transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Hayırlısı olsun çok sevindim sol kasığımda benimde ara ara bi ağrı var zaöan zamanda bel ağrısı ama ümitlenmekte istemiyorum
Sizin embriyo kalitesi nasıldı kaçıncı gün kaç hücreli?
Ohh ne iyi yaptın üye olmakla
Bizi bizden başkası anlamaz
Hakkımkzda hayırlısı

Benim bel ve karın ağrım oldu çok nadir sonra ateş basmalari ıstifra ama aynı zamanda ohss yim onun belirtileride olabilir 9.gun kanda çıktı

Benim bel ve karın ağrım oldu çok nadir sonra ateş basmalari ıstifra ama aynı zamanda ohss yim onun belirtileride olabilir 9.gun kanda çıktı

merhabalar
bende kasım ayı topiğindeydim
9. gun kanda degerınız kaç çıkmıştı acaba
11. gun kanda benım değerim 59,2
3.gun embriyosu ıkı adetti transferım

Benim 5. Gün embriyosuydu cok iyi kalitede demislerdi. Bugun bi gittim doktora tek kese gorunuyordu. Sizin de tutunurlar insallah. Cok fazla belirti olmuyor uzmeyin sakin kendinizi..

Amin Rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin Herkesin gönlüne göre versin

benim hafif ve ara ara bel ve kasık ağrılarım devam ediyor 5. Günümüze geldik 9. Gün tahlil yapılacak sonucun kaç çıkması gerekiyor kızlar?

merhaba arkadaşlar
benım 11. gun yanı dun test sonucum 59,2 çıktı
3 gun 2 adet embriyo
yalnız bugun 28 günde bır adet oluyorum bugun reglı dongum 28 inci gun
kasıklarımda reglı ağrısı başladı
bu da belırtı mı yoksa ısler ters mı gıtmeye başladı
bana yardımcı olabılır mısınız
ıkıncı testı yarın yaptıracagım

Canim insallah kotu birsey yoktur insallah yarinda guzel sonucu alirsin

Kizlar belirtileriniz kacinci gun basladi benim transferim cumartesi gunu olmustu ama hic belirti yok agri falan

Kizlar belirtileriniz kacinci gun basladi benim transferim cumartesi gunu olmustu ama hic belirti yok agri falan
Benimde ctesi oldu transferim
Bazen diyorum belirti aramayacağım
Bazen diyorum niye hiç bi belirti yok
Kaçıncı gün embriyosu seni
Ne zaman tahlil düşünüyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…