TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

InsaAllah hamilesindir canim. Test tarihini yazarmisin. Seni listeye ekleyelim

Ben de öyle umuyorum, belki geç tutunmuştur diyorum. İki gün sonra umarım güzel bir yükselme olur.
insaAllah canim benim. Sen ikinci testin sonucunu da al insaAllah iyi cikar o zaman seni hamileler listesine eklerim .

Kızlar bugün 9. Günüm sabah idrar testi yaptım negatif 3.Gün embriyosu yarın test günümdü ama bu da olmadi

Kızlar bugün 9. Günüm sabah idrar testi yaptım negatif 3.Gün embriyosu yarın test günümdü ama bu da olmadi
3.gun embriyosuna neden 10.gun test yapiliyor ki canim. Benim 5.gun embriyosuydu 12 gun bekledim ben. Sende umutsuz olma insaAllah pozitif olur

Kızlar bugün ikinci testimi yaptirdim çok şükür iki kat artmış .transferimin 11.gunu .
Ama progesteron değerim 4.62 çıktı .doktorum düşük çıkmış dedi.
Kızlar başına böyle birşey gelen var mi

ablamin da dusuktu cnim sonradan normale donmustu. sen de kotu dusunme hayatim. insaAllah guzel gider hersey

merhaba benim de iki tane birinci kalite 5. gün embriyosu 7 şubatta transfer oldum. bugün 9. günüm tuvaletle isim bittikten sonra peceteye bir damla bile denilemeyecek kadar küçük pembe kan geldi. normal mi sizce ne dersiniz. pazartesi test günüm bu arada

gerçekten mi canm içime su serpttin sağol canm.
inşallah herşey yoluna girer.
girer girer canim sen herseyin iyisini dusun. simdi kac haftalik hamilesin. doktor bir daha kan ver dedimi. benim ablama bir daha kan verdirmisti progesteron hormonu az cikinca. h

benimde gelmisti canim 9.gun ben 8.guni test yapmistim cift cizgi cikmisti. doktorumu aramistim o da proluton depot vurdur demisti . insaAllah seninde olumludur cani

girer girer canim sen herseyin iyisini dusun. simdi kac haftalik hamilesin. doktor bir daha kan ver dedimi. benim ablama bir daha kan verdirmisti progesteron hormonu az cikinca. h
transferin 11.günü bugün canm son adet tarihine göre 3+5 günlük canm .pazartesi tekrar kan vericem inşallah birşey olmaz

Normal hiç merak etme jel kullanıyorsan o tahriş etmiş olabilir

P pillar canim bugun 2.testini tekrarlicaktin. InsaAllah guzel haberler alirsin

crn91bb Canim bugun test gunun hadi guzel haberler ver bizede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…