transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

T tubakayaci S sus_panda izlar benmde cumartesi olmstu transfer 1 saattr ağrm var belm kasgm agryo karnimda başladı ama ben üşütms de olblr dün ayaklarım buz gibdyi hiç ısıtmdm gecede yandı ama iğneler n ilaçlarnda etkisi olablr progestan fitil bide climara bant kullanym sadce he bide gonapeptyl iğne vurundm ben transfer ilk günü bide bugün herhalde ondn oldu belirti yani ben çok umutsuzm bu ay tutarsa resmn mucize olck bana

Ay tatlım dikkat et hastalanma
Ama inş bebişin belirtilerisir ümidini kaybetme
Bugün benimde ayaklarım buzzz resmen ve çok aşırı gazım var afedersin
Ümidimizi kaybetmeyelim inş

Ay tatlım dikkat et hastalanma
Ama inş bebişin belirtilerisir ümidini kaybetme
Bugün benimde ayaklarım buzzz resmen ve çok aşırı gazım var afedersin
Ümidimizi kaybetmeyelim inş
Gaz bende de var bugün ya çok fenayım nasıl aşıcaz o sorunu biz

Kizlar bugun sabaha karsi kasiklarima bi agri girdi kivrandirdi beni icimde bi yerler sancidi rahmimin sancidigina o kadar eminimki hatta sancisi makata bile vurdu transferim ctesi gunu yapilmisti bu neyin agrisiydi acebaa

Canım ben 5 kasımda transfer yapıldı hala belirti yok çok sordum falanda olmayabiliyo takma kafana canım..

Herkese göre değişiyo..
E _esra_ yarın sende kanda HCG baktıracaksın bende son 1 gün kaldı geçmiyor zaman bir türlü Allahtan birde çalışıyorum evde hiç duramazdım herhalde

kuzum ben hemşiremi aradım bugün versem olur mu dedim olur dedi kanımı verdim sonuç bekliyorum ama nasıl bekliyorum birde bana sor :)

Kizlar bugun sabaha karsi kasiklarima bi agri girdi kivrandirdi beni icimde bi yerler sancidi rahmimin sancidigina o kadar eminimki hatta sancisi makata bile vurdu transferim ctesi gunu yapilmisti bu neyin agrisiydi acebaa
B Bayan Baytar hiç belirti arama herkeste o kadar farklı ki diğer bütün topikleri okudum inan belirtisi olmayan bile hamile kalmış ilaçlarında yan etkisi olabiliyor hiç kasmayın dua edin bebişlerle konuşun bol bol ben öyle yaptım

kuzum ben hemşiremi aradım bugün versem olur mu dedim olur dedi kanımı verdim sonuç bekliyorum ama nasıl bekliyorum birde bana sor :)
ayyy ben cesaret edemedim bugün yaaaa Perşembeye şartladım kendimi Rabbim inşallah güzel sonuçlar nasip eylesin bizlerede umut ol bu hafta hep bebiş haberleri alalım inşallah....

kızlar yaa normalde test günüm yarındı.. ben bugün yaptırdım 55,9 çıktı. ben ptesi bi rahatsızlanmıştım eşim acile götürmüştü o zaman bakmışlardı iki gün önce yani 27.16 çıkmıştı ama geçerli bi sonuç değil demişleri ben de önemsememiştim. bugün 55.9 çıktı hemşireyi aradım söledim artış düşük bi de cuma günü bakalım dedi off sevinsemmi üzülsem mi şaşkınım yaaa

Sevin bence artacak sonucun inşallah

Cnm okuyunca yazmak istedim artış dusuk değil ki tam iki katı artmış üzülme bebeginide strese sokma bence inşallah cumaya güzel bir sonuç alacaksin bence hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…