transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

evet işte onu hep diyorlar embriyo günleri aynı olsa bile grade leri farklı oluyor çoguzaman bu da implantasyonu etkiliyor ister istemez.neyse umarım katlanarak artar.ptesi tekrar baktır dedi doktor :)

Aynen oyle kuzum bakalim ya ins hep boyle guzel haberler aliriz.bebeklerimizi burda beraber buyuturuz

Hanımlar merhaba, benim transfer 4 Eylül'de oldu, ilk 4 günü yatarak geçirdim. Bugün itibariyle işe başladım tekrar çok yoğun çalışmıyorum fakat evde olduğum gibi rahatta değilim tabi sizce bir sıkıntı yaratabilir mi bu durum. Benim gibi çalışan varmı aranızda sormak istedim.

Cok ayakta durma ahir kaldirma yeter bence. Guzel sonuclar alirsin insallah canim.

Kizlarrr nasil gidiyo hamilelikkkk.ben cok heycanliyim kese gorulecekya geceleri uyuyamiyorum

Kizlarrr nasil gidiyo hamilelikkkk.ben cok heycanliyim kese gorulecekya geceleri uyuyamiyorum
Maaş Allah.ne mide bulantim var ne kokulara hassasiyet.diger hamileligimde yumurta tavuk ve perfum kokusundan nefffret etmiştim.ya daha erken ya da böyle gidec k insaallah

Ay ne güzel hamiş haberleri alıyoruz darısı bekleyenlere olsun inşallah valla ben de kalp atışını duymak için sabirsizim karnimsa şişlik var daha şimdiden :)

Canim artik 2.aydan itibaren karnimiz buyumeye baslicak bildigim kadariyla sende gidiyosun 2.ayina dogru.massallah suphanallah

Canim artik 2.aydan itibaren karnimiz buyumeye baslicak bildigim kadariyla sende gidiyosun 2.ayina dogru.massallah suphanallah

Evet canım ama ne bileyim erkenden büyüdü gaz mı acaba :) ilk defa bu kadar büyük karnım zayıf biriyim de senin de büyüyor maşallah Allahım sağlıkla kavuşmayı nasip etsin hepimize keseyi görünce haber et :)

Gorur gormez yazicam merak etme.

Zaten doktor bir seyler demistir herhalde ya. Merhaba iyi gunler seklinde mi gecti gorusme?
henuz transferım yapılmadı, beklemedeyım ve deneyımlenmek bılgı amaclı sordum , elbetteki soylicektir birseyler
Birini bana yolla ben bakayimmm yerimm ne guzel kalabalik aile olacaksinizz en sevdiimm
keske dursalar kımsede durmazlar malesef sorunda orda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…