transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Taze embriyo mu transfer edildi sana cnm?

mrh arkadaşlar, benimde 26 ocakta transferim oldu ama kan daki bt hcg değerim iki katı artmıyor sağlıklı, kese göründü ama gelişimi çok iyi değil dedi doktor cumaya kadar beklycz olmazsa alınacak benim gibi olan var mı ?çikolata kistim vardı 2 ay ilaç kullandım transferden önce ama süreç böyle devam etti inşalla h hayırlısıyla sonuçlanır hepimizinki

Kizlar selam.aranizda polikistik over olup tup bebek yaptiran warmiiiiiii??
Canım merhaba bnde polikistik over var. 8 gün önce Transferim oldu ikinci denemem ayrıca ama yine tutmadı sanırım moralim çok bozuk aşırı baş ağrım var ve adet belirtilerim başladı zaten baş ağrısı olunca regl oluyorm canım çok skkn

Canmcm
Naptın sonuç pozitif mi negatif mi inşallah pozitiftir

Arkadaşlar merhaba elhamdulillah evladım var rabbımın ıkramı ıle oldu ama kuzenımde nova da tedavı oldu tuttu ıns sızınde olur hayırlı haberler verin

Sonucun
Merhaba canım kuzenin novada hangi doktora gitti bide kaçıncı denemesiydi
ılk denemesıydı ama dr kım bılmıyrm

8.gun erken deilmi cnm??biraz daha bekle derim ben.12 yada 15.gunde kanda baktir.zaten gebelikle adet blrtileri hemem hemen ayniymis

Kızlar gebelik belirtisinde baş ağrısı var mı ki çünkü bildiğim kadarıyla adet belirtisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…