bugün 8. Günüm nasıl sizce 2 embriyo transfer edildi 5. Gün
Ayyyyy hadi inşallah canım yaaa inşallahVar var hayırlı olsun :)
transfer sonrası 15.günüm :)kaçıncı gündesiniz
Ayyyyy hadi inşallah canım yaaa inşallah
İki gün sonra kan vereceğim kanda öğrenmeden emin olamıyorum ama şoktayım hala inşallah devamı gelir
Ya kizlar ben bisey sorucam.ben hergun evdeyim ve artik cok canim sikildi.sizde benim gibimisiniz ya disari cikamiyorum cok sicak fazla yorulmak istemiyorum.dogrumu yapiyorum bilmiyorum.tup bebekti hamile kalmakti 3 kilo almisim.
Yine hayallerim başıma yıkıldı. Bugünkü değerim 505.2. İki kat artmadı. Bari ben zaten ümitlerimi kesmişken hiç pızitif çıkmasaydı.
Bilemiyorum ki. Doktor henüz dönmedi. Ben kimyasal diye düşünüyorum. Napıyım. Elden bişey gelmiyor. Nasip artık.Çok geçmiş olsun canım dr açıklama yapmadı mı neden bu kadar yüksekken artma olmadi kimyasal için yüksek bir değer iki katı değil de düzensiz bir artış mı oldu
Bilemiyorum ki. Doktor henüz dönmedi. Ben kimyasal diye düşünüyorum. Napıyım. Elden bişey gelmiyor. Nasip artık.
Arkadaşım takip edemedim.degerlerinin hepsini yazarımısin..onemliYine hayallerim başıma yıkıldı. Bugünkü değerim 505.2. İki kat artmadı. Bari ben zaten ümitlerimi kesmişken hiç pızitif çıkmasaydı.
Değerde artış var canım. 1,65 artmış. Ama iki kat değil. Hemşireler hep iki kat diyorlar. O yüzden korkuyorum.Iyi de değerin kimyasal icon çok yüksek değil mi hiç bu değerle kimyasal duymadım artış var mı peki az da olsa yoksa düşüş mu var değerde
Değerlerim 6 eylülde 29.3, 8 Eylülde 106.7, 10 Eylülde 306.7ydi. Ancak bugün iki kat artmadı. 505.2 çıktıArkadaşım takip edemedim.degerlerinin hepsini yazarımısin..onemli
Değerde artış var canım. 1,65 artmış. Ama iki kat değil. Hemşireler hep iki kat diyorlar. O yüzden korkuyorum.
Benim diğer gebrligimden örnek vereyim. 5. Gün embriyosununDeğerde artış var canım. 1,65 artmış. Ama iki kat değil. Hemşireler hep iki kat diyorlar. O yüzden korkuyorum.
Hep aynı yerde aynı saatlerde yaptırdım canım. Doktoru bekliyorum. İnşallah benim kslbim durmadan dönmüş olur. Haber veririm sizlerede. Çok saolun beni yalnız bırakmadınız.Acaba bütün testleri ayni laboratuvarda mı yaptırdın belki başka yerse farklılık olmuş olabilir ne bileyim inşallah bebisin seninledir canım drun en doğru açıklamayi yapar bence bizi de haberdar et olur mu kendini de üzme Rabbim nasip etmişse değer az da olsa o bebek doğar dünyaya gelir içini ferah tut
Sıkma lütfen caniniDeğerlerim 6 eylülde 29.3, 8 Eylülde 106.7, 10 Eylülde 306.7ydi. Ancak bugün iki kat artmadı. 505.2 çıktı
Hep aynı yerde aynı saatlerde yaptırdım canım. Doktoru bekliyorum. İnşallah benim kslbim durmadan dönmüş olur. Haber veririm sizlerede. Çok saolun beni yalnız bırakmadınız.
Elde değilki canım. Umudun azalması çok kötü bişey.Sıkma lütfen canini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?