transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Şuan aynı öğrenmeden önceki belirtileriniz yaşıyorum yarın test günüm umut oldu bu mesaj bana

Şuan aynı öğrenmeden önceki belirtileriniz yaşıyorum yarın test günüm umut oldu bu mesaj bana
Inşallah canım. hayırlısıyla bebeğinin haberini alırsın inşallah. ben hiçbir şey hissetmedim için kan testinin sonucunu bile almaya gitmedim eşimi gönderdim. çok normaldim yani. belirtiye çok bakma.

Inşallah canım. hayırlısıyla bebeğinin haberini alırsın inşallah. ben hiçbir şey hissetmedim için kan testinin sonucunu bile almaya gitmedim eşimi gönderdim. çok normaldim yani. belirtiye çok bakma.
Amin inşallah siz baya yol katetmişsiniz. İnşallah sizde sağlıkla kucağınıza alabilirsiniz

Benmde 6.günüm ama belirti pekte yok sanki 3.ve 4.günü karnımda hissettiğim atmalari saymazsak. İnşallah bebişlerimiz bizlerledir. Hayrlisyla tabi

benimde göğsüm cok acımıstı ucu acayip böyle iğne batıyomuş gibi olmuştu son 3 gün özellikle ordan anlamıştım azıcıkta ara ara giren adet ağrılarım vardı başka hiç belirti olmadı ilk denemede ise bütün belirtiler vardı ağrı bulantı vs ama tutmadı ikincide hiç denecek kadar az belirtiyd,i çok şükür kızım 4 aylık şuan:) inşallah isteyen herkese nasip olur

Bugün 7.günüm zaman gecmioo inşallah olumlu sonuçlanır aksini düşünüp enerjimide düşürmek istemiom

Bugün 7.günüm zaman gecmioo inşallah olumlu sonuçlanır aksini düşünüp enerjimide düşürmek istemiom
inşallah beklemek çok zorbilirim ama sakin olmak sadece onun seninle olduğunu düşünmek en iyisi inşallah hayırlı olumlu sonuç alırsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…