transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

bugün 8. Günüm nasıl sizce 2 embriyo transfer edildi 5. Gün

Eklentiler

• image.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 114
  • image.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 110
Yine hayallerim başıma yıkıldı. Bugünkü değerim 505.2. İki kat artmadı. Bari ben zaten ümitlerimi kesmişken hiç pızitif çıkmasaydı.

Ya kizlar ben bisey sorucam.ben hergun evdeyim ve artik cok canim sikildi.sizde benim gibimisiniz ya disari cikamiyorum cok sicak fazla yorulmak istemiyorum.dogrumu yapiyorum bilmiyorum.tup bebekti hamile kalmakti 3 kilo almisim.

Arkadaşım bana doktor transfer günü dinlen sonra günlük hayatına devam et dedi. Çok yorma kendini ağır işler yapma bi de uzanma fazla yukarı dedi. Ben ikinci günü işe başladım ve çok şükür bebeğim bana tutunmuş

Yine hayallerim başıma yıkıldı. Bugünkü değerim 505.2. İki kat artmadı. Bari ben zaten ümitlerimi kesmişken hiç pızitif çıkmasaydı.

Çok geçmiş olsun canım dr açıklama yapmadı mı neden bu kadar yüksekken artma olmadi kimyasal için yüksek bir değer iki katı değil de düzensiz bir artış mı oldu

Çok geçmiş olsun canım dr açıklama yapmadı mı neden bu kadar yüksekken artma olmadi kimyasal için yüksek bir değer iki katı değil de düzensiz bir artış mı oldu
Bilemiyorum ki. Doktor henüz dönmedi. Ben kimyasal diye düşünüyorum. Napıyım. Elden bişey gelmiyor. Nasip artık.

Bilemiyorum ki. Doktor henüz dönmedi. Ben kimyasal diye düşünüyorum. Napıyım. Elden bişey gelmiyor. Nasip artık.

Iyi de değerin kimyasal icon çok yüksek değil mi hiç bu değerle kimyasal duymadım artış var mı peki az da olsa yoksa düşüş mu var değerde

Iyi de değerin kimyasal icon çok yüksek değil mi hiç bu değerle kimyasal duymadım artış var mı peki az da olsa yoksa düşüş mu var değerde
Değerde artış var canım. 1,65 artmış. Ama iki kat değil. Hemşireler hep iki kat diyorlar. O yüzden korkuyorum.

Değerde artış var canım. 1,65 artmış. Ama iki kat değil. Hemşireler hep iki kat diyorlar. O yüzden korkuyorum.

Acaba bütün testleri ayni laboratuvarda mı yaptırdın belki başka yerse farklılık olmuş olabilir ne bileyim inşallah bebisin seninledir canım drun en doğru açıklamayi yapar bence bizi de haberdar et olur mu kendini de üzme Rabbim nasip etmişse değer az da olsa o bebek doğar dünyaya gelir içini ferah tut

Benim diğer gebrligimden örnek vereyim. 5. Gün embriyosunun
8.gun değerim 130
10 gün değerim 217
12.gun değerim 235
15.gun değerimde 425 di.yani 2 ye katlanamadi.2 kese oluştu ancak kesenin biri gelişmedi.doktorum bu şekilde açıkladı benim...

Hep aynı yerde aynı saatlerde yaptırdım canım. Doktoru bekliyorum. İnşallah benim kslbim durmadan dönmüş olur. Haber veririm sizlerede. Çok saolun beni yalnız bırakmadınız.

Hep aynı yerde aynı saatlerde yaptırdım canım. Doktoru bekliyorum. İnşallah benim kslbim durmadan dönmüş olur. Haber veririm sizlerede. Çok saolun beni yalnız bırakmadınız.

Hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz ne kadar zor olduğunu biliyoruz içini ferah tut bence güzel şeyler olacak bebegin seninle olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…