Inşallah bir sonrakinde nasip eder Rabbim. Güçlü ol sen sağlıklı ol. En kısa zamanda kulaklarımızı doldurur sağlıklı meleklerimiz inşallah.Kızlar bugün test yaptım yine 27 olan değer 17 ye düşmüşkimyasal gebelik
Insallah canim dananin kuyrugu bugun kopucak heycandan uyuyamadim hayirlisi olsun hepimiz icin canimInsallah canim benim çok öpüyorum seni umarim kucagimiz boş kalmaz
Rabbim bir sonrakini sağlıkla sana bağışlasın.
sağlık olsun canım benim.
Allah razı olsun hayırlısı böyleymişCanim çok üzüldüm senin için ama umut kaybetmek yok insallah rabbim hepimize evlat nasip eder
İnşallah bilmukabeleInşallah bir sonrakinde nasip eder Rabbim. Güçlü ol sen sağlıklı ol. En kısa zamanda kulaklarımızı doldurur sağlıklı meleklerimiz inşallah.
Yüreğini ferah tut hakkında hayırlısı olur inşallahBugün test günüm kanımı verdim 11 sonucu alıcam ama içimde kötü bi his var olmadı sanki çok umutlu değilim
Merhaba canım sonucun ne olduBugün test günüm kanımı verdim 11 sonucu alıcam ama içimde kötü bi his var olmadı sanki çok umutlu değilim
merhaba canım çok şükür hamileyimMerhaba canım sonucun ne oldu
Canım hiç belirti arama oluruna bırak daha çok yeni zaten dr bana istediğin şekilde yatabilirsin dedi sıkıntı yapma.. Ben 4 gün izin aldım iş yerinden ama sürekli yatmadım inşalah sıkı sıkı tutunutlar sana bebişin(lerin) :)Kızlar benim transferim dün yapıldı 9 aralık test günüm ama hiç belirtim yok sadece karnımın alt tarafı dolu gibi hissediyorum.... bi de sizler yan yatıyor musunuz ben korkuyorum arada sırada yan yatıyorum sadece genellikle sırt üstü sizler ne yapıyorsunuz
Süper canım darısı başıma olsunmerhaba canım çok şükür hamileyim243.83 çıktı değerim yarın tekrar kan vericem inşallah artmıştır
Amin canım inş pozitifleri alırız ikimiz deCanım hiç belirti arama oluruna bırak daha çok yeni zaten dr bana istediğin şekilde yatabilirsin dedi sıkıntı yapma.. Ben 4 gün izin aldım iş yerinden ama sürekli yatmadım inşalah sıkı sıkı tutunutlar sana bebişin(lerin) :)
şöyle yatmalıyım bunu yemeliyim gibi şeyleri kafana takarak kendine yapay stres ortamı hazırlarsın yapma bence. doktor normalin dışında yapmaman gerekenleri saymıştır sana rahat olmaya çalış ve tevekkül et. şöyle düşün annelerimiz veya normal yolla gebe kalan insanlar yerleşme döneminde hertürlü işi gebelikten haberleri olmadığı için yapıyorlardı. tabi bizim bebekler kıymetli olduğundan önemsemen doğal ama kendi kendini germe. Rabbim ol derse olur biz sadece sebep faktörü için çabalıyoruz verecek olan O.Kızlar benim transferim dün yapıldı 9 aralık test günüm ama hiç belirtim yok sadece karnımın alt tarafı dolu gibi hissediyorum.... bi de sizler yan yatıyor musunuz ben korkuyorum arada sırada yan yatıyorum sadece genellikle sırt üstü sizler ne yapıyorsunuz
tebrik ederim maşallah sağlıkla büyüsün inşallah kaçıncı gün test yaptın bayağı iyi maşallah değerin. kendini nasıl hissediyorsun?merhaba canım çok şükür hamileyim243.83 çıktı değerim yarın tekrar kan vericem inşallah artmıştır
Çok teşekkür ederim 12.gün değerimdi 15.gün değerim 1317.3 çıktı çok şükür.. Hislerim çok karışık :) sanırım korkuyorum kese ve kalp atışını duyana kadar da böyle devam edicektebrik ederim maşallah sağlıkla büyüsün inşallah kaçıncı gün test yaptın bayağı iyi maşallah değerin. kendini nasıl hissediyorsun?
Bnce öyle düşünme iyi düşün bebegini sev dua et emin ol rabbim kucagınada almaya nasip edicktir bgn 9.gün deim senin n gbi belirtilerin oldu?Çok teşekkür ederim 12.gün değerimdi 15.gün değerim 1317.3 çıktı çok şükür.. Hislerim çok karışık :) sanırım korkuyorum kese ve kalp atışını duyana kadar da böyle devam edicek
Klasik adet belirteleri vardı çok üstünde durmadım ama son 2-3 gün iştahımda artış oldu yemekten 1 saat sonra tekrar acıktım birde çok halsizlik olmuştu.. Gerçi hep ilaçlara yordum beklerken ama hep dua ettim meryem suresini okudumBnce öyle düşünme iyi düşün bebegini sev dua et emin ol rabbim kucagınada almaya nasip edicktir bgn 9.gün deim senin n gbi belirtilerin oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?