transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

kızlar konuyu okuyunca yazmak istedim ben ilk denememde adet sancısı gibi ağrılar çektim bacaklarım da kasıklarımda bende adet olacağım diye test günü kanı verdikten sonra sonuç almaya bile gitmeyip eşimi göndermiştim ama merkezden eşim arayıp tutmuş deyince çok şaşırmıştım evet anlicanız bebeğimi erken kaybettim 2.5 aylık şimdi 3. deneemi yapacağım hayırlısıyla rabbim yardımcımız olsun

bende 6.-7. günden itibaren kasıklarımda kasılmalar var.hatta yürürken bacaklarımn hareketiyle kasıklarım acıyodu.bi de 3 -4 gündür ateş basıyo.bu gün 2. testimi yaptım.çok şükür 3 katlanmış değerim.geçen sene de bir gebelik yaşamıştım ama bu belirtiler bu kadar yoğun değildi.göğüs uçlarım kararmıştı test günümden önce.bu sene de bekledim ama o belirti yok.hatta geçen senenden farklıyım diye ümitsizliğe bile kapılmıştım.çok ilginçtir.bi arkadaşımız negatif sonuçlarında ateş basması yaşamış.dün nasıl üzüldüm eyvah diye.boşunaymış.belirtiler kişisel bile diil.tamamen dönemsel(her gebeliğe özel)

allah tamamına erdırsın cnm darısı benimde başıma:)

beni bir onceki tedavide hic kaldirmadan baska yataga alip 3 saat yatırmıslardı. doktor 3 saatte tutunup tutunmadigi belli olur demişti. bayagi cocuk kandirmis.

bügün trasferimin 9. günündeyim inşeallah bebeğim sıkı bi şekilde tutunmuştur annesine bendede biraz adet sancısına benzer ağrılar var inşeallah hasta olmam..

bence herkeste farklı bu belirtiler, ama bende bu arada benim üçüncü denemem çok erken ama çokk şükür hamileyim, bugünde transferimin 10. günü değerim 67, dün dayanamayıp baktırdık 9. günkü değerimde 38 di, transferden sonra akıntım oldu yumurta akı kıvamında ve biraz yoğun, tabii korktum ve acaip adet sancısı ama sırt üstü yattığımda geçen türden, birde sağ ve sol kasıklarımda sanki içten bişey beni kemiriyo:)) değişik bişey dediğim gibi çooook şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın.

mrb kızlar bende tup bebek transferinde gün sayanlardanım 1 temmuzda transferim oldu 13 temmuzda sonuç için kan tahlili için doktora gideceğim.ilk 5 gündür ve kasık agrım vardı çok şükür 2 gündür kalmadı sürekli annemler yatırıyor ama ara sıra evde kalkıp dolaşıyorum ama rabbime tevekkül ettim inş. hepimiz seviniriz ne umutlarla başlıyoruz rabbim sevindirdin kızlar bebiş haberleriyle bizi. aminnnnnnnnn...

selam arkadaşlar, bence belirtilere takılmayın derim. 2 kere tüp bebek yaptırdım, ilkinde tuttu ama düşük yaptım, ikinci tutmadı. ne varki ikisinde de aynı belirtiler vardı.kasık ağrısı, göğüslerde hassaslık vb. hadi ilkinde hamileydim ondan belirtiler oluyomuş dedim, ikincisinde hamile bile değildim ama aynı belirtiler vardı, bu arada 2. sinde negatifi öğrendikten sonra ilaçları bırakınca belirtiler de tamamen geçti. yaniiii ilaçlar yapıyo arkadaşlar. o yüzden çok takılmayın belirtilere.

kızlar ben de yeni katıldım.bugün transferimin 8.günü ama adet belirtilerim var bu 2. denemem çok korkuyorum yaa

kızlar öncelikle rabbim hepinizin gönlüne göre versin inş hepiniz pozitif sonuçları görürsünüz.. benim 20 gün sonra kızım dünyaya gelicek inş. size tavsiyem asla belirti aramayın ben 1 kez tüp bebek yaptırdım olmadı 2 kezde dondurulmuşlarla yaptırdım yıne olmadı .. tekrar başladım en baştan şükür bu sefer tuttu ve hiç ama hiç belirtim olmadı hatta olmuycak bu seferde dedim ve düşünmemeye çalıştım diğer 3 ündü yatmıştım hep kendimi kandırmışım sadece bunda ise yemek bile yaptım tektim çünki..10 gün sonra dayanamadım kan tahlili yaptırdım ve sonuç pozitifti sizlerde asla umudunuzu kaybetmyın ve asla belirti aramayın

Ben de tüp bebek ile hamile kaldım. İlk seferinde aldık güzel haberi.

Transferden sonra hep belirti aradım ben de. Mutlaka olumlu ya da olumsuz bir işaret olur diyordum. Ancak durumum şöyleydi:

İlk 5-6 gün kasıklarımda hafif hafif sızılar vardı. Başka da bir şey yoktu.

6-7.günden sonra regl belirtileri aynen başladı. Kasıklarım, belim, göğüslerim hepsi ağrıyor sızlıyordu. Su gibi akıntı dediklerinden vardı, ama onu da Crinone Jel'e bağlıyordum.

Test günüm geldiğinde -10.gün- her an regl olabilecek gibi ağrım vardı. Hatta tamamen umudumu yitirdiğim için kan testine bile gitmek istemedim. Negatif cevabını beklerken 360 b-hcg'yi öğrendim.

Düşünüyorum da hamile kalamadığım önceki aylardan ne farkı vardı diye: sadece ufak 2 fark. Her ay olan sivilcem çıkmadı ve cildim güzelleşip parlamaya başladı. Diğeri de her ay yanan midem gerçekten hamile olduğum ay hiç yanmadı. Ama bunlar çok da belirleyici farklar değil.

Hiç belli olmuyor bu iş. Yapmak gereken sabırla test gününü beklemek. Haa kolay mı? Hiç değil.

Herkese sabırlar ve güzel haberler diliyorum. Umarım bu zor bekleyişiniz müjdenizi almayla sonuçlanır.

merhaba arkadaşlar benimde transferden sonra 4.günüm zaman zaman ümitsizliğe kapılıyorum ilk denemem..ama kasıklarımda ve belimde ağrılar var..doktor 1.kalite embriyo dedi kimseyede söylemedik herşeyi eşimle paylaşıyorum ve bazen çok sıkılıyorum günler geçmiyor bu zamanı nasıl geçirmeliyiz önerileiniz varmı???

merhabalar benimde 4.gunum ve benımde ilk denemem.test tarıhım 25 eylul salı gunu. izinli oldugum icin bende evde vakıt gecırıyorum.kitap okuyamıyorum adapte olamadım bı turlu,ınternet tv resim ve dua ile vakit gecırıyorum .beklemek sabretmek güç ,beklemekten baska care yok inşallah guzel haberleri buradan paylaşırız :))

benim de test günüm 22 eylül.. artık nefes almak bile zor geliyor... kaygı koku.. raporluyum. beynim durdu tv den nefret ederdim tv izler oldum... kitap okumak müökün değil varım yoğum net... dua bile etmediğimi farkdiyorum aptal gibi oldum...Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun

ya canım seninle aynı gün transferimiz olmuş demekki işte aynı şeyleri paylaşıyoruz..zaman geçtikçe beklemek dahada zor geliyor...inşallah hepimiz ilk seferde güzel haberi alırız ben 33 yaşındayım eşimin spermiyogramı az geldi doktor sorun erkekte gibi görünüyor dedi..yani bende sorun yoksa belki daha kolay olur herşey diyorum tabi ama allaha kaldı herşeyimiz...

ya canım senden mutlu haberi alalım bizede moral olsun inşallah..inanki yaşadıklarımız çok benzer...bu 7 8 gün çok zor geçecek galiba ama umarım sonuç güzel olur..

Merhaba arkadaşlarrrr
benimde test günüm yarınnnnnnnn bekliyorun heyecanlaaaaaa:18::18::18::18::18::18::18:
bu süreçte sürekli kendimde belirti aradım durdum ama biliyorumki herkeste belirti olmuyooooooo tabii..
ama beklemek çok zorrrrrrrr..neyse ben atlattım sona geldim darısı sizlerin başınaa
inşallah pozitif sonuçlar alırızzzzzzzz...
ben dondurlmuşlarla transferim oldu ve jel kullanıyorumm benim gibi olan varmıııı jel kullanannn..
çünkü benim jel 3-4 dafedır yaptıktan bi kaç saat sonra pembemsi şekilde geri geldii..:44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…