Aslında ben de formaliteden yapmıştım. Ama benim 12. gün test gğnümde 29.3 çıkmıştı. Belki bende boşuna çabalıyorum. Bilmiyorum ki.Gayet güzel artmış değerin öyle düşünme. Bir embriyo muydu? Bnm de tarih gününden önce hatta daha 8. Gün falan kanama başladı biligin adet ddm. Çok ağladım. Tarih günü formaliteden yaptım testi buna 0 negatif çıkar ne beklemeliym ddm. Ama 5.4 çıktı. Doktor bana ilaçları bırak ddi ama belki bana da devam deselerdi sonuç farklı olurdu. 5.4 te bi değer dir aslında.
Snn degerlern güzel artms bnce en azından bi şeyler oluyor içerde. Zaten sonuç olumsuz olursa Allah korusun hep diyorlar sağlıksız olduğu için. O yüzden olumlu da düşün bi değer var ve artıyo.Aslında ben de formaliteden yapmıştım. Ama benim 12. gün test gğnümde 29.3 çıkmıştı. Belki bende boşuna çabalıyorum. Bilmiyorum ki.
İnşallah sağlıklıdır ve sım sıkı tutunur canım. Çok saol.Snn degerlern güzel artms bnce en azından bi şeyler oluyor içerde. Zaten sonuç olumsuz olursa Allah korusun hep diyorlar sağlıksız olduğu için. O yüzden olumlu da düşün bi değer var ve artıyo.
canım irenbeye git derim. Tınaztepe bu konuda çok iyi oldugunu düşünmüyorum açıkcası. Normalde ben gülçin hnm.ın hastasıyım ama. artık kaan beye gidiyorum.İzmirli olan ve tüp bebeği tımaztepede yaptıran var mı ?
Benimde var sancım.yorulunca özellikle akşamları ödüm kopuyorKızlar biz 6haftalik olduk ama benim adet sancısı gibi şiddetli sancim oluyor kaybolmuştu bu ağrılar ama 3gundur var sizde durum ne sanki her an adet olacakmışım gibi korkuyorum cuma kontrolüm var kalp atımı için
Benimde var sancım.yorulunca özellikle akşamları ödüm kopuyorbenim muayenemde cumartesi inşaallah.adet tarihine gore hesaplayinca 6+3 günlük benimde
Tebrik ederim canım. Gözün aydın. İnşsllah katlanarak artar değerin.Cok şükür kan sonucum 101 çıktı darisi isteyen herkese olsun inşallah
Cok şükür kan sonucum 101 çıktı darisi isteyen herkese olsun inşallah
Ben de tedirgin oldum ya sanki her an hasta olacakmışım gibi bu kadar değildi bel ağrısı var da adet sancısı pek yoktu
Teşekkür ederim 12.gun bugunCanim tebrikler kacinci gunundesin
Aminnn Inşallah cok teşekkür ederimTebrik ederim canım. Gözün aydın. İnşsllah katlanarak artar değerin.
Canim ara ara benide yokluyo kasik agrilarim cok hafifde olsa devam ediyor.kontrollerimiz cok yakin senin benim mehlikanin.ins cok guzel seyler paylasiriz burdan
Benim yarındı da ben erteledim randevuyu inşallah güzel güzel bebislerimizin kalp atislarini duyariz bu arada dogum günün kutlu olsun canım
Canım bukadar kısıtlama kendini.. erken dönem kanaman olmadığı sürece normal davranabilirsin. Ben evde bütün işlerimi kendim yapıyorum eşim de home office çalıştığı için sağolsun yemek işi hiç bitmiyor.temizlik desen ağır temizlik yapmıyorum ama süpürmek toz almak yine ben de.kızım okula başladı iki gündür de onun peşinde koşturuyoruz.hayat devam ediyor bir şekildeYa kizlar ben bisey sorucam.ben hergun evdeyim ve artik cok canim sikildi.sizde benim gibimisiniz ya disari cikamiyorum cok sicak fazla yorulmak istemiyorum.dogrumu yapiyorum bilmiyorum.tup bebekti hamile kalmakti 3 kilo almisim.
Canım bukadar kısıtlama kendini.. erken dönem kanaman olmadığı sürece normal davranabilirsin. Ben evde bütün işlerimi kendim yapıyorum eşim de home office çalıştığı için sağolsun yemek işi hiç bitmiyor.temizlik desen ağır temizlik yapmıyorum ama süpürmek toz almak yine ben de.kızım okula başladı iki gündür de onun peşinde koşturuyoruz.hayat devam ediyor bir şekilderahat anne rahat bebek,kafanı boşalt günlük hayatına dön,o içerde sağlamda merak etme
Ya kizlar ben bisey sorucam.ben hergun evdeyim ve artik cok canim sikildi.sizde benim gibimisiniz ya disari cikamiyorum cok sicak fazla yorulmak istemiyorum.dogrumu yapiyorum bilmiyorum.tup bebekti hamile kalmakti 3 kilo almisim.
Canım bukadar kısıtlama kendini.. erken dönem kanaman olmadığı sürece normal davranabilirsin. Ben evde bütün işlerimi kendim yapıyorum eşim de home office çalıştığı için sağolsun yemek işi hiç bitmiyor.temizlik desen ağır temizlik yapmıyorum ama süpürmek toz almak yine ben de.kızım okula başladı iki gündür de onun peşinde koşturuyoruz.hayat devam ediyor bir şekilderahat anne rahat bebek,kafanı boşalt günlük hayatına dön,o içerde sağlamda merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?