evet işte onu hep diyorlar embriyo günleri aynı olsa bile grade leri farklı oluyor çoguzaman bu da implantasyonu etkiliyor ister istemez.neyse umarım katlanarak artar.ptesi tekrar baktır dedi doktor :)
Hayır yüksek değil.benim 9.gunumde 160 lardaydi ve tek şuan.pozitif oll.olumlu düşünYok hayır tek embriyo ama niye bukadar yüksek anlamadım
Tosuncuk annesi iyi bakmis. Allah tamamina erdirsin canim.Yok hayır tek embriyo ama niye bukadar yüksek anlamadım
Ahahha hiç o açıdan bakmamıştım çok hoş bi bakış açısıTosuncuk annesi iyi bakmis. Allah tamamina erdirsin canim.
Hanımlar merhaba, benim transfer 4 Eylül'de oldu, ilk 4 günü yatarak geçirdim. Bugün itibariyle işe başladım tekrar çok yoğun çalışmıyorum fakat evde olduğum gibi rahatta değilim tabi sizce bir sıkıntı yaratabilir mi bu durum. Benim gibi çalışan varmı aranızda sormak istedim.
Maaş Allah.ne mide bulantim var ne kokulara hassasiyet.diger hamileligimde yumurta tavuk ve perfum kokusundan nefffret etmiştim.ya daha erken ya da böyle gidec k insaallahKizlarrr nasil gidiyo hamilelikkkk.ben cok heycanliyim kese gorulecekya geceleri uyuyamiyorum
Maaş Allah.ne mide bulantim var ne kokulara hassasiyet.diger hamileligimde yumurta tavuk ve perfum kokusundan nefffret etmiştim.ya daha erken ya da böyle gidec k insaallah
Benim 2 oğlum var 2 Side tüp bebekSenin diger cocugun normalmi oldu mehlika
Kizlarrr nasil gidiyo hamilelikkkk.ben cok heycanliyim kese gorulecekya geceleri uyuyamiyorum
Ay ne güzel hamiş haberleri alıyoruz darısı bekleyenlere olsun inşallah valla ben de kalp atışını duymak için sabirsizim karnimsa şişlik var daha şimdiden :)
Benim 2 oğlum var 2 Side tüp bebek
Aminn.hepimzin insaallahNe guzelll.bilmiyodum.Allahim bagislasin evlatlarini sana
Canim artik 2.aydan itibaren karnimiz buyumeye baslicak bildigim kadariyla sende gidiyosun 2.ayina dogru.massallah suphanallah
Gorur gormez yazicam merak etme.Evet canım ama ne bileyim erkenden büyüdü gaz mı acaba :) ilk defa bu kadar büyük karnım zayıf biriyim de senin de büyüyor maşallah Allahım sağlıkla kavuşmayı nasip etsin hepimize keseyi görünce haber et :)
Gorur gormez yazicam merak etme.
henuz transferım yapılmadı, beklemedeyım ve deneyımlenmek bılgı amaclı sordum , elbetteki soylicektir birseylerZaten doktor bir seyler demistir herhalde ya. Merhaba iyi gunler seklinde mi gecti gorusme?
keske dursalar kımsede durmazlar malesef sorunda ordaBirini bana yolla ben bakayimmm yerimm ne guzel kalabalik aile olacaksinizz en sevdiimm
Doktor artik test yapma dedi ama ben dayanamiyorum
Ben evde idrar testlerine devam etmiştim kopkoyu çizgiyi görebilmek içiniçini ferah tut göreceksin kuzunu inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?