Şuan aynı öğrenmeden önceki belirtileriniz yaşıyorum yarın test günüm umut oldu bu mesaj banaAynı adet sancısı çektim ve ayaklarım çok üşüdü. En belirgin olanlar bunlar ama aynı adet belirtisiydi benim. Göğsüm hiç acımadı midem bulamadı. belirtiler 6. hafta çok çıktı. uyku ve bol bol iştah. inşallah Rabbim Her isteyene versin hayırlısıyla.
Inşallah canım. hayırlısıyla bebeğinin haberini alırsın inşallah. ben hiçbir şey hissetmedim için kan testinin sonucunu bile almaya gitmedim eşimi gönderdim. çok normaldim yani. belirtiye çok bakma.Şuan aynı öğrenmeden önceki belirtileriniz yaşıyorum yarın test günüm umut oldu bu mesaj bana
Amin inşallahInşallah canım. hayırlısıyla bebeğinin haberini alırsın inşallah. ben hiçbir şey hissetmedim için kan testinin sonucunu bile almaya gitmedim eşimi gönderdim. çok normaldim yani. belirtiye çok bakma.
Pozitifi gördünüz mü sizde?Benimde ayaklarim cok usumustu ve bel agrisi vardi
Canm yarin pozitif haberlerini bekliyorum bak mutlakaŞuan aynı öğrenmeden önceki belirtileriniz yaşıyorum yarın test günüm umut oldu bu mesaj bana
Ay inşallah canım benim inşallahCanm yarin pozitif haberlerini bekliyorum bak mutlaka
Ne oldu sonucun merak ettim. İnşallah pozitiftir.Ay inşallah canım benim inşallah
inşallah beklemek çok zorbilirim ama sakin olmak sadece onun seninle olduğunu düşünmek en iyisi inşallah hayırlı olumlu sonuç alırsın :)Bugün 7.günüm zaman gecmioo inşallah olumlu sonuçlanır aksini düşünüp enerjimide düşürmek istemiom
İnşallah canm insallah:)inşallah beklemek çok zorbilirim ama sakin olmak sadece onun seninle olduğunu düşünmek en iyisi inşallah hayırlı olumlu sonuç alırsın :)
Hehe kalp kalbe karşı diğer topikte gordum yazdım sendende bahsettim tamda ben:))canım yellu diğer topikte yazdı. artık o bir HAMİŞ
Güne böyleeee güzel bir haberle başlamak nedee güzel olduuuu yaaa. Kesesini nezaman görüceksin canimm:)D dehaaa_balprensesi_ evettt ben artık bir hamişim kızlarrrrr yubbbiliiiiii. Rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah
Hehe kalp kalbe karşı diğer topikte gordum yazdım sendende bahsettim tamda ben:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?