transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Cok uzuldum cnm benim vardir bundada bir hayir cnm cok uzme kendini oldumu simdi ne yapmayi dusunuyorsun ???
ccok sagol canim benim.Allaha hamd olsun cok aglamadim.imtihan elbet zor olacak.Allaha daha beterinden korusun.ben sabirla isteneye devam edecegim Allahtan.randevu alicam doktorla bu durumu bi degerlendirip nasil bi yol izleyecegimize karar verecegiz.zaten 1 tane dondurulmus embriyom vardi.gelismelerden haberdar ederim canim.sizler icinde herzaman dua edecegim insallah sendwn guzel haber bekliyorum :)

Allahini bilen insan ne guzel oluor helal olsun sana canim rabim dileklerini kabul etsin insalla ben ve diyer arkadaslar guzel haber aliriz bakalim rabim kime ne yazdi boynum kildan incedir herseyin hayirlisi sende uzme kendini doktorla bi konus bakalim ne diyecek neden olmadigini soyler.belki

Rabbim inşallah hayırlı sağlıklı evlat versin vardır bir zamanı bizlere beklemek düşüyor. İnşallah kucağına bebek yada bebeklerini alacağın günler yakındır.

Rabbim sabır versin hepimize lütfen çok üzme kendini vardır bunda da bir hayır Allah'ım daha kötüsüyle sınamasın iki ay dinlendiriyorlar dah sonra dondurulmuşları transfer ediyorlar Hayırlısı olsun inşallah

Rabbim inşallah hayırlı sağlıklı evlat versin vardır bir zamanı bizlere beklemek düşüyor. İnşallah kucağına bebek yada bebeklerini alacağın günler yakındır.
aminn canim Allah hepimize kensinden razi olacagi evlatlar versin dedigin gibi beklemekten baska yapabilecegimiz yok rabbim hepimize anne olmayi nasip etsin.sizlerin guzel haberleriyle mutlu olmak isterim en kisa zamanda

amin canim dedigin gibi vardir bi hayri daha kotusunu yasatmasin rabbim insallah sizlerde en kisa zamanda bebeklerinize kavusursunuz inanki sanki kendimin gibi seviniyorum.cook tesekurler destlekleriniz icin

Merhaba bugün transferimin 9. Günü 8.gün negatif çıktı, tek embriyo, pozitif olabilir mi? Şimdiden teşekkürler.

Merhaba bugün transferimin 9. Günü 8.gün negatif çıktı, tek embriyo, pozitif olabilir mi? Şimdiden teşekkürler.
8.gün erken tek emriyo imiş çoğul gebeliklerde bazen sonuç verebiliyo ama seninki zaten tek hem değerlerin çok sonra yükselebilir hayırlısıyla bekleyip doktorunun söylediği zaman tekrar test yaptır bence ...

8.gün erken tek emriyo imiş çoğul gebeliklerde bazen sonuç verebiliyo ama seninki zaten tek hem değerlerin çok sonra yükselebilir hayırlısıyla bekleyip doktorunun söylediği zaman tekrar test yaptır bence ...
İnşallah öyledir, cuma günü negatif çıktı, salı gününü bekliycem artık; umarım pozitif çıkar, hayal kırıklığına uğradım negatif gelince.

Bozma moralini canım erken çift embriyoda ben 7. Günde sonuç almıştım ama tek embriyoda belli olmuyormuş. Moralini bozup bebişinide etkileme,doktorların söylediği şey moralle şansımızı arttırırız. Rabbim hayırlısını versin bekleyen herkese. İnşallah güzel haberler verirsin bize

İnşallah canım öyle olur 4 günüm var, sonuç negatif olunca olumsuzluk kapıldım ama kasılmaları oluyor akıntı yok, sandım gelip, gidiyor.

İnşallah canım öyle olur 4 günüm var, sonuç negatif olunca olumsuzluk kapıldım ama kasılmaları oluyor akıntı yok, sandım gelip, gidiyor.
Kapılma canım forumlara bakarsan son gün bile birden değeri yükselen okadar çok örnek varki. Allah hayırlısını nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…