- 13 Kasım 2015
- 74
- 62
- 18
- 36
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.bende 19 ekim transfer oldum ilk 4 gün sol kasıkta batma yaşadı .hatta birgün yürürken oturup kalkerken bütün gün battı karnım sonra 2 gün hiçbişi yoktu belirti adına sonra 7. Günden beri sürekli bir adet sancısı var gazda var karnmda gurultular baloncuklar oluyo sürekli.bugece adet sancım dahada arttı.pazar test günüm 10. Güne verdiler testi bana dondurulmuş 3. Gün embiyosu bir tane koyuldu.4. Denemem diğer denemelerimde hep 8. Günden snra adet sancısı çektim ve oldum busefer ilk 4 gün olan batmalardan umutlanmalımıyım bilemedim.sizler ne düşünüyorsunuz?
Merhabalar, öncelikle hayırlı olsun, umarım güzel haberlerle sağlıklı bir şekilde ilerler daima süreciniz ve kucağınıza almak da nasip olur hayırlısıyla... 10 yıldır bu zorlu sürecin içerisinde olan biri olarak canı gönülden evlat sahibi olmayı isteyen bu sıkıntılarla mücadele eden herkese de dileğimdir bu... şükürler olsun ve Rabbim bu defa sevincimizi yarıda bırakmasın inşallah benim de değerlerim iki katından biraz daha fazla arttığı için ozellikle merak ettim son durumunuzu, gectigimiz çarşamba gunu keseyi gormeye gidiceginizi belirtmissiniz, hayirli haberler almis olmanizi dileyerek sormak isterim sonucunuzu ?Kese görmek için bekliyorum. Çarşamba randevum var sonra kalp atışı bekleyeceğiz. Beklemenin sonu, nasipten öte de yol yok hakkımızda hayırlısı
Merhaba canım çok şükür keseyi gördük. Ama henüz bebeği ve kalp atışını göremedik. 11 kasımda randevum var insallah bebeğim benimledir.Merhabalar, öncelikle hayırlı olsun, umarım güzel haberlerle sağlıklı bir şekilde ilerler daima süreciniz ve kucağınıza almak da nasip olur hayırlısıyla... 10 yıldır bu zorlu sürecin içerisinde olan biri olarak canı gönülden evlat sahibi olmayı isteyen bu sıkıntılarla mücadele eden herkese de dileğimdir bu... şükürler olsun ve Rabbim bu defa sevincimizi yarıda bırakmasın inşallah benim de değerlerim iki katından biraz daha fazla arttığı için ozellikle merak ettim son durumunuzu, gectigimiz çarşamba gunu keseyi gormeye gidiceginizi belirtmissiniz, hayirli haberler almis olmanizi dileyerek sormak isterim sonucunuzu ?
Kac haftalik hamilesinMerhaba canım çok şükür keseyi gördük. Ama henüz bebeği ve kalp atışını göremedik. 11 kasımda randevum var insallah bebeğim benimledir.
Maşallah ne güzel, içini ferah tut inşallah kalp atışını da duyucaksındır. Yaş kaç, transfer tarihi, kacinci gun embriyosu b-hcg degerleri gibi bilgileri de iletebilir misin rica etsem. Benim yaş 36, 4. Denemem 3.gün embriyosuydu Cuma gunu biz de allahin izniyle muayeneye gidicez umarım güzel haberler aliriz dilegiyle heyecanla bekliyorum. Senin bu guzel haberini duyunca bile kalp atislarim hizlandi :) dilerim herkes guzel haberler alsin, herkesin ayri bir zorluk hikayesi ayri bi mucadelesi var ama acı, mutluluk ve hayaller hep aynı... cok zor Rabbim herkesin yardimcisi olsun, kucaklarimizi boş birakmasin insallah... yaş ilerledikce elbette hersey daha da zorlasiyo herkes icin umut var tabi ki Allah ol desin yeter ki ama genc arkadaslar önlerinde cok daha fazla zaman oldugu icin cok daha umutlu olmalilar, pes etmeyip inanip sabretmeliler...Merhaba canım çok şükür keseyi gördük. Ama henüz bebeği ve kalp atışını göremedik. 11 kasımda randevum var insallah bebeğim benimledir.
Yaşım 31, daha önce normal yoldan bir hamileliğim oldu 8.haftada kalp atışı durduğu icin kaybettim. İkinci denemem ilk negatifi temmuzda aldık. 3.gün embriyosuydu. Bu denemede dondurulmuş ile denedik. 3.gün embriyosu 2 tane transfer edildi ama tek kese gördük. Betahcg değerlerim transferin 8.günü 28.91 12.günü 183 ve 15.günü 760.5 idi. İnsallah hayırlısıyla kalp atışını duyup devamını getirmek nasip olur. Rabbim tüm isteyenlere hayırlısıyla nasip etsinMaşallah ne güzel, içini ferah tut inşallah kalp atışını da duyucaksındır. Yaş kaç, transfer tarihi, kacinci gun embriyosu b-hcg degerleri gibi bilgileri de iletebilir misin rica etsem. Benim yaş 36, 4. Denemem 3.gün embriyosuydu Cuma gunu biz de allahin izniyle muayeneye gidicez umarım güzel haberler aliriz dilegiyle heyecanla bekliyorum. Senin bu guzel haberini duyunca bile kalp atislarim hizlandi :) dilerim herkes guzel haberler alsin, herkesin ayri bir zorluk hikayesi ayri bi mucadelesi var ama acı, mutluluk ve hayaller hep aynı... cok zor Rabbim herkesin yardimcisi olsun, kucaklarimizi boş birakmasin insallah... yaş ilerledikce elbette hersey daha da zorlasiyo herkes icin umut var tabi ki Allah ol desin yeter ki ama genc arkadaslar önlerinde cok daha fazla zaman oldugu icin cok daha umutlu olmalilar, pes etmeyip inanip sabretmeliler...kronik_unutkan
Doktorum kalp atışı görünmeden ultrason hesaplama yapmıyor dedi. 2 tane hamilelik programı indirdim. Bugün itibariyle 6+1 günlük görünüyor.Kac haftalik hamilesin
Hem başın sağolsun hem çok geçmiş olsun inşallah bu defa çektiklerinin mükafatını yaşıyosundur ve bu defa yüzünün gülme vaktidir. Allah bu defa sevincini yarıda birakmasin insallah. Bilgilendirdiğin için çok teşekkür ediyorum, devaminda da gelismeleri paylasip c.tesi gunku muayene sonucunla ilgili haberdar edersen sevinirim. Bi de transfer tarihin ne zamandi ? Kacinci gununde keseyi gordunuz ben de cuma gunu gorebilicek miyim allahin izniyle onu merak ediyorum da insallah iyi haberler aliriz...Yaşım 31, daha önce normal yoldan bir hamileliğim oldu 8.haftada kalp atışı durduğu icin kaybettim. İkinci denemem ilk negatifi temmuzda aldık. 3.gün embriyosuydu. Bu denemede dondurulmuş ile denedik. 3.gün embriyosu 2 tane transfer edildi ama tek kese gördük. Betahcg değerlerim transferin 8.günü 28.91 12.günü 183 ve 15.günü 760.5 idi. İnsallah hayırlısıyla kalp atışını duyup devamını getirmek nasip olur. Rabbim tüm isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin
sonradan duzenleme yaptigim icin belki gozunden kacmis olabilir tekrar sormak isterim transfer tarihin ne zamandi acaba ? Keseyi kacinci gununde gordunuz ? @kronik_unutkanYaşım 31, daha önce normal yoldan bir hamileliğim oldu 8.haftada kalp atışı durduğu icin kaybettim. İkinci denemem ilk negatifi temmuzda aldık. 3.gün embriyosuydu. Bu denemede dondurulmuş ile denedik. 3.gün embriyosu 2 tane transfer edildi ama tek kese gördük. Betahcg değerlerim transferin 8.günü 28.91 12.günü 183 ve 15.günü 760.5 idi. İnsallah hayırlısıyla kalp atışını duyup devamını getirmek nasip olur. Rabbim tüm isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin
Transfer tarihim 10 ekimdi. Keseyi 1 kasımda vajinal ultrasonla gördük. Benim doktorum ilk haftalarda karından bakmayı uygun bulmuyor. 4 kasımda iğnelerimi yazdırmak için gittiğim kadın doğumcu karından gördü. Kalp atışı için 13 kasıma gel dedi. Kendi doktorum 11 kasıma gün verdi.sonradan duzenleme yaptigim icin belki gozunden kacmis olabilir tekrar sormak isterim transfer tarihin ne zamandi acaba ? Keseyi kacinci gununde gordunuz ? @kronik_unutkan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?