- 18 Şubat 2017
- 7
- 6
- 1
- 37
Merhaba ben de pko luyum.Ilk yumurta takibi ile normal yolla denedik bir yila yakin,olmayinca tup bebek tedavisine gectik.Hamile kalmiatim ama gecen hafta dusuk yaptim embriyo saglikli gelismediginden.Kizlar selam.aranizda polikistik over olup tup bebek yaptiran warmiiiiiii??
Hormonlar normal bırakırsan iyi ama eğer tedavi sırasında dersen . Aldığım ilaçlara göre değişiyor ve yan etki yapıyor . Kan oranım özellikle e2 transferden önce 4000 ler çıktı ve OHSS oldum . Süreç zor rabbim herkes e yardım etsin.
Merhaba ben de pko luyum.Ilk yumurta takibi ile normal yolla denedik bir yila yakin,olmayinca tup bebek tedavisine gectik.Hamile kalmiatim ama gecen hafta dusuk yaptim embriyo saglikli gelismediginden.
Biz de cok uzulduk ama gecti bir haftada kabullendim, 5 haftalikti.Ay uzuldum cnm ya.kac haftalikti?
Canım merhaba bnde polikistik over var. 8 gün önce Transferim oldu ikinci denemem ayrıca ama yine tutmadı sanırım moralim çok bozuk aşırı baş ağrım var ve adet belirtilerim başladı zaten baş ağrısı olunca regl oluyorm canım çok skknKizlar selam.aranizda polikistik over olup tup bebek yaptiran warmiiiiiii??
Naptın sonuç pozitif mi negatif mi inşallah pozitiftirSenle ayni gidiyoruz cnm benimde 6.gunum bugun.. her gece ter icinde kaliyorum kisa kolluyla yattigim halde. Sende de oluyor mu.. arada bi ozellikle sol kasigimda hafif biseyler hissediyorum bazende adet sancisi gibi saniyelik girip cikiyor ama ilactan midir bebekten midir 28 inde görcez bakalim
Daha belli degil canimm senin ne zamandiCanmcm
Naptın sonuç pozitif mi negatif mi inşallah pozitiftir
Daha belli degil canimm senin ne zamandi
Merhaba canım kuzenin novada hangi doktora gitti bide kaçıncı denemesiydiArkadaşlar merhaba elhamdulillah evladım var rabbımın ıkramı ıle oldu ama kuzenımde nova da tedavı oldu tuttu ıns sızınde olur hayırlı haberler verin
SonucunCanım merhaba bnde polikistik over var. 8 gün önce Transferim oldu ikinci denemem ayrıca ama yine tutmadı sanırım moralim çok bozuk aşırı baş ağrım var ve adet belirtilerim başladı zaten baş ağrısı olunca regl oluyorm canım çok skkn
ılk denemesıydı ama dr kım bılmıyrmMerhaba canım kuzenin novada hangi doktora gitti bide kaçıncı denemesiydi
Canım merhaba bnde polikistik over var. 8 gün önce Transferim oldu ikinci denemem ayrıca ama yine tutmadı sanırım moralim çok bozuk aşırı baş ağrım var ve adet belirtilerim başladı zaten baş ağrısı olunca regl oluyorm canım çok skkn
Evet belırtıler aynıdır canm8.gun erken deilmi cnm??biraz daha bekle derim ben.12 yada 15.gunde kanda baktir.zaten gebelikle adet blrtileri hemem hemen ayniymis
Yok bnm ilkinde de böyle oldu tutmadı.. Sen şuan hangi aşamadasın8.gun erken deilmi cnm??biraz daha bekle derim ben.12 yada 15.gunde kanda baktir.zaten gebelikle adet blrtileri hemem hemen ayniymis
Evet belırtıler aynıdır canm[/
Kızlar gebelik belirtisinde baş ağrısı var mı ki bu bildiğim adet belirtisi
Yok canm ben hamıle kaldığımda benım bas ağırlarım çok oluyordu ve sürekli uyuma hıssıKızlar gebelik belirtisinde baş ağrısı var mı ki çünkü bildiğim kadarıyla adet belirtisi
Yaa canım ilk günler oluyor muydu bnm baş ağrısı başlayınca artık moral olarak çöküyormYok canm ben hamıle kaldığımda benım bas ağırlarım çok oluyordu ve sürekli uyuma hıssı
Evet cnm oluyorduYaa canım ilk günler oluyor muydu bnm baş ağrısı başlayınca artık moral olarak çöküyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?