Belirtiler konusu biraz kişiye özel sanırım. Hiç belirtisi olmayıp hamile olanda var canım. Bugün benim 10. Günüm düne kadar hep adet ağrısı gibi ağrılarım vardı kasıklarımda bazen de belimde. Şu an ara ara kasıklarıma bıçak saplanıyor gibi o ladar. Çarşamba günü öğreneceğiz bakalımMerhaba arkadaslar 5.gun embriyosu ve ucuncu gunum. Herhangi bir belirtim olmadi. Bana gun ve gun yasadiginiz belirtileri yazarmisiniz. Doktorum fazla hareketsizligi sevmiyoruz dedi. Ben de sehir disindan geldigim icin ilk gun otel yemeklerine indim ertesi gun de yolvuluga ciktim. Crione sabah aksam-estrofem gunde 3 kez ve kan sulandiriciyla elevit kuaniyorum.
Arkadaslar belirti hissrtmelimiyim yazin lutfen
Mrh benim dun transferin 9. Günüydü ve kan tahlili yaptırdım sonuç 1.20 yani negatif daha sonuca 5 gün var ama değişmez artik degilmi
Dondurulmuş 1 tane ydikaçıncı gün embriyosu idi?
Hamilesin insallah gozun aydin canim. Bence bekleme git kan ver hemenBelirtiler konusu biraz kişiye özel sanırım. Hiç belirtisi olmayıp hamile olanda var canım. Bugün benim 10. Günüm düne kadar hep adet ağrısı gibi ağrılarım vardı kasıklarımda bazen de belimde. Şu an ara ara kasıklarıma bıçak saplanıyor gibi o ladar. Çarşamba günü öğreneceğiz bakalım
Bende p.tesi oldum amaSa kizlar salı günü transfer oldum 3 gündür karnim davul gibi içi kasiliyor 2 beden genişledim sizdede böyle bişey oldumu
Banada ilk 3 gun dinlen evde dediler. tabi evde hareket ettim.yatmadim surekli. hergun igneye gittim geldim. ama ise gitmedim ptesi baslicam. 1 hafta rapor almistim.Ben hic yatarak gecirmedim simdi kendime kiziyorum. Ama doktor yatmayin hareket iyidir dedi
Amin .Hayirlisi artik canim bekleyip gorecegiz. İnsallah pozitif haberlerimizi veririz birbirimize :) dualar.. Dualar.. Eksik etmeyelim birbirimizden kizlar.
Canım atlamışım bunu kusura bakma. 25inde gidicez ilk kontrolümüze inşallah :)Güne böyleeee güzel bir haberle başlamak nedee güzel olduuuu yaaa. Kesesini nezaman görüceksin canimm:)
Canım yaşamadım ama nasıl şüphelendi ultrasonla muayene mi etti?Arkadaslar tup bebekle aranizda hamile kalip dis gebelik geciren varmi suan bebegim benimle ama doktor dis gebelikten supeleniyor lutfen cvp yazin morelim cok bozuk
Gebelik belirtisi değil benimkisi galiba ohss gibiBende p.tesi oldum ama
bir degisiklik hissetmiyorm
bende hiç olmadı. ama şişkinlik var karnımda. kabız olmamaya dikkat et canım. yavaş tempoda yürüyüş yap benceSa kizlar salı günü transfer oldum 3 gündür karnim davul gibi içi kasiliyor 2 beden genişledim sizdede böyle bişey oldumu
Hmm evet duymustum canim onuGebelik belirtisi değil benimkisi galiba ohss gibi
yaaa ne diyorsun ... kalbim küt küt attı vallahi sizde de mi böyle odu yoksa ):Hamilesin insallah gozun aydin canim. Bence bekleme git kan ver hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?