transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Değerin güzel ikiz gibi duruyor.. Kese görmeden belli olmaz gerçi ama.. Darısı banada inşallah.. Aminn
Doktor açık kapı bırakıyorda embriyolog ve hemşireler ikiz gibi diyor. Hayırlısı allahtan nasip kısmet sağlıkla olsunda tek çift önemli değil.. Allah sanada tez zamanda nasip etsin. Ne zaman test günün

benim bu haftaydı değer önce yükseldi sonra düştü sıfırlandı

7. Ve 9. Gün 3 kat arttı 11 . Gün artış çok olmadı. 13. Günn biraz düşmüştü Dr. İlaçlarını bırak dedi bıraktım sıfırlandı değerim olmadı yani...
Benden bir daha test istemediler 10.günümde yaptım testi. Pazartesi gel keseler bakalım dediler

Benden bir daha test istemediler 10.günümde yaptım testi. Pazartesi gel keseler bakalım dediler
Ben erken yaptırınca Dr 13. Gün tekrarla kese için gün vereyim dedi.. Ben dayanamadım 11. Günde yaptırdım. Sonuç böyle oldu.. Neden oldu bilemiyorum. Önce tutundular sonra düştü..
Senin değerin güzel canım sıkıntı yapma.. İnşallah bundan sonraki denememde güzel değerler görürüm..

Amin canım benim allah kimseyi yormasın üzmesin darda koymasın bu yolda. Bir kendim için değil herkes için çok dua ediyorum

transfer sonrası hemen tuvalete gittim çok korkuyorm.bugn 4. günüm benm hemen tuvalete giden var mı başka ?15 dk sonra.

bi sorum daha var 2 saat sonra tuvalete gittiğimde vajinal akıntı gibi bi parça gördüm klozette sifonu çekmeden önce.acaba embriolar mı düştü die içim içimi yiyo bu konuda bilgisi olan var mı

Ben
evet ben hamdolsun ben gördüm.darısı başına ağrım benimde çok oluyordu ama yerleşme tutunma ağrıları onlar bence adet zamanında normal adet ağrılarımda oldu hıb test sanırım yok olmadı dualarını bırakma sen onlar bendede oldu simdide agrımıyor ondan korkuyorum olsa dert olmasa dert oluyo insana sen dikkat etde tedbir bizden taktir Allah tan

bi sorum daha var 2 saat sonra tuvalete gittiğimde vajinal akıntı gibi bi parça gördüm klozette sifonu çekmeden önce.acaba embriolar mı düştü die içim içimi yiyo bu konuda bilgisi olan var mı
Hayır onlar düşmez doktorum rahimde transfer edilen yerden düşmez demisti yatirma olayını tutunsun diye yspiyorlar bence
Transferin düzgün yapıldıysa bu mümkün değil sanırım ben transferden sonra lazımlık verdiler sana vermediler mi?bende sormustum ama sana acıklama yapmadılar mı normalde yaptığımız şeyler bebegin transfer edilen yerden dokulmesine sebep olmaz korkma
bugun 6. günüm ve dayanamadım idrar testi yaptım ve silikte olsa ikinci çizgi cıktı.inanmadım tekrar yine yaptım yine aynısı acaba yarın kan testimi yaptırsam.
Yapma bence bekle doktorun dediği zaman yap.gerisi sadece moral bozar sabırlı olun.

Merhaba... Benim de ilk transferim cuma günü gerçekleşti. İki adet dondurulmuş embriyo tansfer edildi. Buğün 5. Günüm heyecan dorukta. Düşünmeden yapamıyorum. İlk günden başlayan ara ara kasık sancılarım var buğün belimde ağrı var kasıklarımın ağrısı daha azaldı. Normal mi?

haklısın cnm bende çıkmayabilir dedim ama insan bekleyemiyorda valla gittim test yaptım değerim 127 çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…