transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Kızlar bişi sorcam yaa netten de araştırdım adet öncesi beyaz akıntı çok olursa falan gebelik olmazmış. akıntı Sarı ve koku olursa gebelik olurmuş doğru mu gebelik yaşayanlar bilir size zahmet cevapppp

Hayır canm öyle olmuyorr aslında akıntı ıle bunu belırlemek mumkun degıl ama benım beyaz akıntım grlmıstı

Merhaba
Bugün transferimin 6.günü günler geçmek bilmiyor.
Bugün veya yarın adet tarihim, şuan adet oldum olacağım hissi var. =(
Bu şekilde adet belirtileri yaşayıp olumlu sonuç alan var mı?
O kadar gerginim ki, çevremdeki herkesi incitiyorum.
=(((

Bakın arkadaşlar ben bı tedavi süreci ıle hamıle kalmadım rabbım evlendım nasıp ettı Ancak cevremde tedavı ıle hamıs kalan çok ve hamılelık belırtılerı adet belırtısı ıle ayni erken sonuç veren test alın

arkadaşım kendini çok kasma eemin ol ki aynı belirtiler oluyor adet olacakmış gibi benimde karnım kasıklarım ağrıyordu ama hamile kaldım gebeliğim şuan iyi gitmiyor ama ikinci ayımda adet günümde bile adet olacak gibi ağrım oldu kendini dnleme emin ol potizif olduktan sonra bile sevinemiyorsun bol bol kitap oku kur-an oku stresin sana hiçbir katkısı yok yazık canına

Hiç stres yapma canım benim ikinci denemem ... 2 tane 5. Gün embriyosu transfer edildi çok umutsuzdum yine negatif olcak diye stres yapiyodum... bugün transferin 8. Günü ve ben dün yani 7. Günde dayanamayıp hcg baktirdim... 43.94 çıktı ... yarın tekrar baktircam katlama varmı diye... umut Olsun istedim... rabbim müjdeli haber duymayı nasip etsin inşallah...

merhaba kızlarrrr benimde bu cumartesi belli olcak,inşallah hepimiz de güzel haberlerle dönüş yaparızz

İnşallah canım benim ben dün yani 7. Günde mujdelendim rabbim sana da isteyen herkese de tattirsin bu duyguyu insallaaahhhh
ayy ne güzellllll sağlıkla büyüsün inşallahh,amiinnnn heyecan bastı beni de bikaç gündür ama inatla kan testi günümü bekliyorum =)

ayy ne güzellllll sağlıkla büyüsün inşallahh,amiinnnn heyecan bastı beni de bikaç gündür ama inatla kan testi günümü bekliyorum =)
Ben bekleyemedim idrar baktım ikinci çizgi silik çıktı dayanamadim gittim kan baktirdim 7. Gün hcg değeri 43.94 çıktı dr da şaşırdı çift embriyo olduğu için bu kadar erken belirdigini düşünüyoruz içini ferah tut moralini yüksek tut allahın izniyle gelcek o bebisler

Ben bekleyemedim idrar baktım ikinci çizgi silik çıktı dayanamadim gittim kan baktirdim 7. Gün hcg değeri 43.94 çıktı dr da şaşırdı çift embriyo olduğu için bu kadar erken belirdigini düşünüyoruz içini ferah tut moralini yüksek tut allahın izniyle gelcek o bebisler

benim de çift embriyo baktırsam belli olurdu heralde bugünlerde.ya normalde çok stresliyimdir enteresan bi şekilde acayip içim rahat,inşallah sağlıkla gelir bebiş ya da bebişler =)

benim de çift embriyo baktırsam belli olurdu heralde bugünlerde.ya normalde çok stresliyimdir enteresan bi şekilde acayip içim rahat,inşallah sağlıkla gelir bebiş ya da bebişler =)
İnşallah canım bu kadar durmussun iki gün daha dur kesin sonuç al ...sen bilirsin tabi ben yönlendirmiş olmiyim... Ben dün sabah haşlanmış yumurtadan tiksindigim için seytan test yap diye durttu beni iyikide yapmışım... İnşallah hayırlı haber alırsın

ay o bana da oldu geçen gün,tabiki kesin bebek var demiyorum ama haşladım soydum öyle kötü geldiki kokusu burnuma attım hemen =) onun dışında da yemek kokusu rahatsız etmedi tabi =)) başka bi belirtin var mı şu anda.Gerçi herkesin çok ayrı oluyomuş ama yine de bi kendinde arıyo insan o belirtiler var mı diye

Kasik ve bel ağrısı var ağızda tatsızlık sürekli açlık hissi bacaklardan kasiga doğru çekme var... yumurta dışında bende de tiksinme olmadı henüz her gün yediğim şeyi bende yiyemedim dün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…