kafam karışık beklemedeyim cnmCanm sen ne durumdasn
Bekleme harekete gec:) neye karar veremedn canım? Evet cuma transfer oldum 3.gunum:))kafam karışık beklemedeyim cnmsen transfer olmussun sanirim hayirli olsun
genetik sonuclari cikmadi onlari bekliyorum cnm sonra gidip doktorumla gorusucem. insallah bebis olarak kucagina alirsin. hangi doktor yapti peki?Bekleme harekete gec:) neye karar veremedn canım? Evet cuma transfer oldum 3.gunum:))
Egede yaptrdim biliosun toplamayi da transferide Gülcan doktor yaptı inşallah eli ugurlu gelir:)genetik sonuclari cikmadi onlari bekliyorum cnm sonra gidip doktorumla gorusucem. insallah bebis olarak kucagina alirsin. hangi doktor yapti peki?
amim cnm insallah :) peki güzel ilgilendiler mi? kontrolleri filanda o doktor mu yapti yoksa asistanlar mi? bi de ne kadar tuttu?Egede yaptrdim biliosun toplamayi da transferide Gülcan doktor yaptı inşallah eli ugurlu gelir:)
Dur yaziom ozeldenamim cnm insallah :) peki güzel ilgilendiler mi? kontrolleri filanda o doktor mu yapti yoksa asistanlar mi? bi de ne kadar tuttu?
Mrh benimde 7 .günüm ayni belirtiler bendede oluyor. Bende birde ayakta biraz durunca sağ kasigim çok batiyorKızlar merhaba :) benimde transferde 7. Günüm. Zamanın bu kadar geçmediğini hiç hatırlamıyorum ilk 3 gün kasıklarımda hep ağrım oldu. Bikaç gün hafifledi. Arada kaşıklarıma bıçak saplıyorlar sanki. Kasıklarım belim adet olacakmışım gibi sürekli ağrıyor yine. Ödüm patlıyor adet olcm diye
Mrh benimde 7 .günüm ayni belirtiler bendede oluyor. Bende birde ayakta biraz durunca sağ kasigim çok batiyor
Evet günler geçmiyor çok zor inş pozitif sonuçları alırız erken test yapmayı düşünüyor mhyaa :) hadi hakkımızda hayırlısı haftaya bugün test günü günler geçmiyor
Kizlar benim bugun test gunum dun idrarda negatif cikmisti o yuzden biraz umutsuzum ama dualarinizi eksik etmeyin insallah tutunmustur bebislerim ve benim gibi sabirsizlikla bekleyen herkesin bebislehakkinda hayirlisi olsun cnm .sonucu aldinmi .hadi iyi haber verde bizede umut olsun
Doktorum bana idrarda bakarsan kullandığın ilaçlardan pozitif görürsün ona göre dedii. Sonucu doktorumun yanında almayı tercih ediyorum şimdilik dayanırsamEvet günler geçmiyor çok zor inş pozitif sonuçları alırız erken test yapmayı düşünüyor mh
Kizlar benim bugun test gunum dun idrarda negatif cikmisti o yuzden biraz umutsuzum ama dualarinizi eksik etmeyin insallah tutunmustur bebislerim ve benim gibi sabirsizlikla bekleyen herkesin bebisleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?