Merhaba bende Yen'i üye oldum. Cumartesi günü 5. Gün transferim oldu bu 3. Denemem 2.sinde de tutmuştu fakat değerim düştü sonradan. Senide çok tebrik ederim Rabbim kucağına aldığın günleri göstersin inşallah. Belirtilerin var
Mıydı?[/Q
Merhaba bende Yen'i üye oldum. Cumartesi günü 5. Gün transferim oldu bu 3. Denemem 2.sinde de tutmuştu fakat değerim düştü sonradan. Senide çok tebrik ederim Rabbim kucağına aldığın günleri göstersin inşallah. Belirtilerin var
Mıydı?[/QUOT
Mıydı?
Benim ilk denememdi canım 5 Kasım da oldum transfer bugünde sonuç aldım.Estrofem ve Progestan kullanıyorum
Bacaklarım çok ağrıdı kesik kesik sanki adet sancısı gibi göğüslerim şişti arada bir kasıklarda bıçak batması gibi
ama ben psikolojik burada okuduklarımdan etkilendim diye düşündüm hiç belirtisi olmayanlarda hamişş kalıyor
bence vücuda göre değişiyor
Sakın karamsarlığa kapılma diğer topiklerde belirtisi olmayan hamile kalan çok kişi var canım şu an üzülme kasılma relax ol en önemlisi buYa benim hic belirtim gok bazen karamsarliga kapiliyorum acaba tutmadimi diye teste 8 gin kaldi
Ayyy cnm hayırlı olsun çok sevindim çok güzel bir hamilelik geçirir sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah sıra bende bakalım cumartesi sonuç ne olacak? Kasık ve bel ağrın varmıydı nasıl geçti 12 gün?Kızlar hamişimm galiba 12.gün değerim 201,29 çıktı.Rabbim olmayan isteyen bekleyen herkese Pozitif sonuçlar tez zamanda nasip eylesin inşallah
Hele kasık ağrısı çok yaşadım adetin biraz şiddetlisiydi ama ben psikolojik diye yorumladım meğerse bebişler Annesine tutunuyormuş şükürler olsun Rabbime darısı tüm isteyenlerin başına inşallah...Ayyy cnm hayırlı olsun çok sevindim çok güzel bir hamilelik geçirir sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah sıra bende bakalım cumartesi sonuç ne olacak? Kasık ve bel ağrın varmıydı nasıl geçti 12 gün?
Hele kasık ağrısı çok yaşadım adetin biraz şiddetlisiydi ama ben psikolojik diye yorumladım meğerse bebişler Annesine tutunuyormuş şükürler olsun Rabbime darısı tüm isteyenlerin başına inşallah...
Aynen benimde sağ kasık batması çok oluyordu halen de var dua edin bol bol bebişinizle konuşunBelirtilerin kaçıncı gün başladı Can'ım? Benim bugün yarın normal regl günlerim olucam diye korkuyorum. Sağ kasığımın biraz üstünde bıçak batması değilde arada ağrıyo gibi oluyo sanki
Ben adet ilaçla oluyordum zaten çok adet olma korkum olmadı amagebeliğin hayırlı olsun tatlım
benımde ılk gun sonucum 59 sonra 138 cıktı
doktor bıdaha yaptırma 15 gun sonra ultrasona gel dedi
ama ıkı gun once reglı başlangıç gunumdu tabı olmadım ama o günden berı kasıklarım ağrıyor
sıcak tutuncahemen gecıo
sonra yıne reglı ağrısı gıbı baslıo
senınde boylemıydı ağrıların
ve wcye gıttıgımde sefaf su gıbı bı akıntı oluo
bıde bu akıntı gelirken vajınamda hep sıcaklık hıssedıorum
Canım ne mutlu sana rabbim hayırlısı ile kucagına almayı nasip etsin inşallah hepiöize böyle guzel haberler alırıZKızlar hamişimm galiba 12.gün değerim 201,29 çıktı.Rabbim olmayan isteyen bekleyen herkese Pozitif sonuçlar tez zamanda nasip eylesin inşallah
Arkadaslar ben araniza yeni katildim.bigun benim 5.gunum.ama hic bi belirti yok.umudumda kalmadibana hastane 9.gun tahlil yap demisti
Bayanlar selam5. Gun içinde olan arkadaşlar bende beşinci gunumdeyim ve hiç belirtim yok karamsarlıga kapılıyorum ama ümidimizi yitirmeyelim inşallah hepimiz guzel haberler alırız benim test gunum haftaya persembe
Benimde 5. Gün embriyosu ve 5. Günüm hiç mi belirtiniz yok kızlar. Benim bugün sanki adet olucakmışım gibi çok çok arada hafif hissediyorum. Ama bugün yarın normal regl günüm ondanda korkuyorum. 22 si test günümBayanlar selam
Bende 5.günüö bugün
Embriyo kaliteleriniz nasıl
0 belirti ile bende sizdeniö merak etmeyin
Ya tutmuyor yada belirti içinmi erken bilemiyorum artık hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inş.
Can'ım reglnin kaçıncı günü transfer oldun. Benim 2. Denememde pozitif gördüm teste 2-3 gün kala bişeyler hissettim daha çok, kasık batması gibi. Bu denemem dondurulmuş benım 2 embriyoBenim 5.gun embriyosu bir tane transfer edildi.hafif belimde yanma var.ama psikolojik galiba.onun disinda hic bisey yok.turp gibiyim.tutunurken belirti frlan olur diye okuyorum
Benim 3. Gün 8 hucreli embriyo transfer edildi doktorum kaliteli demişti ama bende en ufak bile bi belirti yok olumlu olup belirti olan arkaşlar belirtileriniz kaçıncı gün başlamıştıBayanlar selam
Bende 5.günüö bugün
Embriyo kaliteleriniz nasıl
0 belirti ile bende sizdeniö merak etmeyin
Ya tutmuyor yada belirti içinmi erken bilemiyorum artık hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?