transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Ama her zaman ki gibi doktora sormakta fayda var bazi arkadaslar da birsey olmaz diyor.Abartilmadigi surece her meyvenin yarari mutlaka vardir.Ananas icin tutunmayi kolaylastirdigi iyi proteinler salgiladigi yaziyordu.Yaziyi bulabilirsem yollamak isterim.

Bende kan sulandırıcı kullanıyorum herşeyin fazlası zarar günlük bir dilim ananas yediğiniz zaman bi zararı olmaz doktoruna sordum vitamin olarak faydası var ama tutunmaya bi etkisi yok dedi sağlıklı beslenmek çok önemli tabiki inşallah hepimiz çok güzel haberler alırız sonuçlarında çünkü elimizden geleni yaptigimiza inanıyorum rabbim yüzümüzü güldürecek insallah

Bugün transferinin 6. Günü henüz bi belirti yok nomalmi değilmi bilemedim belirtisi olan veya benım gibi belirtisi olmayan arkadaşlar sizler ne diyorsunuz ??
canım belirti olmuyo herkeste bende 12. güne kadar hiç belirti yoktu sonrasında bel ağrım çok oluyodu takılma belirtilere

Bugün transferinin 6. Günü henüz bi belirti yok nomalmi değilmi bilemedim belirtisi olan veya benım gibi belirtisi olmayan arkadaşlar sizler ne diyorsunuz ??
Senle ayni gidiyoruz cnm benimde 6.gunum bugun.. her gece ter icinde kaliyorum kisa kolluyla yattigim halde. Sende de oluyor mu.. arada bi ozellikle sol kasigimda hafif biseyler hissediyorum bazende adet sancisi gibi saniyelik girip cikiyor ama ilactan midir bebekten midir 28 inde görcez bakalim

Benimde ufak tefek sol tarafında batma oluyo ama saniyelik dediğin gibi başka bişey yok inşallah 28 de hayırlı haberlerinizi alalım canım

Kızlar benimde 6.günüm bu benim ikinci tüpüm ilk te hic ağrı sızı yoktu sonuç pozitif simdi bel ve kasıklarda ağrı var normal mi yoksa negatif habercisi mi bilemedim bakalım bekleyip göreceğiz

Kızlar benimde 6.günüm bu benim ikinci tüpüm ilk te hic ağrı sızı yoktu sonuç pozitif simdi bel ve kasıklarda ağrı var normal mi yoksa negatif habercisi mi bilemedim bakalım bekleyip göreceğiz
Hayırlı olsun inşallah benimde ikinci denemem ilkinde negatif sonuç aldık sizin bir bebiş var sanırım ikinciyide inşallah sağlıkla kucagınıza alırsınız

Evt bir oğlum var dondurulmuşlarla oğlumuza bir kardeş istedik hayırlısı ins
Merhabalar hosgeldinn canm benimde ara ara adet ağrısı gibi agrim oluyor geri gidiyor anlik bisey. Ozellikle sol yumurtaligima dogru arada bir hissettigim agrimi agirlikmi desem tuhaf bisey var. Ve ozellikle sicak cok basiyor.. bakalim insaAllah olumlu olur hepimizin..

Merhaba benim de 6.günüm,dondurulmuş 2.gün embriyosu,ilk denemem.Yarın e2-p4 testleri yapılacak bu testlerle tutunup tutunmadığına dair bi sonuç alabilir miyim sizce .

Arkadaşım merhaba ben de gün bekleyenlerdenim 2 mart belli olucak kan sylandırıcı ipne başladık transferde cleaxne 0.6 siz nezaman başladınız..kaç ml lik Allah herkesin yüzünü güldürsün İNŞALLAH benimde.

Öğ

sürekli dua ediyorum hatta annem hergün okuyor beni hergün ama bütün moralim alt üst oldu biraz önce baya hıçkırarak ağladım çok üzülüyorum inşallah bu bahanesi olmaz
Arkadaşım merhaba ben de sonuç günü bekleyenlerdenim ve üzücü olaylar yaşadım..kaynım ve eltim beni çok üzdü bsğırdım evde yapılan haksızlığı hazmedemedşm..eşime söyleme dedim erkek kardeşine söylemiş..Arkamdan kuluçkaya yatmış deyip gülmüşler çok gücüme gitti. 3 gün embriyosu..3 gün olmuştu transfer edeli okadar üzüdüm ki tutmadı deyip üzülüyorum bu seferde.

Ben hibor 3.500 kullaniyorum canm heterozigotmu sendeki homozigot mu

Allah sabredenlerle beraberdir sen yüreğini ferah tut mazlumun öc alacagi gün zalimin zulmettigi günden daha beterdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…