transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Ya benim hic belirtim gok bazen karamsarliga kapiliyorum acaba tutmadimi diye teste 8 gin kaldi
Sakın karamsarlığa kapılma diğer topiklerde belirtisi olmayan hamile kalan çok kişi var canım şu an üzülme kasılma relax ol en önemlisi bu

Kızlar hamişimm galiba 12.gün değerim 201,29 çıktı.Rabbim olmayan isteyen bekleyen herkese Pozitif sonuçlar tez zamanda nasip eylesin inşallah
Ayyy cnm hayırlı olsun çok sevindim çok güzel bir hamilelik geçirir sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah sıra bende bakalım cumartesi sonuç ne olacak? Kasık ve bel ağrın varmıydı nasıl geçti 12 gün?

Hiç belirtisi olmayanlar kulübüne bende dahilim merakla 12.günü bekliyorum bugün 5.günüm
Hemşire 27sine gün vermişti ama 10.günden sonra yapabilirsinde dedi ben orta yolu bulup 12sinde yapıcam önemli olan değerin katşanması düşükte olsa kabulüm varmı yokm en azından o merakımı giderirm

Belirtilerin kaçıncı gün başladı Can'ım? Benim bugün yarın normal regl günlerim olucam diye korkuyorum. Sağ kasığımın biraz üstünde bıçak batması değilde arada ağrıyo gibi oluyo sanki

merhaba arkadaşalar güzel haberleri alan arkadaşlarımı tebrık ederım
sonuçlarınız katlanarak guzellıkle devam etsın
bır avazda da kucağınıza alınınsallah
ben size bır sey soracağım reglımın 28 gunu ıkı gun onceydı
o günden berı kasıklarım ara ara ağrımaya baslıo koşuyorum wcye hastalandımmmı dıe sadece su gelmıs oluo ama aynı reglı ağrısı gıbı sızım sızım sızlıo
benım de ılk testım pozıtıf ıkıncı degerımde ıkı kat artmış gozukuo
bu ağrılar normal mı lütfen yardım edın

Hele kasık ağrısı çok yaşadım adetin biraz şiddetlisiydi ama ben psikolojik diye yorumladım meğerse bebişler Annesine tutunuyormuş şükürler olsun Rabbime darısı tüm isteyenlerin başına inşallah...

gebeliğin hayırlı olsun tatlım
benımde ılk gun sonucum 59 sonra 138 cıktı
doktor bıdaha yaptırma 15 gun sonra ultrasona gel dedi
ama ıkı gun once reglı başlangıç gunumdu tabı olmadım ama o günden berı kasıklarım ağrıyor
sıcak tutuncahemen gecıo
sonra yıne reglı ağrısı gıbı baslıo
senınde boylemıydı ağrıların
ve wcye gıttıgımde sefaf su gıbı bı akıntı oluo
bıde bu akıntı gelirken vajınamda hep sıcaklık hıssedıorum

Aynen benimde sağ kasık batması çok oluyordu halen de var dua edin bol bol bebişinizle konuşun

Ben adet ilaçla oluyordum zaten çok adet olma korkum olmadı ama
saydam akıntılarım oldu kasık ağrım halen devam ediyor canım
sakın endişeye korkuya kapılma Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı
nasip eylesin inşallah

Arkadaslar ben araniza yeni katildim.bigun benim 5.gunum.ama hic bi belirti yok.umudumda kalmadibana hastane 9.gun tahlil yap demisti

5. Gun içinde olan arkadaşlar bende beşinci gunumdeyim ve hiç belirtim yok karamsarlıga kapılıyorum ama ümidimizi yitirmeyelim inşallah hepimiz guzel haberler alırız benim test gunum haftaya persembe

Arkadaslar ben araniza yeni katildim.bigun benim 5.gunum.ama hic bi belirti yok.umudumda kalmadibana hastane 9.gun tahlil yap demisti

5. Gun içinde olan arkadaşlar bende beşinci gunumdeyim ve hiç belirtim yok karamsarlıga kapılıyorum ama ümidimizi yitirmeyelim inşallah hepimiz guzel haberler alırız benim test gunum haftaya persembe
Bayanlar selam
Bende 5.günüö bugün
Embriyo kaliteleriniz nasıl
0 belirti ile bende sizdeniö merak etmeyin
Ya tutmuyor yada belirti içinmi erken bilemiyorum artık hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inş.

Bayanlar selam
Bende 5.günüö bugün
Ya tutmuyor yada belirti içinmi erken bilemiyorum artık hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inş.
Benimde 5. Gün embriyosu ve 5. Günüm hiç mi belirtiniz yok kızlar. Benim bugün sanki adet olucakmışım gibi çok çok arada hafif hissediyorum. Ama bugün yarın normal regl günüm ondanda korkuyorum. 22 si test günüm

Benim 5.gun embriyosu bir tane transfer edildi.hafif belimde yanma var.ama psikolojik galiba.onun disinda hic bisey yok.turp gibiyim.tutunurken belirti frlan olur diye okuyorum

Benim 5.gun embriyosu bir tane transfer edildi.hafif belimde yanma var.ama psikolojik galiba.onun disinda hic bisey yok.turp gibiyim.tutunurken belirti frlan olur diye okuyorum
Can'ım reglnin kaçıncı günü transfer oldun. Benim 2. Denememde pozitif gördüm teste 2-3 gün kala bişeyler hissettim daha çok, kasık batması gibi. Bu denemem dondurulmuş benım 2 embriyo

Bayanlar selam
Bende 5.günüö bugün
Benim 3. Gün 8 hucreli embriyo transfer edildi doktorum kaliteli demişti ama bende en ufak bile bi belirti yok olumlu olup belirti olan arkaşlar belirtileriniz kaçıncı gün başlamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…