Ben transfer anını izledim hatta transfer bittikten sonra da doktorum bak burdalar diye de gösterdi... pazartesi de kese gorcez inşallahKizlar transferi ultrasonda gordunuz degilmi.embriyolar sabit duruyormuydu ben hizlica gecen bir sey gordum okadar.
Kizlar transferi ultrasonda gordunuz degilmi.embriyolar sabit duruyormuydu ben hizlica gecen bir sey gordum okadar.
Ne guzel masallah insallah biz bekleyenler de pozitif sonuc aliriz.peki kacinci gun emb.du belirtin varmiydiBen transfer anını izledim hatta transfer bittikten sonra da doktorum bak burdalar diye de gösterdi... pazartesi de kese gorcez inşallah
benim hiç ağrım olmadı. 8 haftadır halada yokAyrica hic agrim olmadi.ptesi transfer oldum.benim gibi olan varmi.
Bazısında hiçbir ağrı olmuyo bazısında bi kaç gün ağrı oluyo.belki ağrı eşiğiyle alakalıdır.bilemiyorum ki.Ayrica hic agrim olmadi.ptesi transfer oldum.benim gibi olan varmi.
Insallah rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin emegini bosa çıkarmasının... benim ikinci transferimdi... 2 tane dondurulmuş 5. Gün embriyosu transfer edildi transferin 7. Gününde aldık müjdeyi çok şükür pazartesi de ilk ultrasonumuz inşallah sağlıkla görürüz keseyi darısı sizin basinizaNe guzel masallah insallah biz bekleyenler de pozitif sonuc aliriz.peki kacinci gun emb.du belirtin varmiydi
Benim daha once negatif oldu blast emb.demislerdi.bunda da korkuyorum iste.hic agrim yok.bide transferde sabit kalan bisey gostermedilerhatta cikisi cok hizliydi.acaba hala icerde midirInsallah rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin emegini bosa çıkarmasının... benim ikinci transferimdi... 2 tane dondurulmuş 5. Gün embriyosu transfer edildi transferin 7. Gününde aldık müjdeyi çok şükür pazartesi de ilk ultrasonumuz inşallah sağlıkla görürüz keseyi darısı sizin basiniza
İcerdedir allahın izniyle sen dua ni esirgeme rabbim ol derse olur ağrı olcak diye bişey herkeste aynı reaksiyonlar olmuyor dua etmekten başka bişey gelmiyor insanın elinden transferden sonraki 10 gün...Benim daha once negatif oldu blast emb.demislerdi.bunda da korkuyorum iste.hic agrim yok.bide transferde sabit kalan bisey gostermedilerhatta cikisi cok hizliydi.acaba hala icerde midir
Insallah cok emek harciyoruz bu yolda Rabbim kimsenin emegini bosa cikarmasin.İcerdedir allahın izniyle sen dua ni esirgeme rabbim ol derse olur ağrı olcak diye bişey herkeste aynı reaksiyonlar olmuyor dua etmekten başka bişey gelmiyor insanın elinden transferden sonraki 10 gün...
Bende de oldu aynilari teste kadar devam etti su an hamileyim pazartesi ilk ultrasonumuza gircez allahın izniyle seninkide tutmusturda ondan dir bu belirtiler stres yapma test gününü bekleMerhabalr dun 3.embriyosu transferi oldum transferden sonrada bugunde kasiklarimda baya ağrı var bide akinti geliyor bildigimiz su gibi benim durumumu yasayan var mi daha oncede tedavi gördüm ama boyle akintim olmamisti
Canim kullandigin jelden de kaynakli olabiliyor.cunku 3.gun embriyosu dun transfer olmussa daha yerlesmeye baslamaz.bikac gun daha gelismesini tamamlar ondan sonra tutunmaya baslarMerhabalr dun 3.embriyosu transferi oldum transferden sonrada bugunde kasiklarimda baya ağrı var bide akinti geliyor bildigimiz su gibi benim durumumu yasayan var mi daha oncede tedavi gördüm ama boyle akintim olmamisti
Insallah rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin emegini bosa çıkarmasının... benim ikinci transferimdi... 2 tane dondurulmuş 5. Gün embriyosu transfer edildi transferin 7. Gününde aldık müjdeyi çok şükür pazartesi de ilk ultrasonumuz inşallah sağlıkla görürüz keseyi darısı sizin basiniza
Cnm benim de. 3. Gün embriyosu transferi oldum. İlk tedavimde hiç sancı çekmedim akıntım olmadı sonuç negatifti seni çok etkilemek istemem ama son tedavimde akıntı çok sanki altına kaçırıyormuş gibi oldum ve 12 gün boyunca ara ara yoğun sancılarım oldu şimdi pozitif sonucumuz beklemedeyiz darısı başına inşl cnm olumlu düşünMerhabalr dun 3.embriyosu transferi oldum transferden sonrada bugunde kasiklarimda baya ağrı var bide akinti geliyor bildigimiz su gibi benim durumumu yasayan var mi daha oncede tedavi gördüm ama boyle akintim olmamisti
Merhabalr dun 3.embriyosu transferi oldum transferden sonrada bugunde kasiklarimda baya ağrı var bide akinti geliyor bildigimiz su gibi benim durumumu yasayan var mi daha oncede tedavi gördüm ama boyle akintim olmamisti
Aminn cnm inşallah bizde pozitif sonucu goruruz sende Allahin izniyle kalp atisini duyarsin sag salimCnm benim de. 3. Gün embriyosu transferi oldum. İlk tedavimde hiç sancı çekmedim akıntım olmadı sonuç negatifti seni çok etkilemek istemem ama son tedavimde akıntı çok sanki altına kaçırıyormuş gibi oldum ve 12 gün boyunca ara ara yoğun sancılarım oldu şimdi pozitif sonucumuz beklemedeyiz darısı başına inşl cnm olumlu düşün
İnşl cnm benim Allah'ın izniyle inşlAminn cnm inşallah bizde pozitif sonucu goruruz sende Allahin izniyle kalp atisini duyarsin sag salim
Cnm benim de. 3. Gün embriyosu transferi oldum. İlk tedavimde hiç sancı çekmedim akıntım olmadı sonuç negatifti seni çok etkilemek istemem ama son tedavimde akıntı çok sanki altına kaçırıyormuş gibi oldum ve 12 gün boyunca ara ara yoğun sancılarım oldu şimdi pozitif sonucumuz beklemedeyiz darısı başına inşl cnm olumlu düşün
Herkeste belirti farkli oluyo cnm kimisinde hic agri olmuyor kimisinde cok agriyor bende daha oncede denedim 3 defa sadece bu yogun akintiyla hic karsilasmamistim onun icin yazmak istedimHaydiiiiii,ben ne düşüneyim şimdi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?