InsaAllah hamilesindir canim. Test tarihini yazarmisin. Seni listeye ekleyelimSelam kızlar. Allah hepimizin gonline gore versin inşallah benimde 2.tup bebek denemem 8.substta 3.gun tek embriyo transfer edildi transferin 6 ve 7. Gününde evde erken gebelikte idrar testi yaptım negatif daha kan vermedim çokta ağrım var adet olucak gibi çok korkuyorum ....
insaAllah canim benim. Sen ikinci testin sonucunu da al insaAllah iyi cikar o zaman seni hamileler listesine eklerim .Ben de öyle umuyorum, belki geç tutunmuştur diyorum. İki gün sonra umarım güzel bir yükselme olur.
3.gun embriyosuna neden 10.gun test yapiliyor ki canim. Benim 5.gun embriyosuydu 12 gun bekledim ben. Sende umutsuz olma insaAllah pozitif olurKızlar bugün 9. Günüm sabah idrar testi yaptım negatif 3.Gün embriyosu yarın test günümdü ama bu da olmadi
ablamin da dusuktu cnim sonradan normale donmustu. sen de kotu dusunme hayatim. insaAllah guzel gider herseyKızlar bugün ikinci testimi yaptirdim çok şükür iki kat artmış .transferimin 11.gunu .
Ama progesteron değerim 4.62 çıktı .doktorum düşük çıkmış dedi.
Kızlar başına böyle birşey gelen var mi
gerçekten mi canm içime su serpttin sağol canm.ablamin da dusuktu cnim sonradan normale donmustu. sen de kotu dusunme hayatim. insaAllah guzel gider hersey
girer girer canim sen herseyin iyisini dusun. simdi kac haftalik hamilesin. doktor bir daha kan ver dedimi. benim ablama bir daha kan verdirmisti progesteron hormonu az cikinca. hgerçekten mi canm içime su serpttin sağol canm.
inşallah herşey yoluna girer.
benimde gelmisti canim 9.gun ben 8.guni test yapmistim cift cizgi cikmisti. doktorumu aramistim o da proluton depot vurdur demisti . insaAllah seninde olumludur canimerhaba benim de iki tane birinci kalite 5. gün embriyosu 7 şubatta transfer oldum. bugün 9. günüm tuvaletle isim bittikten sonra peceteye bir damla bile denilemeyecek kadar küçük pembe kan geldi. normal mi sizce ne dersiniz. pazartesi test günüm bu arada
benimde gelmisti canim 9.gun ben 8.guni test yapmistim cift cizgi cikmisti. doktorumu aramistim o da proluton depot vurdur demisti . insaAllah seninde olumludur cani
transferin 11.günü bugün canm son adet tarihine göre 3+5 günlük canm .pazartesi tekrar kan vericem inşallah birşey olmazgirer girer canim sen herseyin iyisini dusun. simdi kac haftalik hamilesin. doktor bir daha kan ver dedimi. benim ablama bir daha kan verdirmisti progesteron hormonu az cikinca. h
Normal hiç merak etme jel kullanıyorsan o tahriş etmiş olabilirmerhaba benim de iki tane birinci kalite 5. gün embriyosu 7 şubatta transfer oldum. bugün 9. günüm tuvaletle isim bittikten sonra peceteye bir damla bile denilemeyecek kadar küçük pembe kan geldi. normal mi sizce ne dersiniz. pazartesi test günüm bu arada
evet canim ben transferden sonra her hafta vuruldum. 10. haftada kestim cok sukurdüşük iğnesi mi acaba o? inşallah dediginiz gibidir.
canim hayirdir neden takvimini kaldirdin?crn91bb Canim bugun test gunun hadi guzel haberler ver bizede
Hamile kalmak icin yasin suresi ve meryem sureleri okunuyor ya canim. bende hamile kalmak isteyenlere okuyorum yardim olsun diye. surekli takvimi gorup uzulmesinler diye kaldirdimcanim hayirdir neden takvimini kaldirdin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?