Benım de şiş. Ama okdr deyıl karnımda gaz dolu sankı. Bıde sızım goguslrınızde deyıssıklık yok mu buyume gıbı bende nıye var acaba ya. Sız cokmu yemek yıyosunızda sısyo pekı ben yemedıyım halde bıraz şişim bu hastalıkmı bende doktruma syleyımmı yanıAh kuzum keşke göğüslerim büyüse karnım şiş benim baya baya 4 aylık hamile gibiyim
Anldım bendede 24tane yopldı ama benım doktrum bı ılc vermedı cok ılgısız ya. Ne yıcem ne ypcam bılmıyorum sırt ustu yatamıyorum. Yuz ustu alısmısımEvet bahsedilen şişlik gerçekten şişlik:))) öyle dolgunluk hissi falan değil. Göğüslerde falan olmuyor canım karın ve Göbek bölgesinde ödem oluşuyor . Doktor bana bir ilaç yazdı onu kullanıyorum şimdi. Bu arada bol sıvı tüketip protein ağırlıklı beslenmek gerekiyormuş. Çok yumurta toplananlarda oluyormuş genelde. Benim 14 tane toplanmıştı..
Bendende 14 tane toplanmıştı bakıyorum internete genelde 20nin üzerinde olanlarda oluyor bendede niye oldu anlamadım. Sıvı desen normalde bile en az 3 lt suyum var. Her güzelliğin bir zahmeti var bizimkide buEvet bahsedilen şişlik gerçekten şişlik:))) öyle dolgunluk hissi falan değil. Göğüslerde falan olmuyor canım karın ve Göbek bölgesinde ödem oluşuyor . Doktor bana bir ilaç yazdı onu kullanıyorum şimdi. Bu arada bol sıvı tüketip protein ağırlıklı beslenmek gerekiyormuş. Çok yumurta toplananlarda oluyormuş genelde. Benim 14 tane toplanmıştı..
cok yemekle alakası yok canım ya aksine hamile olduğumu öğrendiğimden beri ekstra dikkat ediyorum yediklerime tatlı hamur işi yok.. Acıkcası ben 2 kez dile getirdim şikayetimi bu tedavide bunun önüne geçemiyoruz geçecek diyor doktorBenım de şiş. Ama okdr deyıl karnımda gaz dolu sankı. Bıde sızım goguslrınızde deyıssıklık yok mu buyume gıbı bende nıye var acaba ya. Sız cokmu yemek yıyosunızda sısyo pekı ben yemedıyım halde bıraz şişim bu hastalıkmı bende doktruma syleyımmı yanı
Ah kuzum keşke göğüslerim büyüse karnım şiş benim baya baya 4 aylık hamile gibiyim[/QUO uzuldum ya
Anldım simdılık bende okdr yok cok sukur ya işşlh olmaz benden cok toplndı ama toplndıktn sonra bıle okdr olmdı pekı bu gecıcı bıseymı yanı bebeye zararı varmıcok yemekle alakası yok canım ya aksine hamile olduğumu öğrendiğimden beri ekstra dikkat ediyorum yediklerime tatlı hamur işi yok.. Acıkcası ben 2 kez dile getirdim şikayetimi bu tedavide bunun önüne geçemiyoruz geçecek diyor doktor
Tabiki salı günü benim 10. Günümdü transferimin doktor 2 en geç 3 haftaya geçer dedi. Ama zor bir süreçAnldım simdılık bende okdr yok cok sukur ya işşlh olmaz benden cok toplndı ama toplndıktn sonra bıle okdr olmdı pekı bu gecıcı bıseymı yanı bebeye zararı varmı
Cok gecmıs olsun ya....Tabiki salı günü benim 10. Günümdü transferimin doktor 2 en geç 3 haftaya geçer dedi. Ama zor bir süreç
Teşekkür ederim canım...Cok gecmıs olsun ya....
Gözünaydın :) kaç embriyo atıldıarkadaslar 7.gün 127 hcg
9.gün 381 b hcg sizce nasıl
Gözünaydın :) kaç embriyo atıldı
Canjm ıkız senınkı oxamn gözun aydın2tane 5.gün emriosu dondurulmuş
benimdw değerlerim seninki gibi ptesi keseleri görmeye gidicem % 80 ikiz benim. Muhtemelen seninde ikiz tatlım :)2tane 5.gün emriosu dondurulmuş
Hayırlısı olsun sağlıklı evlat olsunlar :)Ay inşallah canm ikizdir. Beni de cumaya çağırdılar kese için artik hakkımızda hayırlısı olsun.
Canım bugün 4 hafta 4 günlüğüm pazartesi sabah keselerim görülecek :)Kızlar kc haftalık olunca doktorunuz cagrıyo sızı kese gormeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?