transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Benim de 2 martta belli olacak,günde 3 estrofem. sabah akşam crinone,1 tane gece progestron,1 tane vitamin imom

çok hassas bir durum,alay edilmeye gelmez.Boşver takmamaya çalış. Strese girmemen lazım canım

Bilip bilmedigimiz herkes birseyler soyluyor ama onemli olan sizin sagliginiz ve bebeginize kavusacak olmaniz, hicbiri sizden daha onemli degil o yuzden denilen seyleri hic takmayin ☺

Allah sabredenlerle beraberdir sen yüreğini ferah tut mazlumun öc alacagi gün zalimin zulmettigi günden daha beterdir
Benim homozigot canım tek gende mtfhr A1298 olan.0.6 yapıyorum günde 1.siz ytansferdemi başladınız

Evet cnm transferden sonra basladim heterozigot benimde
Sizinki basit olan ama ihmal etmeyelim iğnelerimizi.Bir tanıdığım sizin gibiydi iji düşğk yaptı 3.cüde hep iğne kullandı 0.4 hibor doğuma kadar oğlu kucağında.İnşallah hepimizin yüzü gület sonuna kadar.

Evet cnm transferden sonra basladim heterozigot benimde
Coraspirin kullanıyor musun?bana kullanma dedim korktum transfer günü değil de 3 gün başladım iğneye sanırım bişi olmaz..cuma transferimdi pazar başlafım yapmaya...cuma bşrşey yapmadım cumartesi coraspirin içtim.

Bana normal cocuk asprini verdi bide ignem var diger ilaclar var

Teşekkür ederim sşznki bana göre basit homozşgot 0.6 yspıyorum.

Merhaba arkadaşlar 20 şubatta transfer oldum.bugün karnım agrıyor.regli günüm nornalde.nornalmi sizce? Estrafem 6 adet clexan igne,folbiol,devit 10 damla ,progeston igne kullanıyorum

Ben belirtileri çok çabuk yaşadım ilginçti bnm için transferimin 4.günü kramplarım başladı bazı yiyeceklerden tiksinme adet olacakmış gibi hafıf agrı, belimde sürekli ağrılarım oluştu birde geceleri saat başı wc çıkıyordum ve iştah açılmasını bahsetmiyorum bile ilk kan testine 13ünde gidecektim 9.gün estrofemim bitmişti doktor başlamadan gel bakalım yeni tablete dedi gittim 9.gün 158, 13.gün ise 660 dı bnm 9.gün netleşmişti gebeliğim

Merhaba arkadaşlar 20 şubatta transfer oldum.bugün karnım agrıyor.regli günüm nornalde.nornalmi sizce? Estrafem 6 adet clexan igne,folbiol,devit 10 damla ,progeston igne kullanıyorum

Normal canım benimde regl dönemimde agrılarım fazlalaşmıştı ve reg olucam diye korkmustum Allah'a çok şükür olmadım inş sende olmazsın cnm içini ferah tut

Kizlar selam.aranizda polikistik over olup tup bebek yaptiran warmiiiiiii??
Evet var . Bende polikistik över hastasıyım. Aşılama öncesi birçok hap ve iğne kullandım tutmadı. 3 aşılama yaptırdım tutmadı. 1 tüp bebek tedavisi oldum geçen sene yine olmadı. Şuan tekrar başladık ve tedavi sürecindeyim.önümüzdeki hafta transferim olucak. İyisallah olur

Allah yardimciniZ olsun cnm.ins busefwr tutunur yavrun veya yavrularin diyim:) hormonlarin nasil peki?lh fsh tsh e2 prolaktin falan ?

Allah yardimciniZ olsun cnm.ins busefwr tutunur yavrun veya yavrularin diyim:) hormonlarin nasil peki?lh fsh tsh e2 prolaktin falan ?
Hormonlar normal bırakırsan iyi ama eğer tedavi sırasında dersen . Aldığım ilaçlara göre değişiyor ve yan etki yapıyor . Kan oranım özellikle e2 transferden önce 4000 ler çıktı ve OHSS oldum . Süreç zor rabbim herkes e yardım etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…