- 21 Haziran 2016
- 1.786
- 2.732
- 83
Bende yaşamadım ama vajinal ultrasonla anlaşılıyor dış gebelik olup olmadığı.. dr detaylı ultrasonda söylemesi lazım..beta değerleriniz nasıldı?? Allah yardımcınız olsun..Arkadaslar tup bebekle aranizda hamile kalip dis gebelik geciren varmi suan bebegim benimle ama doktor dis gebelikten supeleniyor lutfen cvp yazin morelim cok bozuk
3000 de alttan bakılınca görünüyor seninki daha belli olmaz ki .. değerin düşer büyük ihtimal adet işe düşük yaparsın ..Arkdaslar ilk 12 sonra beta verdim degerim 6 cikti ve doktor gebelik gozukiyor ama 2 gunde bir beta ve progestoron vermemi soyle ve 6 sonra 12 den 29 dan 129dan 338 den sonra 753 ve daha sonra 1423 cikti kese gorunmedi doktor 1500 den sonra gorukur dedi gorulmemesi normel dedi bugunn persembe verdigimde 1423 du cumartesi 2000 ve 2500 olmasi gerekiyo dedi ben bugun kan vrrdim degerim 1896 di ve doktor dis gebelik olabilir tuplere yerlesmis olbilir dedi ve morelim sifir aglamaktan basim agridi cok kotu hisediyorum kendimi
Dondurulmuş 1 tane ydi[/QUO
Arkadaslar tup bebekle aranizda hamile kalip dis gebelik geciren varmi suan bebegim benimle ama doktor dis gebelikten supeleniyor lutfen cvp yazin morelim cok bozuk
Merhaba arkadaslar 5.gun embriyosu ve ucuncu gunum. Herhangi bir belirtim olmadi. Bana gun ve gun yasadiginiz belirtileri yazarmisiniz. Doktorum fazla hareketsizligi sevmiyoruz dedi. Ben de sehir disindan geldigim icin ilk gun otel yemeklerine indim ertesi gun de yolvuluga ciktim. Crione sabah aksam-estrofem gunde 3 kez ve kan sulandiriciyla elevit kuaniyorum.
Arkadaslar belirti hissrtmelimiyim yazin lutfen
Sa kizlar salı günü transfer oldum 3 gündür karnim davul gibi içi kasiliyor 2 beden genişledim sizdede böyle bişey oldumu
Tranfer günü hiç birşeyim yoktu ertesi gün başladı şişmeye 4 gündür sis ilerleme yok şükür bugünlerde daha iyiyim gebelik şansını düşürüyor muki yada zarar veriyormu acebaben ilk gebeliğimde ohss olmuştum. aynen dediğiniz gibi davul gibi gergin hissediyordum kendimi. ohss belirtileri gebelik gerçekleşince daha da artarmış. umarım yine de ohss değilsinizdir veya basit bir ohss'dir ve gebesinizdir benim gibi...iki hafta içinde kendiliğinden geçmişti benimki...
Gözün aydin cnm kucaginada alırsın ınsallah AminMerhaba kızlar uzun zamandır forumu takip edip bir gün ben de hamilelik belirtilerimi yazacağımı ümit ediyordum. şimdi yazmak nasip oldu çok şükür. Benim 25. ekimde transferim olmuştu. 10. gün değerim 275 çıktı çok şükür. ancak çok bir belirtim olmadı. o yüzden belirtisi olmayanlar üzülüp kafayı takmasın. Benim tek belirtim arada sol kasığıma ara ara giren ağrılardı. arada belimde de hafif ağrı oldu ama o her zaman olduğu için çok anlıyamadım. umarım herkes mutlu sona ulaşır. Allah isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip eder.
Gözün aydin cnm kucaginada alırsın ınsallah Amin
stres yapma düşünmemeye çalış pozitif ol tutunma ağrılarıda aynı ağrı inşallah tutmuştur hayırlı haberlerini duyarız inşallah :)kızlar transferde 12. günüm. nedense 14. gün çağırdı beni doktorum. daha önce de yazmıştım hep bi kasık ve bel ağrısı yaşadım bu süre içinde. adet ağrısı gibi. ama bugün sabahtan itibaren ciddi bi bel ve kasık ağrım var. tuvalete gitmeye korkuyorum adet olmuşumdur diyenormalde adet olmadan da böyle ağrır ama 1 2 saate adet olurum. sabahtan beri böyleyim. ara ara bir mide bulantısı oluyor ama stresten sanırım. böyle belirtiler için erkendir diye düşünüyorum offf kafam çok karışık. adet günüm de 2 gün sonra test günüm de
Merhaba bende topiğe yeni katıldımSa kizlar salı günü transfer oldum 3 gündür karnim davul gibi içi kasiliyor 2 beden genişledim sizdede böyle bişey oldumu
Merhaba hoşgeldiniz ve transferiniz hayırlı olsun. Ben hamileyim şükür ve duphalac kullanıyorum hiç çekinceniz olmasın. Transfer sonrasıda kullanmıştımMerhaba bende topiğe yeni katıldım
5 Kasım Cumartesi transferim oldu 17 Kasım kan tahlili yapacağız
Transferden 1 gün sonra acaip şişkinlik oluştu aynen davul gibiyim Duphalac şurup kullan
iyi geliyor dediler ama tedirginim kullanmakta istemiyorum pek ; ama bu sefer rahime baskı yapar mı
ondan korkuyorum
Geçmiş olsun cnm benimki gaz şişkinliği değil başka bişey 3 gündür iyiydim yine şiştim Allahım emeklerimi zi boşa cikarmaisnMerhaba bende topiğe yeni katıldım
5 Kasım Cumartesi transferim oldu 17 Kasım kan tahlili yapacağız
Transferden 1 gün sonra acaip şişkinlik oluştu aynen davul gibiyim Duphalac şurup kullan
iyi geliyor dediler ama tedirginim kullanmakta istemiyorum pek ; ama bu sefer rahime baskı yapar mı
ondan korkuyorum
AMİNN CÜMLEMİZİN HAYIRLI OLSUN RABBİM İSTEYEN HERKESE VERSİNMerhaba hoşgeldiniz ve transferiniz hayırlı olsun. Ben hamileyim şükür ve duphalac kullanıyorum hiç çekinceniz olmasın. Transfer sonrasıda kullanmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?