Hiç üzülme ne güxrl işte 2 katı artmış mutlulupuna gölge düşürmekızlar yaa normalde test günüm yarındı.. ben bugün yaptırdım 55,9 çıktı. ben ptesi bi rahatsızlanmıştım eşim acile götürmüştü o zaman bakmışlardı iki gün önce yani 27.16 çıkmıştı ama geçerli bi sonuç değil demişleri ben de önemsememiştim. bugün 55.9 çıktı hemşireyi aradım söledim artış düşük bi de cuma günü bakalım dedi off sevinsemmi üzülsem mi şaşkınım yaaa
Gerçekten evde geçmiyor bugün 6. Gününüm cumartesi ye daha çook var hayırlı haberlerini alırız inş canım heyecan tavan yaptı iyice@_esra_ yarın sende kanda HCG baktıracaksın bende son 1 gün kaldıgeçmiyor zaman bir türlü Allahtan birde çalışıyorum evde hiç duramazdım herhalde
üzülme canım cuma günü daha güzel sonuçlar alıcaksın inşallahkızlar yaa normalde test günüm yarındı.. ben bugün yaptırdım 55,9 çıktı. ben ptesi bi rahatsızlanmıştım eşim acile götürmüştü o zaman bakmışlardı iki gün önce yani 27.16 çıkmıştı ama geçerli bi sonuç değil demişleri ben de önemsememiştim. bugün 55.9 çıktı hemşireyi aradım söledim artış düşük bi de cuma günü bakalım dedi off sevinsemmi üzülsem mi şaşkınım yaaa
Aynen canım inşallah Rabbim hepimize pozitif sonuç yaşatır heyecan çooookkkGerçekten evde geçmiyor bugün 6. Gününüm cumartesi ye daha çook var hayırlı haberlerini alırız inş canım heyecan tavan yaptı iyice
Bncde 2 katı olms hc stres yapma çok. Çok. dua et hatta sımsıkı sarlsn bebsnkızlar yaa normalde test günüm yarındı.. ben bugün yaptırdım 55,9 çıktı. ben ptesi bi rahatsızlanmıştım eşim acile götürmüştü o zaman bakmışlardı iki gün önce yani 27.16 çıkmıştı ama geçerli bi sonuç değil demişleri ben de önemsememiştim. bugün 55.9 çıktı hemşireyi aradım söledim artış düşük bi de cuma günü bakalım dedi off sevinsemmi üzülsem mi şaşkınım yaaa
inş canım. üzümüyorum desem yalan sölerim ama çokta umutsuz değilim kafam karmakarışıküzülme canım cuma günü daha güzel sonuçlar alıcaksın inşallah
inş canım benim. evet çok şükür artmış ama kimyasal gebelikte de artış oluyo.. bilemedim yaHiç üzülme ne güxrl işte 2 katı artmış mutlulupuna gölge düşürme
Mübarek cuma günü bayramın olacak inş.
ya yanlış sölemişim canım değer düşükmüş artış düşük değilmiş.. kimyasal olabilir gibi.. aman ne bilim inş iyi olur ve dediğin gibi inş cuma güzel sonuç alırımCnm okuyunca yazmak istedim artış dusuk değil ki tam iki katı artmış üzülme bebeginide strese sokma bence inşallah cumaya güzel bir sonuç alacaksin bence hayırlı olsun
Hiç korkma bence cuma bayağı yükselecek değerin hissediyorum tatlımya yanlış sölemişim canım değer düşükmüş artış düşük değilmiş.. kimyasal olabilir gibi.. aman ne bilim inş iyi olur ve dediğin gibi inş cuma güzel sonuç alırım
Senin kaçıncı gün transferiydi canım kaçıncı gündesin.Aynen canım inşallah Rabbim hepimize pozitif sonuç yaşatır heyecan çooookkk
5.gün transferiydi canım bugün 11.günüm yarın sabah kan vericem kısmetseSenin kaçıncı gün transferiydi canım kaçıncı gündesin.
Önemli olan 2 kat artması ve değerin düşükte deil yarın test gününse kan versen 80 çıkar bence ..2 kat artmasa çok umutlanma derdim ama iki kar artmışkızlar yaa normalde test günüm yarındı.. ben bugün yaptırdım 55,9 çıktı. ben ptesi bi rahatsızlanmıştım eşim acile götürmüştü o zaman bakmışlardı iki gün önce yani 27.16 çıkmıştı ama geçerli bi sonuç değil demişleri ben de önemsememiştim. bugün 55.9 çıktı hemşireyi aradım söledim artış düşük bi de cuma günü bakalım dedi off sevinsemmi üzülsem mi şaşkınım yaaa
Benimde 5. Gün ama benden 9. Gün tahlil istediler kaç çıkması lazım acaba pozitif sonuç için? Rabbim hayırlı sonuçlar almak nasip etsin hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın.5.gün transferiydi canım bugün 11.günüm yarın sabah kan vericem kısmetse
Benimde 5. Gün ama benden 9. Gün tahlil istediler kaç çıkması lazım acaba pozitif sonuç için? Rabbim hayırlı sonuçlar almak nasip etsin hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın.
Canim uzulme insallah yarin guzel sonu alirsin arasi bile bir arti bence insallah yarinda degerlerin daha da artmis olurmerhaba arkadaşlar
benım 11. gun yanı dun test sonucum 59,2 çıktı
3 gun 2 adet embriyo
yalnız bugun 28 günde bır adet oluyorum bugun reglı dongum 28 inci gun
kasıklarımda reglı ağrısı başladı
bu da belırtı mı yoksa ısler ters mı gıtmeye başladı
bana yardımcı olabılır mısınız
ıkıncı testı yarın yaptıracagım
Benim 3.gun embriyosu 24 kasimda tahlil gunumBenimde ctesi oldu transferim
Bazen diyorum belirti aramayacağım
Bazen diyorum niye hiç bi belirti yok
Kaçıncı gün embriyosu seni
Ne zaman tahlil düşünüyorsun
Kızlar hamişimm galiba 12.gün değerim 201,29 çıktı.Rabbim olmayan isteyen bekleyen herkese Pozitif sonuçlar tez zamanda nasip eylesin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?