transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Selam kızlar. Ben geçen hafta salı günü transfer oldum. 5. gün embriyosuydu. Dün kanamam oldu. Bugün de devam etti. Adet kanamasına benziyor. Doktor olumsuz bir duruma benziyor dedi kan testi yaptı. Test değerim 7. gün olmasına rağmen b-hcg 19 çıktı. Sizce bu duruma rağmen bebeğim bana tutunur mu? Benzer bir durumu daha önce yaşayan var mı? Çok endişeleniyorum

Evet canım belirtilerin var gosuslerim çok hassas migdem çok bulaniyor birazda belim ağrıyor pazartesi test yaptım 27.34 çıktı doktoruna görüştüm iyi halilelik var dedi ama kan testini tekrarlaması istedi bugün yine yaptıran yükselmişti diye inşallah. Yükselmiştir dualarinizi eksik etmeyin senin sonuç ne oldu mervecim

Günaydın hayirlisiyla pozitif almisinizdir bende dondurulmuş 3.gün transferi olacağım benimde 4.denemem olacak ilk ikisi tutmadı 3.tedavi tuttu ama boş kese ler oluştu tekrar transfer olacak ama tekrar boş kese oluşur diye korkuyorum Rabbim Hayirlisi ni versin hepimize

Ben kimyasal gebelik yaşadım ama beta hcg de yükselme vardı sonra düştü benim belirtilerim erken başladı 6.gün embriyosuydu ama 6. gün blast olmuştu yani 5. gün gibiydi. Benim transferden sonraki 6-7. günlerde bel ağrım başladı jel yapıyordum yarım saat evde yürüyordum 15 dk dan sonra belim kopuyordu dinlenip yeniden yürüyordum. 7-8.günlerde mide bulantısı oldu tatlı yerken ve o günden sonra birkaç gün tatlı hiç görmek istemedim kasıklarımda ağrı vardı. Sol göğsüm inanılmaz acıyordu ve em önemli belirtim gece istemsiz şekilde geriniyordum uyandığımda kendimi gerinirken buluyordum ama elimde değildi o da belirtiymiş. 9.günü evde testte pozitifi gördüm sonraki gün silikti ondan sonraki gün kanda gününe göre düşük çıktı ve sonraki gün daha düşüktü betanın düşmesiyle tüm belirtilerim anında yok oldu. Ama bunlar herkeste olacak diye birşey yok kendinizi dinlemeyin. Şimdi yeni tedavimle 5 tane 5.gün embriyom donduruldu ohss olduğum için. Bir daha ki aya sanırım transferim olur

Kızlar merhaba. Yeni hamile kalanlar inşallah sağlıkla bebeklerinize kavuşursunuz. Benim sorum hamilelere. 2li tarama testi yaptırdım bugün 12hafta 2 günlük.ense kalınlığı 2.1 çıktı doktor sınırda tehlikeli dedi yaşım 29. Kan testi haftaya çıkacak. Ve doktorum o testin sonucu ne çıkarsa çıksın kanını alıp Amerikaya göndereceğiz test için dedi. Bu işlemde 1750 tl gibi birşeymiş. Beni üzen ise bu değer çoğu doktora göre normal ama benimki böyle dedi. Günümüz zehir oldu. sizin değerler nasıl bana fikir verin lütfen

Merhaba kızlar 28 ekimde 5.gün embriyo transferi oldum. 2 gündür sabah kalktığımda hafif bulantım olmaya başladı. Hafif kasık sancım da mevcut halsizlikte var sizlerde böyle belirtiler oldu mu yoksa ben psikolojikmen mi hissediyorum cevap verirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler

Arkadaslar slm bisey sormak istiyorum eylulde tup bebek yaptirdim sonuc negatif oldu ve adet gordum bu ay adetim 6 gun gecikti acaba ilaclarin etkisimi devam ediyor varmi aranizda boyle olan

Arkadaslar slm bisey sormak istiyorum eylulde tup bebek yaptirdim sonuc negatif oldu ve adet gordum bu ay adetim 6 gun gecikti acaba ilaclarin etkisimi devam ediyor varmi aranizda boyle olan

Merhaba hanımlar
Benimde 5. gün embriyosu. Bende tek belirti inanılmaz iştah artışıydı. Ama o da zaten regliden önce hep olan birşeydi. Bi de ben ohss oldum ama çatlatma iğnesindesinde ki betahcg sebep olmadı. Bebek tutununca oldu yani ohss de eğer transferden sonra oluyorsa o da bir belirti aklınız da olsun.

Kese görmek için bekliyorum. Çarşamba randevum var sonra kalp atışı bekleyeceğiz. Beklemenin sonu, nasipten öte de yol yok hakkımızda hayırlısı
Merhabalar, öncelikle hayırlı olsun, umarım güzel haberlerle sağlıklı bir şekilde ilerler daima süreciniz ve kucağınıza almak da nasip olur hayırlısıyla... 10 yıldır bu zorlu sürecin içerisinde olan biri olarak canı gönülden evlat sahibi olmayı isteyen bu sıkıntılarla mücadele eden herkese de dileğimdir bu... şükürler olsun ve Rabbim bu defa sevincimizi yarıda bırakmasın inşallah benim de değerlerim iki katından biraz daha fazla arttığı için ozellikle merak ettim son durumunuzu, gectigimiz çarşamba gunu keseyi gormeye gidiceginizi belirtmissiniz, hayirli haberler almis olmanizi dileyerek sormak isterim sonucunuzu ?

Merhaba canım çok şükür keseyi gördük. Ama henüz bebeği ve kalp atışını göremedik. 11 kasımda randevum var insallah bebeğim benimledir.

Zaman geçmiyor resmen ya... 2 gün kaldı test için meraktan çatlıcam sanırım zor dayanamıyorum

Merhaba canım çok şükür keseyi gördük. Ama henüz bebeği ve kalp atışını göremedik. 11 kasımda randevum var insallah bebeğim benimledir.
Maşallah ne güzel, içini ferah tut inşallah kalp atışını da duyucaksındır. Yaş kaç, transfer tarihi, kacinci gun embriyosu b-hcg degerleri gibi bilgileri de iletebilir misin rica etsem. Benim yaş 36, 4. Denemem 3.gün embriyosuydu Cuma gunu biz de allahin izniyle muayeneye gidicez umarım güzel haberler aliriz dilegiyle heyecanla bekliyorum. Senin bu guzel haberini duyunca bile kalp atislarim hizlandi :) dilerim herkes guzel haberler alsin, herkesin ayri bir zorluk hikayesi ayri bi mucadelesi var ama acı, mutluluk ve hayaller hep aynı... cok zor Rabbim herkesin yardimcisi olsun, kucaklarimizi boş birakmasin insallah... yaş ilerledikce elbette hersey daha da zorlasiyo herkes icin umut var tabi ki Allah ol desin yeter ki ama genc arkadaslar önlerinde cok daha fazla zaman oldugu icin cok daha umutlu olmalilar, pes etmeyip inanip sabretmeliler... kronik_unutkan

Son düzenleme:
Yaşım 31, daha önce normal yoldan bir hamileliğim oldu 8.haftada kalp atışı durduğu icin kaybettim. İkinci denemem ilk negatifi temmuzda aldık. 3.gün embriyosuydu. Bu denemede dondurulmuş ile denedik. 3.gün embriyosu 2 tane transfer edildi ama tek kese gördük. Betahcg değerlerim transferin 8.günü 28.91 12.günü 183 ve 15.günü 760.5 idi. İnsallah hayırlısıyla kalp atışını duyup devamını getirmek nasip olur. Rabbim tüm isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin

Hem başın sağolsun hem çok geçmiş olsun inşallah bu defa çektiklerinin mükafatını yaşıyosundur ve bu defa yüzünün gülme vaktidir. Allah bu defa sevincini yarıda birakmasin insallah. Bilgilendirdiğin için çok teşekkür ediyorum, devaminda da gelismeleri paylasip c.tesi gunku muayene sonucunla ilgili haberdar edersen sevinirim. Bi de transfer tarihin ne zamandi ? Kacinci gununde keseyi gordunuz ben de cuma gunu gorebilicek miyim allahin izniyle onu merak ediyorum da insallah iyi haberler aliriz... kronik_unutkan

sonradan duzenleme yaptigim icin belki gozunden kacmis olabilir tekrar sormak isterim transfer tarihin ne zamandi acaba ? Keseyi kacinci gununde gordunuz ? @kronik_unutkan

sonradan duzenleme yaptigim icin belki gozunden kacmis olabilir tekrar sormak isterim transfer tarihin ne zamandi acaba ? Keseyi kacinci gununde gordunuz ? @kronik_unutkan
Transfer tarihim 10 ekimdi. Keseyi 1 kasımda vajinal ultrasonla gördük. Benim doktorum ilk haftalarda karından bakmayı uygun bulmuyor. 4 kasımda iğnelerimi yazdırmak için gittiğim kadın doğumcu karından gördü. Kalp atışı için 13 kasıma gel dedi. Kendi doktorum 11 kasıma gün verdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…