transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Transferden 1 hafta sonra mı yaptınız kan testini??? Bana taaa 15 gün sonra yap dediler,sordum,12. Gün yapabilirsin dediler sonra...
5. Gün embriyosu transferinde 10. Gün kan testi istedi doktorum ama ben dayanamayıp 7. Günde yaptım ve pozitif sonuç aldım iki gün aralıklarla 4 kez daha kan baktirdim su an iyi gidiyor pazartesi keseye bakmak için ultrason randevusu verdi dr.

7.gun degerin kacti canin

7. Gün 43.94
9. Gün 70.4
11. Gün 160.32
12. Gün 207.35 canim

Çok iyi yaa,çok sevindiiimm...

Şu an bende düşünmeye başladım,cuma günü transfer oldu,1 hafta sonra vurunmam için iğne verdi.Şimdi hem iğnemi olup hemde test mi yaptırsam

Çok iyi yaa,çok sevindiiimm...

Şu an bende düşünmeye başladım,cuma günü transfer oldu,1 hafta sonra vurunmam için iğne verdi.Şimdi hem iğnemi olup hemde test mi yaptırsam
Valla sen bilirsin canım ben dayanamadim önce idrar yaptim ikinci çizgi silik çıkınca soluğu hastanede aldım kanda 43 ü görünce ayaklarım yerden kesildi ... 5. Gün embriyosu diye mi dondurulmuş diye mi cift embriyo olduğu icin mi bu kadar erken gösterdi kendini bilmiyorum doktorumda şaşırdı rabbim kimsenin emeğini boşa cikarmasin çok zor evlat hasreti sana da nasip etsin insallah

Kizlar transferi ultrasonda gordunuz degilmi.embriyolar sabit duruyormuydu ben hizlica gecen bir sey gordum okadar.
Ben de dün transfer oldum canım. Bende hızlı geçtiğini gördüm ve sonra hemşirem gösterdi bak şu beyazlar dedi . Sen ne zaman transfer oldun

Ben ışığı bile göremedim :) Çookk güzel,hemen yerlesti yerine gibi birsey söyledi yanlış hatırlamıyorsam.Ben hala birşeyler görebilmeyi umut ederken Yani gözümün önünde embriyo koymasa anlamayacağım onu bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…