Eşinle akşamları yürüyüş yapabilirsin havalar güzelken hala
Kisa mesafe yuruyusler iyi geliyo ama benim evimde pis ve ben rahatsiz oluyorum esimin yaptigi kadar ev.
sorun orda medical parkta bana 3 defa baktılarYönlendiriyorlar da onlar senin ne hissettiğini bilmiyorlar ki. Sıkıştın mı diyorlar, sıkışman lazım diyorlar. Bu kadar. Zaten suyu içtikten bir süre sonra sıkışıklığın da artıyor, sonradan hissediyorsun. Hemşireler ultrason vs ile bakmadılar benim sıkışıklığıma.
Valla ben yerde en ufak bir toz görsem sinir geçiren biriydim ama şu an önemli olan bebegim zor buldum onu hem hamileligi huzurlu sakin stressiz bir bedende yaşamalıyım ki bebeğim rahat etsin ben böyle düşünüyorm hele ki su günler onun için organ gelişimi için çok önemli bir de anne ne kadar rahat olursa bebek de doğduğunda bile daha rahat oluyor onun huzuru sağlığı için katlanıyorum bunu düşün boşver rahat bir hamilelik yasayalım yahu bu zamana kadar uğraştık ettik stres yaşadık hem bebegin bilinçaltı anne karnında da etkileniyor
Cok haklisin yaaaaaaa.bende aynen oyle yapiyorum.cocugun gelisimi icin ekstra yedigin bisey varmi
Efa mom diye bir vitamin kullanıyorum omega 3 var içinde dr tavsiye etti ekstradan folbiol alıyorum folik asit onun dışında ceviz badem fındık devam bir de yerli muz ithal değil bak muz hem kramplara kasılmalara erken doğum riskine karşı çok iyi potasyum kaynağı kefir içicem yoğurt süt günde 2 köy yumurtası tavuk hiç yemiyorum nedense bir anda tiksindim köy tavuğu bulursam onu denerim balık sezonu açıldı bak ne güzel sabahları bir gün keçiboynuzu özü içinde ekstra vitamin var çünkü bir gün de efa mom vitamin öyle yapıyorum balık yediğim gün o vitamini almıyorum
Kefirdanem markasını deneyebilirsiniz. Migroslarda var. Sitesinde satış noktası yazıyor. Isparta üniversitesinde üretiliyor diye biliyorum. Araştırın isterseniz. Tadı güzel.Bende ayniyim.acaba dedim ekstra seyler varmi birbirimizden bilgi edinelim die.balik daha hic yemedim ben.sezonunu acamadim.kefir bende denemek istiyorum ama tadi baya yogunmus.su anlik bol yogurt ve sutle idare ediyorum
Bende ayniyim.acaba dedim ekstra seyler varmi birbirimizden bilgi edinelim die.balik daha hic yemedim ben.sezonunu acamadim.kefir bende denemek istiyorum ama tadi baya yogunmus.su anlik bol yogurt ve sutle idare ediyorum
Kefir sütten daha faydalı bol bol tüket :)
Yani herkesin temizlik anlayışı farklıdır ama imk2-3günde bir evi süpürüyorum,mutfakta ki pişirme ve yıkama yerleştirme durumları var,çamaşır asıyorum yaa nebiliiim ağır birşeyler kaldırmak çekmek dışındaki bütün işleri yapıyorum ayrıca ptesiden itibaren raporum bitiyor işe dönücem hemşireyim ve nispeten yoğun tempoda çalışıyorumTemizlik yapiyomusun sen
Ya kizlar ben bisey sorucam.ben hergun evdeyim ve artik cok canim sikildi.sizde benim gibimisiniz ya disari cikamiyorum cok sicak fazla yorulmak istemiyorum.dogrumu yapiyorum bilmiyorum.tup bebekti hamile kalmakti 3 kilo almisim.
Arkadaşlar yarın transferin 9.günü ve test yaptırıcam ama bütün regl belirtileri tek tek geliyo. Son belirti baş ağrısıdır ben de o da başladı bugünden beri. Gebe olan arkadaşlar sizlerde nasıl şeyler oldu. Moralim alt üst
Yani herkesin temizlik anlayışı farklıdır ama imk2-3günde bir evi süpürüyorum,mutfakta ki pişirme ve yıkama yerleştirme durumları var,çamaşır asıyorum yaa nebiliiim ağır birşeyler kaldırmak çekmek dışındaki bütün işleri yapıyorum ayrıca ptesiden itibaren raporum bitiyor işe dönücem hemşireyim ve nispeten yoğun tempoda çalışıyorumama Benim hiç kanamam olmadı ya da olumsuz bir durum gelişmedi şuana kadar.tutunmayla ilgili bir sıkıntı yaşamadık o yüzden istirahat etme gereği duymadım sizin imkanınız varsa dinlenin kızlaaar bana bakmayın ben biraz amele yürekli bi insan olduğum için öyle çok canımın kıymetini bilmiyorum öyle çok nazımı çekecek bi kocaya da sahip değilim ve bitane de kızım var ona haksızlık etmek istemiyorum.bi risk durumu görmediğin için de normal bir gebeymişim gibi davranıyorum mecbuuuurrr :)
merhaba,benimde transferim cuma günü yapıldı,bugün 5. günüm.evdeyim bende,oyalanmya çalışıyorum .senin kaçıncı günün
kefir yoğun ama içilmeyecek gibi değil.bağışıklık için çok iyi.Bende ayniyim.acaba dedim ekstra seyler varmi birbirimizden bilgi edinelim die.balik daha hic yemedim ben.sezonunu acamadim.kefir bende denemek istiyorum ama tadi baya yogunmus.su anlik bol yogurt ve sutle idare ediyorum
22.gunum
merhaba, sonucu öğrendiniz mi
Korkma canım sakın benim ilk hamileliğimde aynısı olmuştu aynı adet ağrısı gibi ama olmadı kalp atışlarını da duymuştumKızlar biz 6haftalik olduk ama benim adet sancısı gibi şiddetli sancim oluyor kaybolmuştu bu ağrılar ama 3gundur var sizde durum ne sanki her an adet olacakmışım gibi korkuyorum cuma kontrolüm var kalp atımı için
Canım foto yok .Günaydın herkese sabah ilk idrarla test yaptım 8. Günüm nasıl sizce kızlar
Korkma canım sakın benim ilk hamileliğimde aynısı olmuştu aynı adet ağrısı gibi ama olmadı kalp atışlarını da duymuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?