- 17 Temmuz 2017
- 48
- 34
- 3
- 33
Amin inşallah hayırlısıyla.. Teşekkürler darısı başınıza olsunNe kadar güzel maşallah, tebrik ederim gözünüz aydın Allah Şimdiden analı babalı büyütsün.
Yarin gideceğim kizlar kontrole.sabah erken randevum tum ak kara ne var çıkacak
Ayy çok sevindim fıstıkPozitif çıktı canım teşekkürler. İnşallah kanda da devam eder
Ben bizzat gördümHic ikiz normal dogum yapan duydunuz mu?
İnşallah canım benim çok mutluyum. Devamı güzel olur inşallahA
Ayy çok sevindim fıstık. .ohhhh ne güzel inşallah kanında da katlanarak devam eder ..Darısı tüm bekleyenlere .
Maşallah maşşalh gebelerimiz çoğalıyor.kırmızılar negğzel çıkmış kaçıncı günündü?Canım forteks aldım iki çizgi çıktı
Teşekkür ederim canım benim. 11. GünümdüMaşallah maşşalh gebelerimiz çoğalıyor.kırmızılar negğzel çıkmış kaçıncı günündü?
1458 kaçızdır bu acaba maşallahhh Allah sağlıkla kucağına aldığın günleri de nasip eder inşallaahh :)Kızlar kan tahlil sonucunu aldım beta hcg 1458 çıktı. Çok tuhaf bir haldeyim çok mutluyum doktor cuma günü kontrole çağırdı hayırlısı olsun inşallah.
Kızlar kan tahlil sonucunu aldım beta hcg 1458 çıktı. Çok tuhaf bir haldeyim çok mutluyum doktor cuma günü kontrole çağırdı hayırlısı olsun inşallah.
Kaçıncı günün tahlil sonucu bu???Kızlar kan tahlil sonucunu aldım beta hcg 1458 çıktı. Çok tuhaf bir haldeyim çok mutluyum doktor cuma günü kontrole çağırdı hayırlısı olsun inşallah.
Harikaaa Allah nazardan saklasin tamamina erdirsin insallahKızlar kan tahlil sonucunu aldım beta hcg 1458 çıktı. Çok tuhaf bir haldeyim çok mutluyum doktor cuma günü kontrole çağırdı hayırlısı olsun inşallah.
Kac haftalikti hatirliyo musun? Nasil oldu? Hatirladigin detaylari anlatsana canim.Ben bizzat gördüm
Aaaayyy maaşallah o zaman11.gunmus mehlika
Amin canım inşallah. valla kaçız olduğunu bilmiyorum ama beni hiç bırakmasın orda ne varsa ❤1458 kaçızdır bu acaba maşallahhh Allah sağlıkla kucağına aldığın günleri de nasip eder inşallaahh :)
Cuma günü gel dedi o zaman belli olur mu kaçız olduğuMassallah suphanallahhhhhh degere bakkkkk sennnnn cidden kaciz bu bebekler
12. GünKaçıncı günün tahlil sonucu bu???
12. Gün canımKaçıncı günün tahlil sonucu bu???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?