Canımm çok saol. İnşallah . İnşallah hepimizin bebekleri bize tutunurHepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz ne kadar zor olduğunu biliyoruz içini ferah tut bence güzel şeyler olacak bebegin seninle olacak inşallah
Canımm çok saol. İnşallah . İnşallah hepimizin bebekleri bize tutunur.Hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz ne kadar zor olduğunu biliyoruz içini ferah tut bence güzel şeyler olacak bebegin seninle olacak inşallah
Canım inşallah dediğiniz gibi güzel şeyler olur. Öok istiyorum. Çok ihtiyacım var.Benim diğer gebrligimden örnek vereyim. 5. Gün embriyosunun
8.gun değerim 130
10 gün değerim 217
12.gun değerim 235
15.gun değerimde 425 di.yani 2 ye katlanamadi.2 kese oluştu ancak kesenin biri gelişmedi.doktorum bu şekilde açıkladı benim...
canım normalde 10 eylülden sonra tahlil yaptırmaman gerekiyorduDeğerlerim 6 eylülde 29.3, 8 Eylülde 106.7, 10 Eylülde 306.7ydi. Ancak bugün iki kat artmadı. 505.2 çıktı
Aynen onlar bir tane daha yaptırmamı istediler. Sonrada ultrason için zaman söyliyeceklerdi.canım normalde 10 eylülden sonra tahlil yaptırmaman gerekiyordu
bence çok güzel katlanmış değerlerin tahlili doktorun mu istedi
İnşallah canım kaçıncı gün test yapmıştın kaç çıkmıştıBen de 8.gun idrar testiyle öğrendim hayırlı olsun canım inşallah degerlerin güzelce artar
CananımSu degerler varya bizi yedi bitirdi resmen.arkadaslar aranizda 23.gun degerine bakan varmi kac olmali acaba
Cananımaz kaldı muayeneye rahat olalim
canını sıkma moral bozacak bişey yok ikiz gebeliğinde biri gelişememiş gibi duruyorAynen onlar bir tane daha yaptırmamı istediler. Sonrada ultrason için zaman söyliyeceklerdi.
Canım bana tek embriyo transfer edilmilti. İnşallah dediğin gibi sonuçlarım iyidir.canını sıkma moral bozacak bişey yok ikiz gebeliğinde biri gelişememiş gibi duruyor
hatta böyle değerlerle ikiz doğuranlar bile var içini ferah tut canım
Canım bana tek embriyo transfer edilmilti. İnşallah dediğin gibi sonuçlarım iyidir.
İnşallah canım kaçıncı gün test yapmıştın kaç çıkmıştı
Hayırlı olsun bebeğin sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
Doktor henüz ultrason için rNdevu vermedi canım. Hatta daha dönmedi bile. Ben sabah hemşirelerle konuştum. Hemen kötü düşünmeyelim. Bazen olabiliyor. Perşembe testi tekrarlayalım dedi. Bakalım hayırlısı artık.Canim benim degerlere aklim sirrim almiyo.gercekten.benimle ayni gun transfer olan arkadasimin degeri benden yuksek mesela.yada iki kat artmayan degerlerle dogum yapan birsuru insan var.doktor ne dicek bakalim.herseyin hayirlisi kuzum bizede haber ver.ne zaman gidiceksin doktora
bugün 8. Günüm nasıl sizce 2 embriyo transfer edildi 5. Gün
Benimde yarın 10. Gün kan vereceğim haber veririm muhakkak inşallah güzel bir değer alırım da bir oh çekerim bu 3. DenememTeşekkür ederim canım inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz transferden sonra ilk günü sayma 8.gun idrar testi yaptım o gün kan da verdim 96 çıkmıştı iki gün sonra 196 olmuştu bir daha yapmadım sonra kese görmeye gittik şimdi de kalp atışı için bekliyoruz
Benimde yarın 10. Gün kan vereceğim haber veririm muhakkak inşallah güzel bir değer alırım da bir oh çekerim bu 3. Denemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?