- 24 Haziran 2015
- 1.823
- 997
- 73
- 36
Canım ben 5 kasımda transfer yapıldı hala belirti yok çok sordum falanda olmayabiliyo takma kafana canım..Kizlar belirtileriniz kacinci gun basladi benim transferim cumartesi gunu olmustu ama hic belirti yok agri falan
Ay tatlım dikkat et hastalanmaT tubakayaci S sus_panda izlar benmde cumartesi olmstu transfer 1 saattr ağrm var belm kasgm agryo karnimda başladı ama ben üşütms de olblr dün ayaklarım buz gibdyi hiç ısıtmdm gecede yandı ama iğneler n ilaçlarnda etkisi olablr progestan fitil bide climara bant kullanym sadce he bide gonapeptyl iğne vurundm ben transfer ilk günü bide bugün herhalde ondn oldu belirti yani ben çok umutsuzm bu ay tutarsa resmn mucize olck bana
Gaz bende de var bugün ya çok fenayım nasıl aşıcaz o sorunu bizAy tatlım dikkat et hastalanma
Ama inş bebişin belirtilerisir ümidini kaybetme
Bugün benimde ayaklarım buzzz resmen ve çok aşırı gazım var afedersin
Ümidimizi kaybetmeyelim inş
Kizlar benimde cumartesi yapildi transferim.Benimde ctesi oldu transferim
Bazen diyorum belirti aramayacağım
Bazen diyorum niye hiç bi belirti yok
Kaçıncı gün embriyosu seni
Ne zaman tahlil düşünüyorsun
Ayy bilmiyorum inanGaz bende de var bugün ya çok fenayım nasıl aşıcaz o sorunu biz
Oohh ohh ctesi kızları çoğaldı maşallah inş hepimiz herkes olumlu sonuçlanırızKizlar benimde cumartesi yapildi transferim.
Ayy hadi inssAyy bilmiyorum inan
Hadi yarın bi ümit ol bize inş
Oohh ohh ctesi kızları çoğaldı maşallah inş hepimiz herkes olumlu sonuçlanırız
İnş canım benim inşAyy bilmiyorum inan
Hadi yarın bi ümit ol bize inş
Oohh ohh ctesi kızları çoğaldı maşallah inş hepimiz herkes olumlu sonuçlanırız
cnmRabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallah bekleyen herkesi sevindirir rabbim
B Bayan Baytar hiç belirti arama herkeste o kadar farklı ki diğer bütün topikleri okudum inan belirtisi olmayan bile hamile kalmış ilaçlarında yan etkisi olabiliyor hiç kasmayın dua edin bebişlerle konuşun bol bol ben öyle yaptımKizlar bugun sabaha karsi kasiklarima bi agri girdi kivrandirdi beni icimde bi yerler sancidi rahmimin sancidigina o kadar eminimki hatta sancisi makata bile vurdu transferim ctesi gunu yapilmisti bu neyin agrisiydi acebaa
ayyy ben cesaret edemedim bugün yaaaa Perşembeye şartladım kendimi Rabbim inşallah güzel sonuçlar nasip eylesin bizlerede umut ol bu hafta hep bebiş haberleri alalım inşallah....kuzum ben hemşiremi aradım bugün versem olur mu dedim olur dedi kanımı verdim sonuç bekliyorum ama nasıl bekliyorum birde bana sor :)
Ne kadar zamanda çıkıyor canım sonuç ?kuzum ben hemşiremi aradım bugün versem olur mu dedim olur dedi kanımı verdim sonuç bekliyorum ama nasıl bekliyorum birde bana sor :)
İnş canım benim inş
Sevin bence artacak sonucun inşallahkızlar yaa normalde test günüm yarındı.. ben bugün yaptırdım 55,9 çıktı. ben ptesi bi rahatsızlanmıştım eşim acile götürmüştü o zaman bakmışlardı iki gün önce yani 27.16 çıkmıştı ama geçerli bi sonuç değil demişleri ben de önemsememiştim. bugün 55.9 çıktı hemşireyi aradım söledim artış düşük bi de cuma günü bakalım dedi off sevinsemmi üzülsem mi şaşkınım yaaa
Cnm okuyunca yazmak istedim artış dusuk değil ki tam iki katı artmış üzülme bebeginide strese sokma bence inşallah cumaya güzel bir sonuç alacaksin bence hayırlı olsunkızlar yaa normalde test günüm yarındı.. ben bugün yaptırdım 55,9 çıktı. ben ptesi bi rahatsızlanmıştım eşim acile götürmüştü o zaman bakmışlardı iki gün önce yani 27.16 çıkmıştı ama geçerli bi sonuç değil demişleri ben de önemsememiştim. bugün 55.9 çıktı hemşireyi aradım söledim artış düşük bi de cuma günü bakalım dedi off sevinsemmi üzülsem mi şaşkınım yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?