transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Bekleme harekete gec:) neye karar veremedn canım? Evet cuma transfer oldum 3.gunum:))
genetik sonuclari cikmadi onlari bekliyorum cnm sonra gidip doktorumla gorusucem. insallah bebis olarak kucagina alirsin. hangi doktor yapti peki?

Slm benimde bugün yapildı transferim.5. Gün embriyosu.bu 3. Denenem insallah tutar.allah yardimcimz olsun.

Egede yaptrdim biliosun toplamayi da transferide Gülcan doktor yaptı inşallah eli ugurlu gelir:)
amim cnm insallah :) peki güzel ilgilendiler mi? kontrolleri filanda o doktor mu yapti yoksa asistanlar mi? bi de ne kadar tuttu?

Kızlar merhaba :) benimde transferde 7. Günüm. Zamanın bu kadar geçmediğini hiç hatırlamıyorum ilk 3 gün kasıklarımda hep ağrım oldu. Bikaç gün hafifledi. Arada kaşıklarıma bıçak saplıyorlar sanki. Kasıklarım belim adet olacakmışım gibi sürekli ağrıyor yine. Ödüm patlıyor adet olcm diye

Kizlar benim bugun test gunum dun idrarda negatif cikmisti o yuzden biraz umutsuzum ama dualarinizi eksik etmeyin insallah tutunmustur bebislerim ve benim gibi sabirsizlikla bekleyen herkesin bebisleri

Mrh benimde 7 .günüm ayni belirtiler bendede oluyor. Bende birde ayakta biraz durunca sağ kasigim çok batiyor

Evet günler geçmiyor çok zor inş pozitif sonuçları alırız erken test yapmayı düşünüyor mh
Doktorum bana idrarda bakarsan kullandığın ilaçlardan pozitif görürsün ona göre dedii. Sonucu doktorumun yanında almayı tercih ediyorum şimdilik dayanırsam göğüslerim de sanki biri hava basmış gibi hiç acımıyor ama Bi dolgunlaşmış ya da ben uyduruyorum :))

Transfer gununude sayarsak 6. Gun kan vermistim.Beta hcg 16 cikmisti ve hamileydim.Dondurulmus embrio ve blast embriodu

Aynı adet sancısı çektim ve ayaklarım çok üşüdü. En belirgin olanlar bunlar ama aynı adet belirtisiydi benim. Göğsüm hiç acımadı midem bulamadı. belirtiler 6. hafta çok çıktı. uyku ve bol bol iştah. inşallah Rabbim Her isteyene versin hayırlısıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…