Hayırlısı olsun çok sevindim sol kasığımda benimde ara ara bi ağrı var zaöan zamanda bel ağrısı ama ümitlenmekte istemiyorumMerhaba kızlar uzun zamandır forumu takip edip bir gün ben de hamilelik belirtilerimi yazacağımı ümit ediyordum. şimdi yazmak nasip oldu çok şükür. Benim 25. ekimde transferim olmuştu. 10. gün değerim 275 çıktı çok şükür. ancak çok bir belirtim olmadı. o yüzden belirtisi olmayanlar üzülüp kafayı takmasın. Benim tek belirtim arada sol kasığıma ara ara giren ağrılardı. arada belimde de hafif ağrı oldu ama o her zaman olduğu için çok anlıyamadım. umarım herkes mutlu sona ulaşır. Allah isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip eder.
Ohh ne iyi yaptın üye olmaklaMerhaba arkadaşlar birkaç gündür takip ediyorum dayanamadım bende üye oldum galiba gönül birliği bu zamanın geçmesine en iyi yardımcı banada 10 kasımda 5. Gün embriyosu 1 embriyo transfer edildi bugün 4. Günümüz ilk denemem içim bir umut dolu bir karamsar beklemek bu sürecin en zor kısmı hafif kasık ara ara bel ağrım var rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın 19 kasım tahlil günü ve zaman geçmiyor
İnsallah canim insallah hepimiz olumlu sonuclar alirizİnşallah olumlu sonuç alırsın canım
Benim bel ve karın ağrım oldu çok nadir sonra ateş basmalari ıstifra ama aynı zamanda ohss yim onun belirtileride olabilir 9.gun kanda çıktı
Hayırlısı olsun çok sevindim sol kasığımda benimde ara ara bi ağrı var zaöan zamanda bel ağrısı ama ümitlenmekte istemiyorum
Sizin embriyo kalitesi nasıldı kaçıncı gün kaç hücreli?
Ohh ne iyi yaptın üye olmakla
Bizi bizden başkası anlamaz
Hakkımkzda hayırlısı
9. Gun derim 176.5 benimde 3. Gun 2 adetmerhabalar
bende kasım ayı topiğindeydim
9. gun kanda degerınız kaç çıkmıştı acaba
11. gun kanda benım değerim 59,2
3.gun embriyosu ıkı adetti transferım
Ayyy canım darısı başımıza Rabbimde sana sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin inşallahBenim 5. Gün embriyosuydu cok iyi kalitede demislerdi. Bugun bi gittim doktora tek kese gorunuyordu. Sizin de tutunurlar insallah. Cok fazla belirti olmuyor uzmeyin sakin kendinizi..
Amin Rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin Herkesin gönlüne göre versinHayırlısı olsun çok sevindim sol kasığımda benimde ara ara bi ağrı var zaöan zamanda bel ağrısı ama ümitlenmekte istemiyorum
Sizin embriyo kalitesi nasıldı kaçıncı gün kaç hücreli?
Ohh ne iyi yaptın üye olmakla
Bizi bizden başkası anlamaz
Hakkımkzda hayırlısı
Güzel bir hamilelik geçirip sağlıkla bebeğini kucağına al inşallahBenim 5. Gün embriyosuydu cok iyi kalitede demislerdi. Bugun bi gittim doktora tek kese gorunuyordu. Sizin de tutunurlar insallah. Cok fazla belirti olmuyor uzmeyin sakin kendinizi..
Darısı bizim başımıza hayırlısıylaAyyy canım darısı başımıza Rabbimde sana sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin inşallah
kaçıncı gün embriyosu canımbenim hafif ve ara ara bel ve kasık ağrılarım devam ediyor 5. Günümüze geldik 9. Gün tahlil yapılacak sonucun kaç çıkması gerekiyor kızlar?
10 kasımda transfer oldu 5. Gün embriyosukaçıncı gün embriyosu canım
Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallah bekleyen herkesi sevindirir rabbimBenim bel ve karın ağrım oldu çok nadir sonra ateş basmalari ıstifra ama aynı zamanda ohss yim onun belirtileride olabilir 9.gun kanda çıktı
Canim insallah kotu birsey yoktur insallah yarinda guzel sonucu alirsinmerhaba arkadaşlar
benım 11. gun yanı dun test sonucum 59,2 çıktı
3 gun 2 adet embriyo
yalnız bugun 28 günde bır adet oluyorum bugun reglı dongum 28 inci gun
kasıklarımda reglı ağrısı başladı
bu da belırtı mı yoksa ısler ters mı gıtmeye başladı
bana yardımcı olabılır mısınız
ıkıncı testı yarın yaptıracagım
Benimde ctesi oldu transferimKizlar belirtileriniz kacinci gun basladi benim transferim cumartesi gunu olmustu ama hic belirti yok agri falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?