- 18 Şubat 2017
- 7
- 6
- 1
- 37
Ama her zaman ki gibi doktora sormakta fayda var bazi arkadaslar da birsey olmaz diyor.Abartilmadigi surece her meyvenin yarari mutlaka vardir.Ananas icin tutunmayi kolaylastirdigi iyi proteinler salgiladigi yaziyordu.Yaziyi bulabilirsem yollamak isterim.Merhaba hoşgeldiniz ... insaAllah bebis hic birakmaz hayırlı saglikli evlat olur.. Ananasin kan sulandirma ozelligi oldugundan dolayi igne kullananlar derken kan sulandirici igne kullananlar ananas yemesinmi yanlismi anladm acaba. Ben kan sulandirici igne kullaniyorum çünkü
Rica ederim ne demek ^^Anladım canim teşekkür ederim
canım belirti olmuyo herkeste bende 12. güne kadar hiç belirti yoktu sonrasında bel ağrım çok oluyodu takılma belirtilereBugün transferinin 6. Günü henüz bi belirti yok nomalmi değilmi bilemedim belirtisi olan veya benım gibi belirtisi olmayan arkadaşlar sizler ne diyorsunuz ??
Senle ayni gidiyoruz cnm benimde 6.gunum bugun.. her gece ter icinde kaliyorum kisa kolluyla yattigim halde. Sende de oluyor mu.. arada bi ozellikle sol kasigimda hafif biseyler hissediyorum bazende adet sancisi gibi saniyelik girip cikiyor ama ilactan midir bebekten midir 28 inde görcez bakalimBugün transferinin 6. Günü henüz bi belirti yok nomalmi değilmi bilemedim belirtisi olan veya benım gibi belirtisi olmayan arkadaşlar sizler ne diyorsunuz ??
Benimde ufak tefek sol tarafında batma oluyo ama saniyelik dediğin gibi başka bişey yok inşallah 28 de hayırlı haberlerinizi alalım canımSenle ayni gidiyoruz cnm benimde 6.gunum bugun.. her gece ter icinde kaliyorum kisa kolluyla yattigim halde. Sende de oluyor mu.. arada bi ozellikle sol kasigimda hafif biseyler hissediyorum bazende adet sancisi gibi saniyelik girip cikiyor ama ilactan midir bebekten midir 28 inde görcez bakalim
InsaAllah canim pozitifi görürüz... sen nerde tedavi olmustunBenimde ufak tefek sol tarafında batma oluyo ama saniyelik dediğin gibi başka bişey yok inşallah 28 de hayırlı haberlerinizi alalım canım
Corlu Reyap hastanesi canımInsaAllah canim pozitifi görürüz... sen nerde tedavi olmustun
Anladim canm insaAllah orasi vesilen olurCorlu Reyap hastanesi canım
Amin inşallah siz nerede yaptırdınızAnladim canm insaAllah orasi vesilen olur
Hayırlı olsun inşallah benimde ikinci denemem ilkinde negatif sonuç aldık sizin bir bebiş var sanırım ikinciyide inşallah sağlıkla kucagınıza alırsınızKızlar benimde 6.günüm bu benim ikinci tüpüm ilk te hic ağrı sızı yoktu sonuç pozitif simdi bel ve kasıklarda ağrı var normal mi yoksa negatif habercisi mi bilemedim bakalım bekleyip göreceğiz
Evt bir oğlum var dondurulmuşlarla oğlumuza bir kardeş istedik hayırlısı insHayırlı olsun inşallah benimde ikinci denemem ilkinde negatif sonuç aldık sizin bir bebiş var sanırım ikinciyide inşallah sağlıkla kucagınıza alırsınız
Merhabalar hosgeldinn canm benimde ara ara adet ağrısı gibi agrim oluyor geri gidiyor anlik bisey. Ozellikle sol yumurtaligima dogru arada bir hissettigim agrimi agirlikmi desem tuhaf bisey var. Ve ozellikle sicak cok basiyor.. bakalim insaAllah olumlu olur hepimizin..Evt bir oğlum var dondurulmuşlarla oğlumuza bir kardeş istedik hayırlısı ins
Arkadaşım merhaba ben de gün bekleyenlerdenim 2 mart belli olucak kan sylandırıcı ipne başladık transferde cleaxne 0.6 siz nezaman başladınız..kaç ml lik Allah herkesin yüzünü güldürsün İNŞALLAH benimde.Selam kızlar yarın transferim var dualarınızı bekliyorum lütfennn.. Allah razı olsun şimdiden
(Bir Müslümanın din kardeşinin arkasından ettiği hayır dua kabul olur. O dua edince, bir melek, “Âmin, kardeşin için istediğinin aynısı sana da verilsin” der.) [Müslim, Tirmizi, İbni Mace]
Arkadaşım merhaba ben de sonuç günü bekleyenlerdenim ve üzücü olaylar yaşadım..kaynım ve eltim beni çok üzdü bsğırdım evde yapılan haksızlığı hazmedemedşm..eşime söyleme dedim erkek kardeşine söylemiş..Arkamdan kuluçkaya yatmış deyip gülmüşler çok gücüme gitti. 3 gün embriyosu..3 gün olmuştu transfer edeli okadar üzüdüm ki tutmadı deyip üzülüyorum bu seferde.Öğ
sürekli dua ediyorum hatta annem hergün okuyor beni hergün ama bütün moralim alt üst oldu biraz önce baya hıçkırarak ağladım çok üzülüyorum inşallah bu bahanesi olmaz
Ben hibor 3.500 kullaniyorum canm heterozigotmu sendeki homozigot muArkadaşım merhaba ben de gün bekleyenlerdenim 2 mart belli olucak kan sylandırıcı ipne başladık transferde cleaxne 0.6 siz nezaman başladınız..kaç ml lik Allah herkesin yüzünü güldürsün İNŞALLAH benimde.
Allah sabredenlerle beraberdir sen yüreğini ferah tut mazlumun öc alacagi gün zalimin zulmettigi günden daha beterdirArkadaşım merhaba ben de sonuç günü bekleyenlerdenim ve üzücü olaylar yaşadım..kaynım ve eltim beni çok üzdü bsğırdım evde yapılan haksızlığı hazmedemedşm..eşime söyleme dedim erkek kardeşine söylemiş..Arkamdan kuluçkaya yatmış deyip gülmüşler çok gücüme gitti. 3 gün embriyosu..3 gün olmuştu transfer edeli okadar üzüdüm ki tutmadı deyip üzülüyorum bu seferde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?