bende 6.-7. günden itibaren kasıklarımda kasılmalar var.hatta yürürken bacaklarımn hareketiyle kasıklarım acıyodu.bi de 3 -4 gündür ateş basıyo.bu gün 2. testimi yaptım.çok şükür 3 katlanmış değerim.geçen sene de bir gebelik yaşamıştım ama bu belirtiler bu kadar yoğun değildi.göğüs uçlarım kararmıştı test günümden önce.bu sene de bekledim ama o belirti yok.hatta geçen senenden farklıyım diye ümitsizliğe bile kapılmıştım.çok ilginçtir.bi arkadaşımız negatif sonuçlarında ateş basması yaşamış.dün nasıl üzüldüm eyvah diye.boşunaymış.belirtiler kişisel bile diil.tamamen dönemsel(her gebeliğe özel)
allah tamamına erdırsın cnm darısı benimde başıma:)
Ne güzel yazmışsın alarahan. Benim minik usta tutundumu acaba? Ben ümidimi iyice kaybettim sanırım.Artık istesemde olumlu düşünemiyorum.Zorluyorum kendimi ama olmuyor.Aklıma geldikçe gözlerim doluyor. Cuma günü herşey belli olcak.Benim cuma günü 14.günü oluyor.Bazen 12. gün yaptırsammı diyorum bende ama cesaret edebilirmiyim bilmiyorum.Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah.Senin kaçıncı denemen?
kızlar öncelikle rabbim hepinizin gönlüne göre versin inş hepiniz pozitif sonuçları görürsünüz.. benim 20 gün sonra kızım dünyaya gelicek inş. size tavsiyem asla belirti aramayın ben 1 kez tüp bebek yaptırdım olmadı 2 kezde dondurulmuşlarla yaptırdım yıne olmadı .. tekrar başladım en baştan şükür bu sefer tuttu ve hiç ama hiç belirtim olmadı hatta olmuycak bu seferde dedim ve düşünmemeye çalıştım diğer 3 ündü yatmıştım hep kendimi kandırmışım sadece bunda ise yemek bile yaptım tektim çünki..10 gün sonra dayanamadım kan tahlili yaptırdım ve sonuç pozitifti sizlerde asla umudunuzu kaybetmyın ve asla belirti aramayın
merhabalar benimde 4.gunum ve benımde ilk denemem.test tarıhım 25 eylul salı gunu. izinli oldugum icin bende evde vakıt gecırıyorum.kitap okuyamıyorum adapte olamadım bı turlu,ınternet tv resim ve dua ile vakit gecırıyorum .beklemek sabretmek güç ,beklemekten baska care yok inşallah guzel haberleri buradan paylaşırız :))merhaba arkadaşlar benimde transferden sonra 4.günüm zaman zaman ümitsizliğe kapılıyorum ilk denemem..ama kasıklarımda ve belimde ağrılar var..doktor 1.kalite embriyo dedi kimseyede söylemedik herşeyi eşimle paylaşıyorum ve bazen çok sıkılıyorum günler geçmiyorbu zamanı nasıl geçirmeliyiz önerileiniz varmı???
merhabalar benimde 4.gunum ve benımde ilk denemem.test tarıhım 25 eylul salı gunu. izinli oldugum icin bende evde vakıt gecırıyorum.kitap okuyamıyorum adapte olamadım bı turlu,ınternet tv resim ve dua ile vakit gecırıyorum .beklemek sabretmek güç ,beklemekten baska care yok inşallah guzel haberleri buradan paylaşırız :))
benim de test günüm 22 eylül.. artık nefes almak bile zor geliyor... kaygı koku.. raporluyum. beynim durdu tv den nefret ederdim tv izler oldum... kitap okumak müökün değil varım yoğum net... dua bile etmediğimi farkdiyorum aptal gibi oldum...Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?