transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Canım inşallah dediğiniz gibi güzel şeyler olur. Öok istiyorum. Çok ihtiyacım var.

Değerlerim 6 eylülde 29.3, 8 Eylülde 106.7, 10 Eylülde 306.7ydi. Ancak bugün iki kat artmadı. 505.2 çıktı
canım normalde 10 eylülden sonra tahlil yaptırmaman gerekiyordu
bence çok güzel katlanmış değerlerin tahlili doktorun mu istedi

Su degerler varya bizi yedi bitirdi resmen.arkadaslar aranizda 23.gun degerine bakan varmi kac olmali acaba

Aynen onlar bir tane daha yaptırmamı istediler. Sonrada ultrason için zaman söyliyeceklerdi.
canını sıkma moral bozacak bişey yok ikiz gebeliğinde biri gelişememiş gibi duruyor
hatta böyle değerlerle ikiz doğuranlar bile var içini ferah tut canım

canını sıkma moral bozacak bişey yok ikiz gebeliğinde biri gelişememiş gibi duruyor
hatta böyle değerlerle ikiz doğuranlar bile var içini ferah tut canım
Canım bana tek embriyo transfer edilmilti. İnşallah dediğin gibi sonuçlarım iyidir.

Canım bana tek embriyo transfer edilmilti. İnşallah dediğin gibi sonuçlarım iyidir.

Canim benim degerlere aklim sirrim almiyo.gercekten.benimle ayni gun transfer olan arkadasimin degeri benden yuksek mesela.yada iki kat artmayan degerlerle dogum yapan birsuru insan var.doktor ne dicek bakalim.herseyin hayirlisi kuzum bizede haber ver.ne zaman gidiceksin doktora

İnşallah canım kaçıncı gün test yapmıştın kaç çıkmıştı
Hayırlı olsun bebeğin sağlıcakla kucağına alırsın inşallah

Teşekkür ederim canım inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz transferden sonra ilk günü sayma 8.gun idrar testi yaptım o gün kan da verdim 96 çıkmıştı iki gün sonra 196 olmuştu bir daha yapmadım sonra kese görmeye gittik şimdi de kalp atışı için bekliyoruz

Doktor henüz ultrason için rNdevu vermedi canım. Hatta daha dönmedi bile. Ben sabah hemşirelerle konuştum. Hemen kötü düşünmeyelim. Bazen olabiliyor. Perşembe testi tekrarlayalım dedi. Bakalım hayırlısı artık.

bugün 8. Günüm nasıl sizce 2 embriyo transfer edildi 5. Gün

herkese mrb ben aranıza yenı katıldım 8 eylulde 2 blastokist embriyo transferim yapıldı.bu 3. denemem ve ben cok stresslıyım yazılanları okudum bel ve kasık agrısı dısında belırtısı olan yok sanırım. D dl3434 senınle transfer gunlerımızın arasında 1 gun var ben ıdrar tahlılı yapmaya korktum sendekı belırtıler tam olarak neydı bılgı verırsen cok sewınırım

Benimde yarın 10. Gün kan vereceğim haber veririm muhakkak inşallah güzel bir değer alırım da bir oh çekerim bu 3. Denemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…