Allah yardimcin olsun canim0.0.35 çıktı canim
Mümkün oldugu kadar dik durmaya calis yilmadan usanmadan devam etmelisin ben bebegimi 4. transferden sonra kucagima aldim.Simdi 11,5 aylik oldu. 1 Subat ta tekrar transfer yapildi ikincisi icin cok sükür oda pozitif. Hic bir zaman umudunu yitirme ben 39 yasindayim ve hala ümitliyim... Mutlaka cok zor ama umudunu hicbirseyin kirmasina izin verme...Sevgiler..üzülmemek elde değil ki arkadaşım sabretmekten başka çarem yok ki.
Cnm beta hcg 5 çıktı doktor erken gebelik kaybı dedi, rahim embriyoyu saglıklı bulmayınca atıyormuş, ve kanama oluyormuş bende tam onu yaşadım kıstmet diilmişNasil dusurdun canim ya . Beta hcg kac cikti .
Cok uzuldum yaCnm beta hcg 5 çıktı doktor erken gebelik kaybı dedi, rahim embriyoyu saglıklı bulmayınca atıyormuş, ve kanama oluyormuş bende tam onu yaşadım kıstmet diilmişrabbim size saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin...
canim Allah sabır versin çok üzüldüm insallah ennkisa zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbim sanaCnm beta hcg 5 çıktı doktor erken gebelik kaybı dedi, rahim embriyoyu saglıklı bulmayınca atıyormuş, ve kanama oluyormuş bende tam onu yaşadım kıstmet diilmişrabbim size saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin...
tebriklerr :)Herkese Merhaba, bugün test günümde transferin 14. günü degerim 362 arkadaslar umarim hepinizin dilekleri benimki gibi kabul olur. Emeklerinizin cabanizin mükafatini insallah alirsiniz...Herkese bol sanslar...
Sorununuz neydi acaba? Bende 2 kez tup bebek yaptirdim negatifle sonuclandi. 3. Yu deniyecez insallah. Ozel olarak yaptiginiz bisey oldu mu?Bu arada gozunuz aydin sag salim alin kucaginiza insallah bebeginizi.Mümkün oldugu kadar dik durmaya calis yilmadan usanmadan devam etmelisin ben bebegimi 4. transferden sonra kucagima aldim.Simdi 11,5 aylik oldu. 1 Subat ta tekrar transfer yapildi ikincisi icin cok sükür oda pozitif. Hic bir zaman umudunu yitirme ben 39 yasindayim ve hala ümitliyim... Mutlaka cok zor ama umudunu hicbirseyin kirmasina izin verme...Sevgiler..
Sağol canım inşallah olurAllah yardimcin olsun canimInsaAllah bi dahakine olur. Hersey Allah dan
1 sene tekrar deneyeyim canım maddi açıdan çok açıldık malesef allah yavrunu kucagina almayı nasip etsin inşallah darısı bizlereMümkün oldugu kadar dik durmaya calis yilmadan usanmadan devam etmelisin ben bebegimi 4. transferden sonra kucagima aldim.Simdi 11,5 aylik oldu. 1 Subat ta tekrar transfer yapildi ikincisi icin cok sükür oda pozitif. Hic bir zaman umudunu yitirme ben 39 yasindayim ve hala ümitliyim... Mutlaka cok zor ama umudunu hicbirseyin kirmasina izin verme...Sevgiler..
Çoook güzel değerin canım çok sevindimHerkese Merhaba, bugün test günümde transferin 14. günü degerim 362 arkadaslar umarim hepinizin dilekleri benimki gibi kabul olur. Emeklerinizin cabanizin mükafatini insallah alirsiniz...Herkese bol sanslar...
Kaçıncı gün değeriniz kavinci gün embriyosubaktıracağım
Ok
Kaçıncı gün değeriniz kavinci gün embriyosu
3.gun embriyosu oldugu icin oyle cikmis olabilir canm umutsuz olma 5 cikan bile var yeterki ikiye katlansin3. gün embriyosu, transferden sonra 13. gün değeri
3.gun embriyosu oldugu icin oyle cikmis olabilir canm umutsuz olma 5 cikan bile var yeterki ikiye katlansin
Bence de geç tutunuyor olabilir iki gün sonraki test önemli sizin adet sancısı oldumu hiç 6 7 günlerde
Bence de geç tutunuyor olabilir iki gün sonraki test önemli sizin adet sancısı oldumu hiç 6 7 günlerde
insallah canm benmBen de öyle umuyorum, belki geç tutunmuştur diyorum. İki gün sonra umarım güzel bir yükselme olur.
Aynı benim gibi 3 4 gündür adet sancim var bugün 7. Günüm evde idrar testi negatif çıktıgündür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?