transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Kızlar bugün transferimin 3.günü benim 5. Gün embriyosu. Şuan adet olacakmışım gibi bir ağrı belimde kaşıklarımla ayaklarım buz oldu bacaklarım ateş gibi. Tutunma belirtisi olabilir mi

Ayy amin canım inşallah şuan benden geçti inşallahhh senden müjdeli haber alırız mutlaka haber ver tamam mı.. Var mı bi belirti falan
Valla sana moral vermeye çalışıyodum ama ben dün yani transfer sonrası stresten sinir krizi geçirip kapıları tekmeledim.sonra kasığıma sancı girince saçmaladığımı farkettim ama işişten geçti tabi.uzanmaktan belimin ağrısı dışında hiiç bişey yok şimdilik.o yüzden pek umutlanamıcam dünkü saçmalamamdan sonra.eğer negatif olursada bi süre ara vericem.bakalım.kısmet tabi.Allah ol dedimi olur

Niye canım eşine mi kızdn yapma öyle lütfen önemli bir zamandasn çünkü
lüt

Aslında hicbirşey olmadı.hiç beklemediğim bi an çıldırdım resmen.ben bile kendime şaşırdım o an.
5.gün emriyoları tutunmanın ilk temellerini 3. Gün atıyolarmış.hayırlısıyla belirti olabilir.inşallah öyledir.aynı zamanda transfer olmuş.hayırlı haberlerini alırız inşallah

Kızlar bugün transferimin 3.günü benim 5. Gün embriyosu. Şuan adet olacakmışım gibi bir ağrı belimde kaşıklarımla ayaklarım buz oldu bacaklarım ateş gibi. Tutunma belirtisi olabilir mi
mrb benmde dun 3. gunumdu bende hicbir belirti yok suan sadece bagirsaklarm cok fazla ses cikariyor

Selamlar, benim de transferim perşembe günü oldu. Bugün sonrasındaki 2.gün. Uzandığımdaki bel ağrısı dışında bir şikayetim yok..
Sonuç bekleyenlere pozitif sonuç versin Rabbim inşallah..

Canım Rabbim bebeğini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.. Bi kaç sorum olacak.. Benm ikinci Transferim de olumsuz.. Senin ilk denemen miydi transferden sonra neler yaptın ne yedin has. Ne kadar yattın
İnşallah canım benim ben dün yani 7. Günde mujdelendim rabbim sana da isteyen herkese de tattirsin bu duyguyu insallaaahhhh
M

Kızlar . Dondurulmuş embriyo transfer olucak. İkinci denememiz salı günü transferim var. Dua edin nolur . Çok korkuyorum. .. Allah im herkesin gönlüne göre versin.

Ama bn kendi pişmanlığımı söylim sana belki bi faydası olur aman ha aman doktorunu iyi seç tabiki hersey nasip ama nasibe giden yolda tevekkül önemli yani eşeğini sağlam kazığa bağlamak lazım ki tevekkülü Rabbim söylüyor zaten.. Bnm ikinci Transferim oldu bugün sonuç günümdü ve negatif ..çok pişman oldum tek doktorda kaldığıma adam bana önce hersey cok guzel dedi hocam neden olmadı diyorum spermdir diyor neden ki transferden önce hersey harika embriyolar harika demişti şuan bnmlede ilgilenmedi bile.. Bi de kuzenimde iltihap varmış o yüzden tüp bebek tutmuyormuş bunu daha sonra gittiği doktor fark etmiş ve üçüncü hemen tutmuş şimdi doğum yaptı.. Diyeceğim kızlar dikkat edin bazı doktorlar para için kandırmasın bizi..
Amin canım sağolasin. Rabbim herkese gönülden geçenleri nasip etsin.

Guzelim uzuldum .Canım vardır herseyde bir hayir . Bunu bir imtihan olarak görüyorum. Çok tedavilerde geçtim. Ama hiç doktor gezmedik öyle gonal f ler ve klomen ler çok kullandım. 3 aşılama ve 1 tüp bebeğim var . Hepsi negatif
Şuana kadar sadece iki yere gittim . Kayseride yim . İlk Turgut Aydın a gittim. O şuan İstanbula gitti . Sonrada erciyes universitesi tüp bebek servisinden ve burda yılmaz şahin var . Çok iyi doktorlar. Rabbim herşeyin hayırlısını versin .

Aminnn canım vallahi dualarım seninle Allah büyüktür hiç moralini bozma olacak de ve bol bol dua oku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…