Evet arkadaş haklı sadece onunla belirtilerimiz benzer senin gibi belirti göstermeyen ve hamişe kalan çok kişi var sende rahat ol bence düşün me çokHaydiiiiii,ben ne düşüneyim şimdi :)
5. Gün embriyosu transferinde 10. Gün kan testi istedi doktorum ama ben dayanamayıp 7. Günde yaptım ve pozitif sonuç aldım iki gün aralıklarla 4 kez daha kan baktirdim su an iyi gidiyor pazartesi keseye bakmak için ultrason randevusu verdi dr.Transferden 1 hafta sonra mı yaptınız kan testini??? Bana taaa 15 gün sonra yap dediler,sordum,12. Gün yapabilirsin dediler sonra...
7.gun degerin kacti canin5. Gün embriyosu transferinde 10. Gün kan testi istedi doktorum ama ben dayanamayıp 7. Günde yaptım ve pozitif sonuç aldım iki gün aralıklarla 4 kez daha kan baktirdim su an iyi gidiyor pazartesi keseye bakmak için ultrason randevusu verdi dr.
7.gun degerin kacti canin
7. Gün 43.947.gun degerin kacti canin
5. Gün embriyosu transferinde 10. Gün kan testi istedi doktorum ama ben dayanamayıp 7. Günde yaptım ve pozitif sonuç aldım iki gün aralıklarla 4 kez daha kan baktirdim su an iyi gidiyor pazartesi keseye bakmak için ultrason randevusu verdi dr.
7. Gün 43.94
9. Gün 70.4
11. Gün 160.32
12. Gün 207.35 canim
Valla sen bilirsin canım ben dayanamadim önce idrar yaptim ikinci çizgi silik çıkınca soluğu hastanede aldım kanda 43 ü görünce ayaklarım yerden kesildi ... 5. Gün embriyosu diye mi dondurulmuş diye mi cift embriyo olduğu icin mi bu kadar erken gösterdi kendini bilmiyorum doktorumda şaşırdı rabbim kimsenin emeğini boşa cikarmasin çok zor evlat hasreti sana da nasip etsin insallahÇok iyi yaa,çok sevindiiimm...
Şu an bende düşünmeye başladım,cuma günü transfer oldu,1 hafta sonra vurunmam için iğne verdi.Şimdi hem iğnemi olup hemde test mi yaptırsam
Canim sen nerde yaptirdin tedaviniEvet arkadaş haklı sadece onunla belirtilerimiz benzer senin gibi belirti göstermeyen ve hamişe kalan çok kişi var sende rahat ol bence düşün me çok
Ben de dün transfer oldum canım. Bende hızlı geçtiğini gördüm ve sonra hemşirem gösterdi bak şu beyazlar dedi . Sen ne zaman transfer oldunKizlar transferi ultrasonda gordunuz degilmi.embriyolar sabit duruyormuydu ben hizlica gecen bir sey gordum okadar.
Sen ne zaman transfer oldun canımBana niye kimse bişey göstermedi yaa :)
Sen ne zaman transfer oldun canım
Uzulme csnim banada gostermediler.hizla gecen bisey gordum sonra ne oldu ona bilmiyorumBana niye kimse bişey göstermedi yaa :)
İyisallah tutar canım. Her doktor göstermiyor zaten. Tek tutsun da gösterip göstermemesi çokta mühim değil. Kafana çok takma ve içini rahat tut.Cuma günü oldum bende...
Kacinci gun emb.du.ve agri durumun nasil canimBana niye kimse bişey göstermedi yaa :)
P tesi oldum bende transferden sonra 2.gunum ama 2 ay gecti sanki.Ben de dün transfer oldum canım. Bende hızlı geçtiğini gördüm ve sonra hemşirem gösterdi bak şu beyazlar dedi . Sen ne zaman transfer oldun
5. Gün embriyosu.Ağrı sızı hiç birşey yok bende...Kacinci gun emb.du.ve agri durumun nasil canim
Aynen bende de.kacinci denemen bu5. Gün embriyosu.Ağrı sızı hiç birşey yok bende...
Sizin?
Bende aynıyım canım . Biran önce ayın onu gelse dedim. Sonra on beş ı olsa dedim. Hemen heycanldirmak kapıldım. Senin kaçıncı denemen..P tesi oldum bende transferden sonra 2.gunum ama 2 ay gecti sanki.
Senin ağrı sizi durum nasıl. Birde birşey sormak istiyorum transfere girerken idrara sıkışık mi girdin.P tesi oldum bende transferden sonra 2.gunum ama 2 ay gecti sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?