- 17 Temmuz 2017
- 48
- 34
- 3
- 33
Âmin inşaallah canımHarikaaa Allah nazardan saklasin tamamina erdirsin insallah
Canım Bakırköy Doğum evi vardı eskiden şimdi taşındı hastane orda olmuştu,biz öğrenciYiz ozaman doğumhanede takılıyoruz :) ama vak'a ilginç olduğu için hocalar bizi toplamışlardı kadıncağızın başına,böyle seyler özelde hayatta olmaz gördüğünüz göreceğiniz sene de 1 tane ya olur ya olmaz demişlerdi,doktorlar o riski almıyorlar çünkü.neyse bikere hatırladığım çok uzun sürmüştü,çift yumurta ikiziydiler iki ayrı plasenta kadın bitanesini çıkardı ,geceden gelmiş yatırmışlar zaten.buarada yabancı uyrukluydu kendi istemiş normal doğumu,daha önce de Doğum yapmış bu ilk dıgumu değildi yani.neyse işte ilkini doğurdu.,indirdiler masadan yatağa aldılar tekrar valla yaklaşık 3-4 saat sonra da ikinciyi doğurdu.asistanlat habire başında kanama kontrolü yapıyorlar habire bi stres koşuşturmaca,hiç yani akıl işi değil.kadın Doğum dersinden bir bunu unutmam bir de makat Doğum olmuştu,çocuk ters geliyordu normalde hemen sezaryene alırlar ama eğitim araştırma hast. Olunca hoca çok çatır çatır doğurttular çocuğu ters mers demediler,, sen yoksa normal doğurayım mı diye mi düşünüyorsunKac haftalikti hatirliyo musun? Nasil oldu? Hatirladigin detaylari anlatsana canim.
yanii belli olur herhalde bu değerle,keseler gözükür gibi sanki :) kaç embriyo koymuşlardı ??Cuma günü gel dedi o zaman belli olur mu kaçız olduğu
Allah razi olsun kizlar.dönemedim.sabah gittik.kahverengiden sonra.tamda azaldi derken adet gibi kan bosaninca şok oldum.içime kötü his doğmadı ama normal değil di.kocamla gittik.kan görmekten sersemleyince gittigim doktora 2 tane transfer olduğunu söyledim mi bilmiyorum emin degilim ama geri kalan kahverengi. Siyah akinti içtigim ilaclar hepsini anlattim.bende sahidim once arastirdim koca ekranda baktım kanama alani görmedim.doktor görse düşük tehdidi var şöyle uzan böyle dinlen derdi diye düşünüyorum.5haftalikkende 1 kese görünmüştü.simdide bebegimi gördüm kalbini de attığını gördüm kan ve idrarim temiz çıktı.ama direk bu kan neden diyemedim kanamam ne olacak dedim.prognex 50mg iğne yazdi bu iğne bi kerelik mi yoksa devamli mi dedim 10 günde 1 vurun dedi.hemen acilde oldum.o gelen kan bi kere bosandiktan sonra yine kahverengi olmuştu.pedi doldurmadi.iğne olunca anında kesildi kahverengi akıntı bile.sonrasinda sinemaya gittik kocamla evimize döndük yine geliyor kahverengi akinti.bugünkü atraksiyondan yorulmuşum.kendime yumurta kirip karnımı doyurdum.ilaçlarımı içtim fitilimi kullandım ayaklarm yüksek bi yerde dinleniyorum
Allah razi olsun kizlar.dönemedim.sabah gittik.kahverengiden sonra.tamda azaldi derken adet gibi kan bosaninca şok oldum.içime kötü his doğmadı ama normal değil di.kocamla gittik.kan görmekten sersemleyince gittigim doktora 2 tane transfer olduğunu söyledim mi bilmiyorum emin degilim ama geri kalan kahverengi. Siyah akinti içtigim ilaclar hepsini anlattim.bende sahidim once arastirdim koca ekranda baktım kanama alani görmedim.doktor görse düşük tehdidi var şöyle uzan böyle dinlen derdi diye düşünüyorum.5haftalikkende 1 kese görünmüştü.simdide bebegimi gördüm kalbini de attığını gördüm kan ve idrarim temiz çıktı.ama direk bu kan neden diyemedim kanamam ne olacak dedim.prognex 50mg iğne yazdi bu iğne bi kerelik mi yoksa devamli mi dedim 10 günde 1 vurun dedi.hemen acilde oldum.o gelen kan bi kere bosandiktan sonra yine kahverengi olmuştu.pedi doldurmadi.iğne olunca anında kesildi kahverengi akıntı bile.sonrasinda sinemaya gittik kocamla evimize döndük yine geliyor kahverengi akinti.bugünkü atraksiyondan yorulmuşum.kendime yumurta kirip karnımı doyurdum.ilaçlarımı içtim fitilimi kullandım ayaklarm yüksek bi yerde dinleniyorum
2 embriyo A kalitedeyanii belli olur herhalde bu değerle,keseler gözükür gibi sanki :) kaç embriyo koymuşlardı ??
Çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın acil şifalar versin. Dikkat et kendine bol bol dinlenAllah razi olsun kizlar.dönemedim.sabah gittik.kahverengiden sonra.tamda azaldi derken adet gibi kan bosaninca şok oldum.içime kötü his doğmadı ama normal değil di.kocamla gittik.kan görmekten sersemleyince gittigim doktora 2 tane transfer olduğunu söyledim mi bilmiyorum emin degilim ama geri kalan kahverengi. Siyah akinti içtigim ilaclar hepsini anlattim.bende sahidim once arastirdim koca ekranda baktım kanama alani görmedim.doktor görse düşük tehdidi var şöyle uzan böyle dinlen derdi diye düşünüyorum.5haftalikkende 1 kese görünmüştü.simdide bebegimi gördüm kalbini de attığını gördüm kan ve idrarim temiz çıktı.ama direk bu kan neden diyemedim kanamam ne olacak dedim.prognex 50mg iğne yazdi bu iğne bi kerelik mi yoksa devamli mi dedim 10 günde 1 vurun dedi.hemen acilde oldum.o gelen kan bi kere bosandiktan sonra yine kahverengi olmuştu.pedi doldurmadi.iğne olunca anında kesildi kahverengi akıntı bile.sonrasinda sinemaya gittik kocamla evimize döndük yine geliyor kahverengi akinti.bugünkü atraksiyondan yorulmuşum.kendime yumurta kirip karnımı doyurdum.ilaçlarımı içtim fitilimi kullandım ayaklarm yüksek bi yerde dinleniyorum
Canım Bakırköy Doğum evi vardı eskiden şimdi taşındı hastane orda olmuştu,biz öğrenciYiz ozaman doğumhanede takılıyoruz :) ama vak'a ilginç olduğu için hocalar bizi toplamışlardı kadıncağızın başına,böyle seyler özelde hayatta olmaz gördüğünüz göreceğiniz sene de 1 tane ya olur ya olmaz demişlerdi,doktorlar o riski almıyorlar çünkü.neyse bikere hatırladığım çok uzun sürmüştü,çift yumurta ikiziydiler iki ayrı plasenta kadın bitanesini çıkardı ,geceden gelmiş yatırmışlar zaten.buarada yabancı uyrukluydu kendi istemiş normal doğumu,daha önce de Doğum yapmış bu ilk dıgumu değildi yani.neyse işte ilkini doğurdu.,indirdiler masadan yatağa aldılar tekrar valla yaklaşık 3-4 saat sonra da ikinciyi doğurdu.asistanlat habire başında kanama kontrolü yapıyorlar habire bi stres koşuşturmaca,hiç yani akıl işi değil.kadın Doğum dersinden bir bunu unutmam bir de makat Doğum olmuştu,çocuk ters geliyordu normalde hemen sezaryene alırlar ama eğitim araştırma hast. Olunca hoca çok çatır çatır doğurttular çocuğu ters mers demediler,, sen yoksa normal doğurayım mı diye mi düşünüyorsun
Canim ben histereskopi yaptirdim benimde rahmime cizik attilar ve suan hamileyim.bence kesinlikle yaptir cunku bu yontemle hamile kalan o kadar cok insan varki ben de bunlardan biriyim.ve yeni tedavinde ustune bisiler katarak ilerle bence ayni tedaviyle degil.Allah hakkimizda hayirlisini versin ins kuzum
Ancak kendime gelebildimbenim de dusuncem bir ileri seviyeye cikip birseyler yapmak sadece hic bilmedigim ilk defa duydugum bir yontem rahime bi zarari olur mu gercekten tutmasi icin bi faydasi olurmu kafam karisti. Ama sen yaptirdin ve oyle hamile kaldin yani hic birsey katmadan devam etmek bana da mantiksiz geldi. Acisi anestezisi fln dusundukce bastan baslamak cok zor geliyo ama tabsiye ediyorsan dikkate alicam amin cnm ins
Bahsettiğiniz iğneyi ben hergun kullanıyordum.doktora "artık oturamiyorum "deyince son kutu gün aşırı yaptır bırakalım crinone jeli günde 2 ye çıkaralım dedi.son 3tane kaldı.pazartesi çarşamba cuma.cumarteside inşaallah kalp atışlarını duymaya gidecegizCanim benim kendine cok dikkat et bebeginin iyi olmasina cok sevindim kuzum.o soyledigin igne dusuk onleyici bende 10 gunde bir oluyorum ilk 4 ay olacagim.seni cok iyi anliyorum hepimiz diken ustundeyiz.Allahim bagislasin bize evlatlarimizi
Bahsettiğiniz iğneyi ben hergun kullanıyordum.doktora "artık oturamiyorum "deyince son kutu gün aşırı yaptır bırakalım crinone jeli günde 2 ye çıkaralım dedi.son 3tane kaldı.pazartesi çarşamba cuma.cumarteside inşaallah kalp atışlarını duymaya gidecegiz
iğnenin adı ne? bi kan tahlili var ondan sonramı verdiler o iğneyi ?Kuzum o igneyi nasil hergun yaptiriyosun.ben haftada bir oluyorum ama yaptirinca oturamiyorum.yagli bir yapisi oldugu icin agritiyomus.benim doktorum haftada 1 yeterli demisti.bende 2 kere jel kullaniyorum
Eğer benim bu sefer tutmasaydı ben de bu işlemleri yatıracaktım bence mutlaka yaptır hatta drna gebelik aşısını felan da sor bir de stres yapma transferden sonra bol bol dinlen hiç is yapma beslenme cok dikkat et olacak Allahin izniyle moralini hep yüksek tut bak embriyoların çok güzelmiş sperm var rahim var yumurta var ne güzel işte benim drm öyle demişti bende çok moral bulmuştum
Progeynex yada progestan.ikiside aynıymış.15 ağustostan beri kullaniyorumiğnenin adı ne? bi kan tahlili var ondan sonramı verdiler o iğneyi ?
E Ecem2308 Canım embriyolar 5.gun muydu bir de rahimin embriyoyu kabul etme zamanları varmış era testi ismi pahalı bir testmis rahim hangi gün embriyosunu kabul edebilir onu da bir sor istersen mesela benim 3.gun embriyosunu kabul etmiyor rahim[/QUOT
Evet 5.gundu sanirim dindurulmustu 2 hafta rahim dinlendi. Doktorum hic bahsetmedi bunu sorucam tsk
Canimmmm icini ferah tut.ben histereskopide cok basarili bir doktora denk geldil cok sukur.15 dk suren anestezili bir operasyon.ve benim hic acim olmadi operasyondan sonra.beni hic etkilemedi.ve sonu guzel oldu.ve tatlim bu yolla hamile kalan birsuru insan var birsuru.hakkinda hayirlisi olsun canim
Cok tsk ederim cok rahatladim acisi flnda yoksa denemeye deger. Ustune birsey katmak en mantiklisi operasyonun tam adi fln var mi bilmiyorum doktor yine arastor sen dedi tam mantigini anlamak icin doktorun kimdi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?