Transfer sonrası teste gün sayanlar

Merhaba bende aranıza yeni katıldım benimde ikinci denemem 23.de 3. Gün transferi yapıldı 3 tane bende meraktan ölücem zaman geçmiyo belirti falan hiç birşey hissetmiyorum acaba duruyormu diye düşünmekten kafayı yiyecem varmı ikinci denemesinde sonuç alan arkadaşlar

Kızlar benim transferim dün yapıldı 9 aralık test günüm ama hiç belirtim yok sadece karnımın alt tarafı dolu gibi hissediyorum.... bi de sizler yan yatıyor musunuz ben korkuyorum arada sırada yan yatıyorum sadece genellikle sırt üstü sizler ne yapıyorsunuz

Canım hiç belirti arama oluruna bırak daha çok yeni zaten dr bana istediğin şekilde yatabilirsin dedi sıkıntı yapma.. Ben 4 gün izin aldım iş yerinden ama sürekli yatmadım inşalah sıkı sıkı tutunutlar sana bebişin(lerin) :)

arkadaşlar mrb. transferden sonra nelere dikkat ettiniz bekleme günlerini nasıl geçirdiniz. benimde ilk tüp bebek denemem olacak inşallah henüz ön görüşme aşamasındayız ama olsun

şöyle yatmalıyım bunu yemeliyim gibi şeyleri kafana takarak kendine yapay stres ortamı hazırlarsın yapma bence. doktor normalin dışında yapmaman gerekenleri saymıştır sana rahat olmaya çalış ve tevekkül et. şöyle düşün annelerimiz veya normal yolla gebe kalan insanlar yerleşme döneminde hertürlü işi gebelikten haberleri olmadığı için yapıyorlardı. tabi bizim bebekler kıymetli olduğundan önemsemen doğal ama kendi kendini germe. Rabbim ol derse olur biz sadece sebep faktörü için çabalıyoruz verecek olan O.

merhaba canım çok şükür hamileyim 243.83 çıktı değerim yarın tekrar kan vericem inşallah artmıştır
tebrik ederim maşallah sağlıkla büyüsün inşallah kaçıncı gün test yaptın bayağı iyi maşallah değerin. kendini nasıl hissediyorsun?

tebrik ederim maşallah sağlıkla büyüsün inşallah kaçıncı gün test yaptın bayağı iyi maşallah değerin. kendini nasıl hissediyorsun?
Çok teşekkür ederim 12.gün değerimdi 15.gün değerim 1317.3 çıktı çok şükür.. Hislerim çok karışık :) sanırım korkuyorum kese ve kalp atışını duyana kadar da böyle devam edicek

Bnce öyle düşünme iyi düşün bebegini sev dua et emin ol rabbim kucagınada almaya nasip edicktir bgn 9.gün deim senin n gbi belirtilerin oldu?

Bnce öyle düşünme iyi düşün bebegini sev dua et emin ol rabbim kucagınada almaya nasip edicktir bgn 9.gün deim senin n gbi belirtilerin oldu?
Klasik adet belirteleri vardı çok üstünde durmadım ama son 2-3 gün iştahımda artış oldu yemekten 1 saat sonra tekrar acıktım birde çok halsizlik olmuştu.. Gerçi hep ilaçlara yordum beklerken ama hep dua ettim meryem suresini okudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…