transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Aslında ben de formaliteden yapmıştım. Ama benim 12. gün test gğnümde 29.3 çıkmıştı. Belki bende boşuna çabalıyorum. Bilmiyorum ki.

Aslında ben de formaliteden yapmıştım. Ama benim 12. gün test gğnümde 29.3 çıkmıştı. Belki bende boşuna çabalıyorum. Bilmiyorum ki.
Snn degerlern güzel artms bnce en azından bi şeyler oluyor içerde. Zaten sonuç olumsuz olursa Allah korusun hep diyorlar sağlıksız olduğu için. O yüzden olumlu da düşün bi değer var ve artıyo.

Kızlar biz 6haftalik olduk ama benim adet sancısı gibi şiddetli sancim oluyor kaybolmuştu bu ağrılar ama 3gundur var sizde durum ne sanki her an adet olacakmışım gibi korkuyorum cuma kontrolüm var kalp atımı için

Benimde var sancım.yorulunca özellikle akşamları ödüm kopuyorbenim muayenemde cumartesi inşaallah.adet tarihine gore hesaplayinca 6+3 günlük benimde

Benimde var sancım.yorulunca özellikle akşamları ödüm kopuyorbenim muayenemde cumartesi inşaallah.adet tarihine gore hesaplayinca 6+3 günlük benimde

Ben de tedirgin oldum ya sanki her an hasta olacakmışım gibi bu kadar değildi bel ağrısı var da adet sancısı pek yoktu

Ben de tedirgin oldum ya sanki her an hasta olacakmışım gibi bu kadar değildi bel ağrısı var da adet sancısı pek yoktu

Canim ara ara benide yokluyo kasik agrilarim cok hafifde olsa devam ediyor.kontrollerimiz cok yakin senin benim mehlikanin.ins cok guzel seyler paylasiriz burdan

Canim ara ara benide yokluyo kasik agrilarim cok hafifde olsa devam ediyor.kontrollerimiz cok yakin senin benim mehlikanin.ins cok guzel seyler paylasiriz burdan

Benim yarındı da ben erteledim randevuyu inşallah güzel güzel bebislerimizin kalp atislarini duyariz bu arada dogum günün kutlu olsun canım

Ya kizlar ben bisey sorucam.ben hergun evdeyim ve artik cok canim sikildi.sizde benim gibimisiniz ya disari cikamiyorum cok sicak fazla yorulmak istemiyorum.dogrumu yapiyorum bilmiyorum.tup bebekti hamile kalmakti 3 kilo almisim.

Ya kizlar ben bisey sorucam.ben hergun evdeyim ve artik cok canim sikildi.sizde benim gibimisiniz ya disari cikamiyorum cok sicak fazla yorulmak istemiyorum.dogrumu yapiyorum bilmiyorum.tup bebekti hamile kalmakti 3 kilo almisim.
Canım bukadar kısıtlama kendini.. erken dönem kanaman olmadığı sürece normal davranabilirsin. Ben evde bütün işlerimi kendim yapıyorum eşim de home office çalıştığı için sağolsun yemek işi hiç bitmiyor.temizlik desen ağır temizlik yapmıyorum ama süpürmek toz almak yine ben de.kızım okula başladı iki gündür de onun peşinde koşturuyoruz.hayat devam ediyor bir şekilde rahat anne rahat bebek,kafanı boşalt günlük hayatına dön,o içerde sağlamda merak etme

Oh oh maşallah canım baya aktifsin ben de çok aktif değilim evim şu an toz gubur içinde eşimi bekliyorum yapsın diye benim ağrılarım oluyor çok ayakta durunca çok zorlayınca zorla bir çorba yaptım şimdi okula gittim geldim açıkçası ben kendimi fazla zorlamamak istiyorum ufak ufak işleri yapabiliyorum hele ki çamaşır suyu kokusundan tiksindim ah ah ne uğraşırdım şimdi beni mahvediyor eğilip uzağa uzanmamaya çalışıyorum ne yapalım idare edecek eşler o kadar uğraştık sonuçta

Eşinle akşamları yürüyüş yapabilirsin havalar güzelken hala

Temizlik yapiyomusun sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…