Inşallah bebişi tutunmaya çalışıyodur da sonraki testinde 100leri 200leri görür arkadaşınKızlar bi arkadaşın 13.gün hcgsi 8.53 sizce nasıl bu durumda olup gebelik olan var mı
Ayy inşallah canım var mı böyle bi tanıdığınuzInşallah bebişi tutunmaya çalışıyodur da sonraki testinde 100leri 200leri görür arkadaşın
Yok kuzum bozma moralini her zaman insan aynı olmayabilirMoralim çok bozuk.hep adete 1 hafta kala tatlı krizine girerdim ve 3 hamileligimde de tatlıdan tiksindiğim icin hamile olduğumu anlardim.bu gün tatlı çekti canım 1 tabak ağlaya ağlaya yedim.
Tüp bebekte bi fark varmıdır bilmiyorum ama benim doktorum bazen bebekler rahimde tutunurken biraz oyalanabilirler demişti.her hamilelik kişiye özel.sakın ama sakın moralini bozmayıp yüksek tutsun testi tekrar edene kadar.sonuçta hcg 5 üzeri olunca gebelik var deliyo.inşallah sıkı sıkı tutunur annesineAyy inşallah canım var mı böyle bi tanıdığınuz
Sağol kuzum Allah razı olsun inşallah seninde bebişin tutunur sende bozma moralini Allah büyüktürTüp bebekte bi fark varmıdır bilmiyorum ama benim doktorum bazen bebekler rahimde tutunurken biraz oyalanabilirler demişti.her hamilelik kişiye özel.sakın ama sakın moralini bozmayıp yüksek tutsun testi tekrar edene kadar.sonuçta hcg 5 üzeri olunca gebelik var deliyo.inşallah sıkı sıkı tutunur annesine
Moralim çok bozuk.hep adete 1 hafta kala tatlı krizine girerdim ve 3 hamileligimde de tatlıdan tiksindiğim icin hamile olduğumu anlardim.bu gün tatlı çekti canım 1 tabak ağlaya ağlaya yedim.
Canım naptın var mı bir gelişme[/QUOTE
Ben yanlışlıkla transfer gününü de sayıyomuşum. 6. günüm sanıyodum 5.günümmüş bugün. Yani tahlil için daha çok yolum varmış. Zaten sanırım zaman durdu da bana haber verilmedi gibi.transferden sonra duygusal olarak benim için 5 yıl geçti bi 5 yıl daha sonra tahlil yapıcam hayırlısıyla.
İçine bırakacakları o ışık kümesine de ki; "9ay 10 gün sonra görüşürüz."bi de hepimizden selam söyle:)sıkı sıkı tutunsunlar inşallahKızlar banada dua edin bu sabah gidicem. Öğlen 1 de transferim var. Rabbim isteyen herkesin gonlundekini nasip etsin inşallah.
Slm Transfer oldu. Biraz ağrı var karnımda . Yani temenni rahimde bu normal miİçine bırakacakları o ışık kümesine de ki; "9ay 10 gün sonra görüşürüz."bi de hepimizden selam söyle:)sıkı sıkı tutunsunlar inşallah
Normaldir şu an ağrı hissetmen hafif. Hayırlı olsun, inşallah sonuç pozitif olur.Slm Transfer oldu. Biraz ağrı var karnımda . Yani temenni rahimde bu normal mi
Canım benim ki üçüncü gün yedi hücreli ve tek embriyo içini rahat tut olur inşl benimde üçüncü denemede pozitif allah sana da tüm isteyenlerede en kısa zaman da nasip eder inşlMerhabalr bugun 3.gun transferi oldum 6 ve 8 hucreli (sperm azlogi ve kalitesi nedeniyle tedavi) daha onceki denemelerimizde 5.gun blaktosit ti basarili olmadi 3.gun de sansim var mi basarilu sonuc alan oldumu
Çok normal hic merak etme.müjdeli haberlerini alırız inşallah.benim ilk gün kasıl agrısı ve 3 gun içten bi sizlama gibi bisey de oldu hatta.simdi gecti ama.hakkimizda hayirlisi olsun insallah.Slm Transfer oldu. Biraz ağrı var karnımda . Yani temenni rahimde bu normal mi
Canım arkadaşının son durumu nedir? Meraklardayım.Kızlar bi arkadaşın 13.gün hcgsi 8.53 sizce nasıl bu durumda olup gebelik olan var mı
Canım bugün kan verdi 13.5 falan çıkmış yine çok düşük artması zor gibiCanım arkadaşının son durumu nedir? Meraklardayım.
Canım Allah yardımcın olsun inşallah tutunur bebişin sana sıkı sıkıSlm Transfer oldu. Biraz ağrı var karnımda . Yani temenni rahimde bu normal mi
Hakkında hayırlısı buysa başından bitmesi,süründürmemesi iyi olur en azından.tabi yine de Allah ol dedimi olur o ayrı.her zorluğun içinde şükredecek şeyler bulmalı insan.gerçi diyorum ama kendim yaparken ne kadar zorlamdığımı Allah biliyo.üzüldüm ama vardır bir hikmeti.Canım bugün kan verdi 13.5 falan çıkmış yine çok düşük artması zor gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?