ümitliyim... Mutlaka cok zor ama umudunu hicbirseyin kirmasina izin verme...Sevgiler..

Cok uzuldum ya Rabbim yardimcin olsun

canim Allah sabır versin çok üzüldüm insallah ennkisa zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbim sana

Sorununuz neydi acaba? Bende 2 kez tup bebek yaptirdim negatifle sonuclandi. 3. Yu deniyecez insallah. Ozel olarak yaptiginiz bisey oldu mu?Bu arada gozunuz aydin sag salim alin kucaginiza insallah bebeginizi.

Allah yardimcin olsun canim InsaAllah bi dahakine olur. Hersey Allah dan
Sağol canım inşallah olur
1 sene tekrar deneyeyim canım maddi açıdan çok açıldık malesef allah yavrunu kucagina almayı nasip etsin inşallah darısı bizlere

Herkese Merhaba, bugün test günümde transferin 14. günü degerim 362 arkadaslar umarim hepinizin dilekleri benimki gibi kabul olur. Emeklerinizin cabanizin mükafatini insallah alirsiniz...Herkese bol sanslar...
Çoook güzel değerin canım çok sevindim Rabbim hepimize sağlıkla kucaklarımıza almayı da nasip etsin inşallah

Selam kızlar. Allah hepimizin gonline gore versin inşallah benimde 2.tup bebek denemem 8.substta 3.gun tek embriyo transfer edildi transferin 6 ve 7. Gününde evde erken gebelikte idrar testi yaptım negatif daha kan vermedim çokta ağrım var adet olucak gibi çok korkuyorum ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…