- 5 Ağustos 2009
- 658
- 227
- 303
Kan tahlili yaptırdınmı canım? Sınucun ne çıktıbugun 6. günüm ve dayanamadım idrar testi yaptım ve silikte olsa ikinci çizgi cıktı.inanmadım tekrar yine yaptım yine aynısı acaba yarın kan testimi yaptırsam.
Kaç embriyo transfer edilmişti canım ? Sonucun çok güzel maşallah darısı benim de başıma inşallahBenimde 10.gün tahlil sonucum 389 Allah herkese nasip etsin :)
2 embriyo transferi istedim ben canım garanti olsun diye tam garanti oldu galiba :)Kaç embriyo transfer edilmişti canım ? Sonucun çok güzel maşallah darısı benim de başıma inşallah
Değerin güzel ikiz gibi duruyor.. Kese görmeden belli olmaz gerçi ama.. Darısı banada inşallah.. Aminn2 embriyo transferi istedim ben canım garanti olsun diye tam garanti oldu galiba :)
Doktor açık kapı bırakıyorda embriyolog ve hemşireler ikiz gibi diyor. Hayırlısı allahtan nasip kısmet sağlıkla olsunda tek çift önemli değil.. Allah sanada tez zamanda nasip etsin. Ne zaman test gününDeğerin güzel ikiz gibi duruyor.. Kese görmeden belli olmaz gerçi ama.. Darısı banada inşallah.. Aminn
benim bu haftaydı değer önce yükseldi sonra düştü sıfırlandıDoktor açık kapı bırakıyorda embriyolog ve hemşireler ikiz gibi diyor. Hayırlısı allahtan nasip kısmet sağlıkla olsunda tek çift önemli değil.. Allah sanada tez zamanda nasip etsin. Ne zaman test günün
Nasıl yani kaçıncı günlerinde yaptın testibenim bu haftaydı değer önce yükseldi sonra düştü sıfırlandı
7. Ve 9. Gün 3 kat arttı 11 . Gün artış çok olmadı. 13. Günn biraz düşmüştü Dr. İlaçlarını bırak dedi bıraktım sıfırlandı değerim olmadı yani...Nasıl yani kaçıncı günlerinde yaptın testi
Benden bir daha test istemediler 10.günümde yaptım testi. Pazartesi gel keseler bakalım dediler7. Ve 9. Gün 3 kat arttı 11 . Gün artış çok olmadı. 13. Günn biraz düşmüştü Dr. İlaçlarını bırak dedi bıraktım sıfırlandı değerim olmadı yani...
Ben erken yaptırınca Dr 13. Gün tekrarla kese için gün vereyim dedi.. Ben dayanamadım 11. Günde yaptırdım. Sonuç böyle oldu.. Neden oldu bilemiyorum. Önce tutundular sonra düştü..Benden bir daha test istemediler 10.günümde yaptım testi. Pazartesi gel keseler bakalım dediler
Amin canım benim allah kimseyi yormasın üzmesin darda koymasın bu yolda. Bir kendim için değil herkes için çok dua ediyorumBen erken yaptırınca Dr 13. Gün tekrarla kese için gün vereyim dedi.. Ben dayanamadım 11. Günde yaptırdım. Sonuç böyle oldu.. Neden oldu bilemiyorum. Önce tutundular sonra düştü..
Senin değerin güzel canım sıkıntı yapma.. İnşallah bundan sonraki denememde güzel değerler görürüm..
Çok sağol canım. Hamilelerin duası kabul olurmuş dualarını esirgemeAmin canım benim allah kimseyi yormasın üzmesin darda koymasın bu yolda. Bir kendim için değil herkes için çok dua ediyorum
evet ben hamdolsun ben gördüm.darısı başına ağrım benimde çok oluyordu ama yerleşme tutunma ağrıları onlar bence adet zamanında normal adet ağrılarımda oldu hıb test sanırım yok olmadı dualarını bırakma sen onlar bendede oldu simdide agrımıyor ondan korkuyorum olsa dert olmasa dert oluyo insana sen dikkat etde tedbir bizden taktir Allah tanAyy aminn banada nasıp eder işşllh evt cok sukut sımdılık yok. Sız klp atısını fıln duydunuz ozamn ne guzel yaa),,. banada nasıp etsın sızın hıv olmusmuydu knama bıde su so Lm kasıgımın agrısı benı dusundruyo bazende adet sancım gelıyo gıdıyo
Hayır onlar düşmez doktorum rahimde transfer edilen yerden düşmez demisti yatirma olayını tutunsun diye yspiyorlar bencebi sorum daha var 2 saat sonra tuvalete gittiğimde vajinal akıntı gibi bi parça gördüm klozette sifonu çekmeden önce.acaba embriolar mı düştü die içim içimi yiyobu konuda bilgisi olan var mı
Transferin düzgün yapıldıysa bu mümkün değil sanırım ben transferden sonra lazımlık verdiler sana vermediler mi?bende sormustum ama sana acıklama yapmadılar mı normalde yaptığımız şeyler bebegin transfer edilen yerden dokulmesine sebep olmaz korkmabi sorum daha var 2 saat sonra tuvalete gittiğimde vajinal akıntı gibi bi parça gördüm klozette sifonu çekmeden önce.acaba embriolar mı düştü die içim içimi yiyobu konuda bilgisi olan var mı
Yapma bence bekle doktorun dediği zaman yap.gerisi sadece moral bozar sabırlı olun.bugun 6. günüm ve dayanamadım idrar testi yaptım ve silikte olsa ikinci çizgi cıktı.inanmadım tekrar yine yaptım yine aynısı acaba yarın kan testimi yaptırsam.
Canım daha cok erken ama gınede sen bılırsın yptr ama o tesler sacmalık. Bak 5gunde basldım yapmaya hergun hep poztıf cıkıyodu sonra 11gunde yptım negatıf cıktı 12gunumde kan verdım cok sukur sonucum pozıtıftı. Onlara ınn ma sadece gununu bkle dua et. 6gunde kndada cıkmaz sonra pıskolojin bozulur busfer bebeyım tttuysa onu da etkılersın yıce ekmek varsa osana sıkı sıkı ttutnmustur.
Kan tahlili yaptırdınmı canım? Sınucun ne çıktı[/QUO
yüce rabbime şükürler olsun hamileyim cnm değerim 7. gün 127 çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?