transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Sana ilacları bırak demişmiydi kii sen niye bırakdın allah ol derse olacaaklk hadii bakalımm duaya devaam devam canmm allahım versn ikimiz de gğzel şeyler yazalım ben iki kat artmadıgı için cok üzgünüm

Cnm seninkide iki kata cok yakin hic uzulme ins hepimizinki tutuncaklar doktor bna bitakma dedi 12.gun negatf cikarsa birak dedi bnde uzuldm kizdim biraktim simdide bole oldu.doktorun degerler hakkinda konusmuyomu

Cnm seninkide iki kata cok yakin hic uzulme ins hepimizinki tutuncaklar doktor bna bitakma dedi 12.gun negatf cikarsa birak dedi bnde uzuldm kizdim biraktim simdide bole oldu.doktorun degerler hakkinda konusmuyomu
Yaa canm benm doktora ulaşamıom kii hemşireler de dio ki birşey diyemeyiz diyor kafayı yicem ama iki kay deil o üzdü beni bir de diolar ki yğzde 60 artsa yeter diolar bilmiom kaldm öyle

]Kızlaaar 9.gün 29.83 11.gün 52.88 12.gün 71.02 tam istedikleri gibi artmıyo

Canm 9.gun 1.76 deger ,11.gun 9.36, 13.gun 16 cikti benkmde doktor susn nirmal diyor pazartesi yine kan rahlili yapilcak bole iki kat artarsa kontrollerle devam etcek aslinda bna degerler dusuk geliyo ama doktor %100 gebelik var degerler iki kat artmasiyla saglkli olup olmadigina bakck artarsa sorun yok dedi dusmesin oldugu yerde saymasin yetr dedi sen naptin

Yaa benm iki kat artmıyor saglıksız mı oluo yanii doktor sana illa iki kat dedi demiii ( benm 12. Gün degerm 71.06

Hayıır ben 9. Gün ile 11.günüm yüzde 77 arttı onu diyorumm(
Arada çok fark yok canım benimde 2 kattan fazla arttı ama doktorum ultrason muayenesine kadar üzerinde durma dedi. Üzülmenin şu aşamada faydası değil zararı var. Sakinliğini korumalısın

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.bende 19 ekim transfer oldum ilk 4 gün sol kasıkta batma yaşadı .hatta birgün yürürken oturup kalkerken bütün gün battı karnım sonra 2 gün hiçbişi yoktu belirti adına sonra 7. Günden beri sürekli bir adet sancısı var gazda var karnmda gurultular baloncuklar oluyo sürekli.bugece adet sancım dahada arttı.pazar test günüm 10. Güne verdiler testi bana dondurulmuş 3. Gün embiyosu bir tane koyuldu.4. Denemem diğer denemelerimde hep 8. Günden snra adet sancısı çektim ve oldum busefer ilk 4 gün olan batmalardan umutlanmalımıyım bilemedim.sizler ne düşünüyorsunuz?

Canımmmmm ben de cok korkuyorm benm 52.88 oldu 9.gun 29.83 dü ama doktorun ne güzel umutlu konusmus bana niye böyle konusmuolarr
Selam canim benim bhcg seninkinden yuksekti ama artislarim %60 ti cok uzuldum agladim simdi bir yasinda dunya tatlisi bir oglum var. %60 iyi bir artis

Selam canim benim bhcg seninkinden yuksekti ama artislarim %60 ti cok uzuldum agladim simdi bir yasinda dunya tatlisi bir oglum var. %60 iyi bir artis
Tşk ederimm cNm bana umut oldugun için yarın bir daha kan vericem inşallaah bir skntı olmaz canm saol

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bugün transferinin 7 .gundeyiz zaman geçmiyor bir turlu sizlerde ne gibi belirtiler olmuştu yardımcı olur musunuz bana
Canm bu gruba yeni goz attim bugün transferimin 6. Gunu ayni senin gibiyim tv izlemekten telefona bakmaktan ruhum daraldi zaman hic gecmiyor sanki belirtin varmi canm

Kizlar ben hamileyim :) 12 ekimde 5 gun dondurulmus embriyo transfer edildi. 4 gun sonra idrar testi yaptim hafif silik cikti. 7 gune kadar idrar testi yaptim hep silik cikiyordu. 7 gun kan tahlili yaptirdim degerim 90 cikti, 11 gun 315.3 cikti. Doktorum degerler iyi dedi. 2 hafta sonra gel keseye bakicagiz dedi. Simdi 1 hafta kaldi keseyi gormemize.Insallah sag salim kazasiz belasiz goruruz keseyi. Ilk denememdi. Benim de 4 gun kasik agrilarim oldu, hatta 6-7 gunller siddetli agrilarim oldu ama 5 dakika surdu. Simdilik hafif bel agrilarim var, arada kasiklarda batma oluyor. Crinone jel, Estrofem,Elevit ve Aspirin kullaniyorum. Rabbim yuzumuzu guldursun. Amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…