transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

bi sorum daha var 2 saat sonra tuvalete gittiğimde vajinal akıntı gibi bi parça gördüm klozette sifonu çekmeden önce.acaba embriolar mı düştü die içim içimi yiyo bu konuda bilgisi olan var mı

korkma cnm inşallah seninleler ben20 dk sonra kalkmıştım.içini ferah tut.

belirtilerimi yazmak istiyorum ama öncesinde tüm yaşadıklarımı anlatmak istiyorum.
geçen sene ilk tüp bebek denememizi yapdık. 5 yumurta toplandı 2 si döllendi ve 2. kaliteydi.ama buna rağmen tutunmuştu.ama diş gebelikle sonuçlandı iç kanama geçirdim ve amaliyatoldum sol tüpümde alındı.
aradan 6 ay geçince tekrar başladık 10 yumurtam oluştu 8i döllendi.doktorum kalliteleri ii die 5. güne bıraktı emrioları o güne kadarda 3 tanecik kaldı. transferde 1ini yerleştirdi diğerleinide dondurduk. ama ikinci denememiz hiç tutmadı.(yıkılmıştım kaliteli emrio ama tutmadı die) doktorum histereskopi önerdi.8yaptık sorun yokmuş) genetik testi istedi şükürler olsun ondada sorun çıkmadı.
sonra 3. denememize geçtik dondurulmuşlarla rabbime şükürler olsun sonuç pozitif inşallah sağlıklı şekilde kucağımıza alırız bebeklerimizi
BELİRTİLERE GELİNCE;
1.kasıklarda ağrı
2.ara ara gelen iğne batmaları
3.bacaklarda sızı
4.bel ağrısı
5.ve buz gibi ayaklar (hiç ısınmadılar)

Hayrlı olsun canım cok sevındım kacıncı gunde kan testı yaptrdın

Canım ya tup bebekte dış gebelık demınoluyo nasıl yani anlmdım

Şu hiç ısınmayan buz gibi ayaklara katılıyorum iki kat çorap giydim banamısın demedi :)

Ikızmı sennkı arkadsım
Valla canım doktor açık kapı bırakıyor, embriyolog ve hemşire yüksek olasılık ikiz diyor. Pazartesi gideceğim alttan muayne edecekler, daha çok yeni olduğu için başka türlü göremeyiz keseleri dediler. Pazartesi belli olacak bende bilmiyorum şuan bekliyorum açıkçası pazartesiyi ama ikiz gibi sanki :)

Ay suan cok uzuldum ya. Ya bendede varsa :-( daha hıc utrasonla bakılmdı bana 8gun sonra ılk kontrolum ya kasıklrımın agrısı benı maf edıyo

Ay suan cok uzuldum ya. Ya bendede varsa :-( daha hıc utrasonla bakılmdı bana 8gun sonra ılk kontrolum ya kasıklrımın agrısı benı maf edıyo

öyle düşünme cnm dıiş gebelik az rastlanan bişey sende yoktur inş. benimki bastan beri sağlıklı gitmemişti o zaman 15 hcg ile başlamıştım. ve benim ilk denememde emriolarım kaliteli değildi.

Ben dondurulmuşları da sayarsak 3. denememe başlayacağım haftaya. Hiç pozitif görmedim ama mesela ilk tedavimde çok belirtim yoktu çatlatma iğnesinden dolayı sanırım göğüslerde birkaç gün baya acı oldu duş alırken lif değdiremiyordum uyku hali vardı ama dondurulmuşlarda belirti denecek herşeyi yaşadım. Belime giren kramplar, kasıklarda ağrı, ayaklarım buz gibiydi vs. Hatta başka şehirde arkadaşımda dondurulmuş denemişti konuşuyorduk onunla belirtilerimiz birebir aynıydı ama onun oldu benim olmadı belki de tutunmaya çalıştılar da olmadı bilemicem ama artık belirti aramanın yersiz olduğunu anladım o kadar ufacık kan pıhtısı halindeki embriyolar ne belirti oluşturabilir ki çoğu dr regl gecikmesinden sonra belirtilerin oluşacağını söylüyor ama biz normalde de belki olan şeyleri kendimizi dinlediğimiz için farkediyoruz. O yüzden üzülmemek için çok dinlememek lazım da başarılı olunabilir mi bilmiyorum.

öyle düşünme cnm dıiş gebelik az rastlanan bişey sende yoktur inş. benimki bastan beri sağlıklı gitmemişti o zaman 15 hcg ile başlamıştım. ve benim ilk denememde emriolarım kaliteli değildi.
Ha anldım canım işşallh allhım gonlune gre verr

Sevgili değerli arkadaşlarım bu şişlik beni mahvediyor, kimse 4 haftalık hamile olduğuma inanmıyor ve nefes darlığı falan baya zor geçiyor sürecim. Doktorda geçecek diyor ama aynı sorunu yaşayan arkadaşlarım siz napıyorsunuz

Biz seninle doğuma kadar hep aynı gideceğiz galiba:))) OHSS olmuşsun sanırım ben de oldum çünkü:))) birgünde dört kilo Alınca doktora gittim ben bir ilaç verdi ama geçmedi henüz... Netten bir araştır istersen orada Ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsin

Her gün 1 er kilo artıyor kilom. Banada kan iğnesi verdi 2 3 haftaya geçer dedi ama zorluyor epey. sen ekstra birşey yapıyormusun canım. Valla yaaa şubata kadar beraberiz biz bu yolda inşallah :)

Nasıl şişlik kızlar kılomu alıyosunuz yanı bende 5hafta 2gunlugum benımde goguslrım sıs ve kasıklrım mag edıyo benı. Varmı bunlr sızde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…