transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Kızlar bi arkadaşın 13.gün hcgsi 8.53 sizce nasıl bu durumda olup gebelik olan var mı

Moralim çok bozuk.hep adete 1 hafta kala tatlı krizine girerdim ve 3 hamileligimde de tatlıdan tiksindiğim icin hamile olduğumu anlardim.bu gün tatlı çekti canım 1 tabak ağlaya ağlaya yedim.

Moralim çok bozuk.hep adete 1 hafta kala tatlı krizine girerdim ve 3 hamileligimde de tatlıdan tiksindiğim icin hamile olduğumu anlardim.bu gün tatlı çekti canım 1 tabak ağlaya ağlaya yedim.
Yok kuzum bozma moralini her zaman insan aynı olmayabilir

Ayy inşallah canım var mı böyle bi tanıdığınuz
Tüp bebekte bi fark varmıdır bilmiyorum ama benim doktorum bazen bebekler rahimde tutunurken biraz oyalanabilirler demişti.her hamilelik kişiye özel.sakın ama sakın moralini bozmayıp yüksek tutsun testi tekrar edene kadar.sonuçta hcg 5 üzeri olunca gebelik var deliyo.inşallah sıkı sıkı tutunur annesine

Sağol kuzum Allah razı olsun inşallah seninde bebişin tutunur sende bozma moralini Allah büyüktür

İçine bırakacakları o ışık kümesine de ki; "9ay 10 gün sonra görüşürüz."bi de hepimizden selam söyle:)sıkı sıkı tutunsunlar inşallah
Slm Transfer oldu. Biraz ağrı var karnımda . Yani temenni rahimde bu normal mi

Merhabalr bugun 3.gun transferi oldum 6 ve 8 hucreli (sperm azlogi ve kalitesi nedeniyle tedavi) daha onceki denemelerimizde 5.gun blaktosit ti basarili olmadi 3.gun de sansim var mi basarilu sonuc alan oldumu

Merhabalr bugun 3.gun transferi oldum 6 ve 8 hucreli (sperm azlogi ve kalitesi nedeniyle tedavi) daha onceki denemelerimizde 5.gun blaktosit ti basarili olmadi 3.gun de sansim var mi basarilu sonuc alan oldumu
Canım benim ki üçüncü gün yedi hücreli ve tek embriyo içini rahat tut olur inşl benimde üçüncü denemede pozitif allah sana da tüm isteyenlerede en kısa zaman da nasip eder inşl

Slm Transfer oldu. Biraz ağrı var karnımda . Yani temenni rahimde bu normal mi
Çok normal hic merak etme.müjdeli haberlerini alırız inşallah.benim ilk gün kasıl agrısı ve 3 gun içten bi sizlama gibi bisey de oldu hatta.simdi gecti ama.hakkimizda hayirlisi olsun insallah.

Canım bugün kan verdi 13.5 falan çıkmış yine çok düşük artması zor gibi
Hakkında hayırlısı buysa başından bitmesi,süründürmemesi iyi olur en azından.tabi yine de Allah ol dedimi olur o ayrı.her zorluğun içinde şükredecek şeyler bulmalı insan.gerçi diyorum ama kendim yaparken ne kadar zorlamdığımı Allah biliyo.üzüldüm ama vardır bir hikmeti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…