- 17 Temmuz 2017
- 48
- 34
- 3
- 33
Pozitif çıktı canım teşekkürler. İnşallah kanda da devam ederİnsallah pozitifi görürsün canım..
Canım forteks aldım iki çizgi çıktıPredctor early aldim ben.
Ben de 11. Günümdeyim 4 gündür isbasindayim. Kendini çok yorma zaten vücut hemen yorgun düşüyor sana sinyallari verirHanımlar merhaba, benim transfer 4 Eylül'de oldu, ilk 4 günü yatarak geçirdim. Bugün itibariyle işe başladım tekrar çok yoğun çalışmıyorum fakat evde olduğum gibi rahatta değilim tabi sizce bir sıkıntı yaratabilir mi bu durum. Benim gibi çalışan varmı aranızda sormak istedim.
Yarin gideceğim kizlar kontrole.sabah erken randevum tum ak kara ne var çıkacak
Ne kadar güzel maşallah, tebrik ederim gözünüz aydın Allah Şimdiden analı babalı büyütsün.Canım forteks aldım iki çizgi çıktı
iyi düşün arkadaşım.Hep yüreğimiz ağzımızda yaşıyoruz zaten.Lavaboya cekinerek gidiyoruz.Mutlu haberlerle dön doktordan inşallahKızlar bugun kontrolüm var 9 da kahverengiler ara ara gelir.azalirdi. sabah kan boşandı birden şok olduk ağrım agir yok.5 haftalikken iki transferdi 1 kese görmüştük.normal adetim 22 agustostu 18 gun gectikten sonra oldu. Bu kanama ne olduğunu anlamış değilim kana üzülsem mi agrim olmadigina sevinsem mi
Kızlar bugun kontrolüm var 9 da kahverengiler ara ara gelir.azalirdi. sabah kan boşandı birden şok olduk ağrım agir yok.5 haftalikken iki transferdi 1 kese görmüştük.normal adetim 22 agustostu 18 gun gectikten sonra oldu. Bu kanama ne olduğunu anlamış değilim kana üzülsem mi agrim olmadigina sevinsem mi
Kızlar bugun kontrolüm var 9 da kahverengiler ara ara gelir.azalirdi. sabah kan boşandı birden şok olduk ağrım agir yok.5 haftalikken iki transferdi 1 kese görmüştük.normal adetim 22 agustostu 18 gun gectikten sonra oldu. Bu kanama ne olduğunu anlamış değilim kana üzülsem mi agrim olmadigina sevinsem mi
Herkese mrb, bugun kan testim vardi ama malesef negatif. Doktorum 2 oneri ile geldi embriyolarim cok kaliteli hicbir sikinti yok sadece tutunamiyor histeroskopi ile rahime cizikler atıp rahimi biraz daha canlandirip 2 ay sonra denemek ya da hic birsey yapmadan tekrar denemek. Konu ilenilgili negatif sonuc alip bilgisi olan bu islemi yaptiran tecrubesi olan var mi?
Herkese mrb, bugun kan testim vardi ama malesef negatif. Doktorum 2 oneri ile geldi embriyolarim cok kaliteli hicbir sikinti yok sadece tutunamiyor histeroskopi ile rahime cizikler atıp rahimi biraz daha canlandirip 2 ay sonra denemek ya da hic birsey yapmadan tekrar denemek. Konu ilenilgili negatif sonuc alip bilgisi olan bu islemi yaptiran tecrubesi olan var mi?
ne yaptın iyisindir insaallahKızlar bugun kontrolüm var 9 da kahverengiler ara ara gelir.azalirdi. sabah kan boşandı birden şok olduk ağrım agir yok.5 haftalikken iki transferdi 1 kese görmüştük.normal adetim 22 agustostu 18 gun gectikten sonra oldu. Bu kanama ne olduğunu anlamış değilim kana üzülsem mi agrim olmadigina sevinsem mi
Bu arada ecem sunuda soyleyim bende pko var ve yumurtalarim cok kalitesiz.Sukurler olsun Allahim nasip etti.senin cok sukur oyle sorunun da yok bence mutlaka yaptir.
Aaa seninle sorunumuz aynıymış şu pko illetinden bende çok çektim kilo yok hormonlar normal killanma yok insilun direnci yok ona ragmen seker ilaci kullandim tek sorun yumurta kalitesizliği ve gebe kalamama sukur atlattik bu sorunu da
Aynen canim neler cektim hamile kalamadim asla normal yolla 1 kere tup bebek yaptim bilincsiz bir doktora.bende o saydiklarinin hepsi var malesef.seker ilaclari kullandim.olmadi olmadi olmadi.sukurler olsun kisiye ozel ve cok basarili doktorumla sonuc guzel oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?