transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Hiç üzülme ne güxrl işte 2 katı artmış mutlulupuna gölge düşürme
Mübarek cuma günü bayramın olacak inş.

@_esra_ yarın sende kanda HCG baktıracaksın bende son 1 gün kaldı geçmiyor zaman bir türlü Allahtan birde çalışıyorum evde hiç duramazdım herhalde
Gerçekten evde geçmiyor bugün 6. Gününüm cumartesi ye daha çook var hayırlı haberlerini alırız inş canım heyecan tavan yaptı iyice

Son düzenleme:
üzülme canım cuma günü daha güzel sonuçlar alıcaksın inşallah

Bncde 2 katı olms hc stres yapma çok. Çok. dua et hatta sımsıkı sarlsn bebsn

Cnm okuyunca yazmak istedim artış dusuk değil ki tam iki katı artmış üzülme bebeginide strese sokma bence inşallah cumaya güzel bir sonuç alacaksin bence hayırlı olsun
ya yanlış sölemişim canım değer düşükmüş artış düşük değilmiş.. kimyasal olabilir gibi.. aman ne bilim inş iyi olur ve dediğin gibi inş cuma güzel sonuç alırım

ya yanlış sölemişim canım değer düşükmüş artış düşük değilmiş.. kimyasal olabilir gibi.. aman ne bilim inş iyi olur ve dediğin gibi inş cuma güzel sonuç alırım
Hiç korkma bence cuma bayağı yükselecek değerin hissediyorum tatlım hamişş hamişş gezeceksin...

Önemli olan 2 kat artması ve değerin düşükte deil yarın test gününse kan versen 80 çıkar bence ..2 kat artmasa çok umutlanma derdim ama iki kar artmış

5.gün transferiydi canım bugün 11.günüm yarın sabah kan vericem kısmetse
Benimde 5. Gün ama benden 9. Gün tahlil istediler kaç çıkması lazım acaba pozitif sonuç için? Rabbim hayırlı sonuçlar almak nasip etsin hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın.

Benimde 5. Gün ama benden 9. Gün tahlil istediler kaç çıkması lazım acaba pozitif sonuç için? Rabbim hayırlı sonuçlar almak nasip etsin hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın.

Gebelik Haftası Beta HCG Değerleri

3. hafta 10 – 50
4. hafta 5 – 425
5. hafta 20 – 7300
6. hafta 1,080 – 56,000
7. – 12. hafta 7,650 – 290,000
13. – 16. hafta 13,300 – 250,000
17. – 24. hafta 4,000 – 165,000
25. – 40. hafta 3,640 – 117,000

YANİİ 9.GÜN 10 DAN SONRAKİ HER DEĞER SAYILIYOR ANLADIĞIM KADARIYLA

Canim uzulme insallah yarin guzel sonu alirsin arasi bile bir arti bence insallah yarinda degerlerin daha da artmis olur

Kızlar hamişimm galiba 12.gün değerim 201,29 çıktı.Rabbim olmayan isteyen bekleyen herkese Pozitif sonuçlar tez zamanda nasip eylesin inşallah

Merhaba bende Yen'i üye oldum. Cumartesi günü 5. Gün transferim oldu bu 3. Denemem 2.sinde de tutmuştu fakat değerim düştü sonradan. Senide çok tebrik ederim Rabbim kucağına aldığın günleri göstersin inşallah. Belirtilerin var
Mıydı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…