- 16 Mayıs 2014
- 39
- 22
- 8
bi sorum daha var 2 saat sonra tuvalete gittiğimde vajinal akıntı gibi bi parça gördüm klozette sifonu çekmeden önce.acaba embriolar mı düştü die içim içimi yiyobu konuda bilgisi olan var mı
Hayrlı olsun canım cok sevındım kacıncı gunde kan testı yaptrdınMerhaba :)
Betahcg sonucum çıktı hamileyim :) allah herkese nasip etsin
Arkadaşlar belirti aramayın, sonucum 100 küsür çıktı belirti melirti yok bende mesela. İnsan kafayı yiyor beklerken ama belirtisiz de oluyormuş demek ki :) idrar testi de yapmayın bence çünkü güvenilir bi test değil
Ikızmı sennkı arkadsımBenimde 10.gün tahlil sonucum 389 Allah herkese nasip etsin :)
Gozun aydın ozamn hamılesın ıkı gun sonra gıne yptr eyer ıkıye katlanıyısa saglıklı bı gebelık hayrlı olsunhaklısın cnm bende çıkmayabilir dedim ama insan bekleyemiyorda valla gittim test yaptım değerim 127 çıktı.
Canım ya tup bebekte dış gebelık demınoluyo nasıl yani anlmdımbelirtilerimi yazmak istiyorum ama öncesinde tüm yaşadıklarımı anlatmak istiyorum.
geçen sene ilk tüp bebek denememizi yapdık. 5 yumurta toplandı 2 si döllendi ve 2. kaliteydi.ama buna rağmen tutunmuştu.ama diş gebelikle sonuçlandı iç kanama geçirdim ve amaliyatoldum sol tüpümde alındı.
aradan 6 ay geçince tekrar başladık 10 yumurtam oluştu 8i döllendi.doktorum kalliteleri ii die 5. güne bıraktı emrioları o güne kadarda 3 tanecik kaldı. transferde 1ini yerleştirdi diğerleinide dondurduk. ama ikinci denememiz hiç tutmadı.(yıkılmıştım kaliteli emrio ama tutmadı die) doktorum histereskopi önerdi.8yaptık sorun yokmuş) genetik testi istedi şükürler olsun ondada sorun çıkmadı.
sonra 3. denememize geçtik dondurulmuşlarla rabbime şükürler olsun sonuç pozitif inşallah sağlıklı şekilde kucağımıza alırız bebeklerimizi
BELİRTİLERE GELİNCE;
1.kasıklarda ağrı
2.ara ara gelen iğne batmaları
3.bacaklarda sızı
4.bel ağrısı
5.ve buz gibi ayaklar (hiç ısınmadılar)
Şu hiç ısınmayan buz gibi ayaklara katılıyorum iki kat çorap giydim banamısın demedi :)belirtilerimi yazmak istiyorum ama öncesinde tüm yaşadıklarımı anlatmak istiyorum.
geçen sene ilk tüp bebek denememizi yapdık. 5 yumurta toplandı 2 si döllendi ve 2. kaliteydi.ama buna rağmen tutunmuştu.ama diş gebelikle sonuçlandı iç kanama geçirdim ve amaliyatoldum sol tüpümde alındı.
aradan 6 ay geçince tekrar başladık 10 yumurtam oluştu 8i döllendi.doktorum kalliteleri ii die 5. güne bıraktı emrioları o güne kadarda 3 tanecik kaldı. transferde 1ini yerleştirdi diğerleinide dondurduk. ama ikinci denememiz hiç tutmadı.(yıkılmıştım kaliteli emrio ama tutmadı die) doktorum histereskopi önerdi.8yaptık sorun yokmuş) genetik testi istedi şükürler olsun ondada sorun çıkmadı.
sonra 3. denememize geçtik dondurulmuşlarla rabbime şükürler olsun sonuç pozitif inşallah sağlıklı şekilde kucağımıza alırız bebeklerimizi
BELİRTİLERE GELİNCE;
1.kasıklarda ağrı
2.ara ara gelen iğne batmaları
3.bacaklarda sızı
4.bel ağrısı
5.ve buz gibi ayaklar (hiç ısınmadılar)
Valla canım doktor açık kapı bırakıyor, embriyolog ve hemşire yüksek olasılık ikiz diyor. Pazartesi gideceğim alttan muayne edecekler, daha çok yeni olduğu için başka türlü göremeyiz keseleri dediler. Pazartesi belli olacak bende bilmiyorum şuan bekliyorum açıkçası pazartesiyi ama ikiz gibi sanki :)Ikızmı sennkı arkadsım
Canım ya tup bebekte dış gebelık demınoluyo nasıl yani anlmdım[/QUOT
evt cnm oluyor. bazen rafımde olan küçük yapışıklıklardan olurmuş bazende bebeğin hareketiyle. benimki bebeğin hareketiyle olmuş.
Ay suan cok uzuldum ya. Ya bendede varsa :-( daha hıc utrasonla bakılmdı bana 8gun sonra ılk kontrolum ya kasıklrımın agrısı benı maf edıyo
Ha anldım canım işşallh allhım gonlune gre verröyle düşünme cnm dıiş gebelik az rastlanan bişey sende yoktur inş. benimki bastan beri sağlıklı gitmemişti o zaman 15 hcg ile başlamıştım. ve benim ilk denememde emriolarım kaliteli değildi.
Biz seninle doğuma kadar hep aynı gideceğiz galiba:))) OHSS olmuşsun sanırım ben de oldum çünkü:))) birgünde dört kilo Alınca doktora gittim ben bir ilaç verdi ama geçmedi henüz... Netten bir araştır istersen orada Ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsinSevgili değerli arkadaşlarım bu şişlik beni mahvediyor, kimse 4 haftalık hamile olduğuma inanmıyor ve nefes darlığı falan baya zor geçiyor sürecim. Doktorda geçecek diyor ama aynı sorunu yaşayan arkadaşlarım siz napıyorsunuz
Her gün 1 er kilo artıyor kilom. Banada kan iğnesi verdi 2 3 haftaya geçer dedi ama zorluyor epey. sen ekstra birşey yapıyormusun canım. Valla yaaa şubata kadar beraberiz biz bu yolda inşallah :)Biz seninle doğuma kadar hep aynı gideceğiz galiba:))) OHSS olmuşsun sanırım ben de oldum çünkü:))) birgünde dört kilo Alınca doktora gittim ben bir ilaç verdi ama geçmedi henüz... Netten bir araştır istersen orada Ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsin
Nasıl şişlik kızlar kılomu alıyosunuz yanı bende 5hafta 2gunlugum benımde goguslrım sıs ve kasıklrım mag edıyo benı. Varmı bunlr sızdeBiz seninle doğuma kadar hep aynı gideceğiz galiba:))) OHSS olmuşsun sanırım ben de oldum çünkü:))) birgünde dört kilo Alınca doktora gittim ben bir ilaç verdi ama geçmedi henüz... Netten bir araştır istersen orada Ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsin
Ah kuzum keşke göğüslerim büyüse karnım şiş benim baya baya 4 aylık hamile gibiyimNasıl şişlik kızlar kılomu alıyosunuz yanı bende 5hafta 2gunlugum benımde goguslrım sıs ve kasıklrım mag edıyo benı. Varmı bunlr sızde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?