Transfer tarihim 10 ekimdi. Keseyi 1 kasımda vajinal ultrasonla gördük. Benim doktorum ilk haftalarda karından bakmayı uygun bulmuyor. 4 kasımda iğnelerimi yazdırmak için gittiğim kadın doğumcu karından gördü. Kalp atışı için 13 kasıma gel dedi. Kendi doktorum 11 kasıma gün verdi.[/QUOTE çok teşekkür ediyorum sağol... benim de 19 Ekimdi transfer tarihim, umarım Cuma gunu biz de keseyi gormus oluruz rahim icinde olmasi gereken yerde tabi, onceligimiz bu cunku, sonrasinda da kalp atislarini da duyuyo oluruz insallah Allahin izniyle Bu yolda olan herkesin Allah yardimcisi olsun... tekrar tesekkurler... @kronik_unutkan
Bende kan pıhtılaşması tespit edildi. İlk bebek ölünce can havliyle kendime trombofili paneli, bebeğe kromozom analizi, eşime ve bana kromozom analizi testleri yaptırdım. Şu an kan sulandırıcı iğne ve coraspin kullanıyorum. İlk bebeğim turner sendromluymuş bizdemi sıkıntı var yoksa rastlantımı diye bakıldı. Şanssızlık dediler turner yada kan pıhtılaşması neden olmuş olabilir denildi. Boş gebelikten bende çok korkuyorum bebek henüz görülmedi diye, hatta benim korkum kalp atışı duyulsa bile baki kalıcak ama nasibimizden ötesi yok. Sakin kalmakta fayda var.Kızlar kese bthcg 1000 ve üstünde vajinada görülüyor, kalp atışı 6 hafta içinde duyuluyor,kronik_unutkan arkadaşım bende 7+4 üm kalp atışı neden durmuştu senin bişey söylediler mı ? Benim 2.denemem ilki boş gebelik olmuştu çok korkuyorum bişey olacak diye
Çok haklısın nasipte ne varsa onu yaşayıp görecz Allah sabrını da versin bizlere, sağlıkla sihhatle kucağımıza almayı nasip etsin tüm isteyenlere içindede bize cnmBende kan pıhtılaşması tespit edildi. İlk bebek ölünce can havliyle kendime trombofili paneli, bebeğe kromozom analizi, eşime ve bana kromozom analizi testleri yaptırdım. Şu an kan sulandırıcı iğne ve coraspin kullanıyorum. İlk bebeğim turner sendromluymuş bizdemi sıkıntı var yoksa rastlantımı diye bakıldı. Şanssızlık dediler turner yada kan pıhtılaşması neden olmuş olabilir denildi. Boş gebelikten bende çok korkuyorum bebek henüz görülmedi diye, hatta benim korkum kalp atışı duyulsa bile baki kalıcak ama nasibimizden ötesi yok. Sakin kalmakta fayda var.
Merhaba arkadaşım, sana daha once de rastlamistim bu konu basligi altinda mi baska baslik altinda mi emin degilim o kadar cok konu inceledim ki bu aralar ama isminden hatirladim az cok... bazi endiselerin vardi degerlerinle ilgili sanirim ama maşallah diyelim goruyorum ki şu an hersey yolunda sanirim. Umarim iyi haberlerle devam eder sureçlerimiz hepimizin korkulari yersiz cikar ve Rabbim korktuklarimiza ugratmaz bizi, herkese saglikli gebelikler yasamayi saglikli hayirli evlatlarla kucaklarimizi doldurmayi nasip etsin... rica etsem senin transfer surecinden de bahsedebilir misin biraz, tarihi, kacinci gun embriyosu, bhcg degerlerinin artisi v.s. gibi... M meren72Kızlar kese bthcg 1000 ve üstünde vajinada görülüyor, kalp atışı 6 hafta içinde duyuluyor,kronik_unutkan arkadaşım bende 7+4 üm kalp atışı neden durmuştu senin bişey söylediler mı ? Benim 2.denemem ilki boş gebelik olmuştu çok korkuyorum bişey olacak diye
Canım evet malesef hep tedirgindim hala da çok geçmiş değil, ben 27 yaşındayım çikolata kisti var dediler dondurulmuş embriyo transfer edildi.ilk transferim malesef boş gebelik oldu o zmn değerlerim düzenli artmıyordu velhasıl öyle bitti. İkinci transferim 28 eylül de oldu 5.gün embriyosuydu bu arada, iki tane transfer edilmişti teki tuttu 10.gün değerim 365 12.gün 790 14.gün değerim 1287 ydi aslında 700 üstünde olunca 12.gün değeri 14.günde baktırmıyomuş hoca ben kendim yaptırdım,yaptırmaz olaydım sınırda artmış o yüzden hiç doğru düzgün sevinemedim. 16.günde keseyi gördük 6+2 de de kalp atışı ve yavrumu gördük çok şükür.ama malesef bu korkuyu atamıyorum içimden ya bişey olursa diye pazar günü de temizlikçi kadının peşine biraz dolandım yordum sanırım kendimi hafif kanamam oldu çok şükür kese etrafında bişey yok evde istirahat ediyorum şuan.tavsiyem sürekli baktırmayın kana insan çok etkileniyo.boş gebelik yaşayan arkadaşlara umut olurum umarım, çevrimdekiler bana hep boş gebelik gelecek bebeğin habercisidir dediler, ikinci kez boş gebelik yaşanmıyomuş. Biraz daha hamileliğim ilerlesin yazarım inşallah daha okuyacaklara umut olsun.dualarımız bir olsun Allah tüm isteyenlere bu uğurda maddi manevi emek harcayanlara hayırlı evlat nasip etsin içinde de bizlere.Merhaba arkadaşım, sana daha once de rastlamistim bu konu basligi altinda mi baska baslik altinda mi emin degilim o kadar cok konu inceledim ki bu aralar ama isminden hatirladim az cok... bazi endiselerin vardi degerlerinle ilgili sanirim ama maşallah diyelim goruyorum ki şu an hersey yolunda sanirim. Umarim iyi haberlerle devam eder sureçlerimiz hepimizin korkulari yersiz cikar ve Rabbim korktuklarimiza ugratmaz bizi, herkese saglikli gebelikler yasamayi saglikli hayirli evlatlarla kucaklarimizi doldurmayi nasip etsin... rica etsem senin transfer surecinden de bahsedebilir misin biraz, tarihi, kacinci gun embriyosu, bhcg degerlerinin artisi v.s. gibi... M meren72
Uzun uzun yazmissin surecini canım teşekkürler... senin yaşın daha gençmiş inan en başta bu bile avantaj senin icin, ben 36 yasindayim ve 10 yildir ilk defa bugunleri goruyoruz bu kadar ilerleyebildik binlerce şükürler olsun... cunku belli bi yastan sonra bir de zamanla yarisiyosun ve ekstra onun stresi ekleniyo bi de boyle bi surec yeterince stresli degilmis gibi... ama yaşlar ne olursa olsun yasadigimiz olumsuzluklarin hepimiz icin acisi elbette aynidir. Bu surecteki herkesi cok iyi anliyorum sadece biliyorum ki beterin beteri var, bugunlere cok sukur... benim transferim 19 ekimdi 4.denemem cift emriyo transfer edildi test gunum 12. Gun itibariyle 2 gun araliklarla ben de ayni senin gibi ucuncusu tamamen kendi istegimizle olmak uzere 3 defa bhcg baktirdim sirasiyla 501, 1171 ve 2771 cikti degerlerim şükürler olsun dusmedi ben de aksine 2 katindan fazla artmasi Allah esirgesin ama dis gebelik yada bos gebelik riski gibi herhangi bi olumsuzluga isaret eder mi aklima getirmek istemesem de bu korkulari yasiyorum. Normal midir bilmiyorum arada karın ve bel agrilarim oluyo adet donemi sancilarina benzer sekilde... Cuma gunu icin ilk muayeneye cagirdilar normalde standart prosedur testten 15-20 gun sonra ilk muayene. Simdi heyecan ve stresle cuma gunu keseyi dogru yerde gormeyi bekliyorum ve diliyorum hele bi de ayni anda kalp atisini da duymayi nasip ederse Allah daha ne isterim sana bir de şoyle bi sorum olucakti, ne kadarlik oldugu neye gore hesaplaniyo dollenme tarihi mi transfer tarihi mi yoksa son adet tarihi mi ? Sana simdiden hayirli olsun diliyorum, maşallah hersey yolundaymis ne guzel... olumsuz dusuncelerle kendini ve dolayisiyla bebegini de strese sokup bosuna aksine olmiycagi varsa da olucak kotu seylere sebebiyet verme nacizane sana tavsiyem... bu saatten sonra iyi dusun onlara da iyi enerji ver derim veren Allah kollayıp korur esirger de insallah... icini ferah tut, iş güç pesinde de hic kendini bebeklerini riske atma sakın... sevgiler M meren72Canım evet malesef hep tedirgindim hala da çok geçmiş değil, ben 27 yaşındayım çikolata kisti var dediler dondurulmuş embriyo transfer edildi.ilk transferim malesef boş gebelik oldu o zmn değerlerim düzenli artmıyordu velhasıl öyle bitti. İkinci transferim 28 eylül de oldu 5.gün embriyosuydu bu arada, iki tane transfer edilmişti teki tuttu 10.gün değerim 365 12.gün 790 14.gün değerim 1287 ydi aslında 700 üstünde olunca 12.gün değeri 14.günde baktırmıyomuş hoca ben kendim yaptırdım,yaptırmaz olaydım sınırda artmış o yüzden hiç doğru düzgün sevinemedim. 16.günde keseyi gördük 6+2 de de kalp atışı ve yavrumu gördük çok şükür.ama malesef bu korkuyu atamıyorum içimden ya bişey olursa diye pazar günü de temizlikçi kadının peşine biraz dolandım yordum sanırım kendimi hafif kanamam oldu çok şükür kese etrafında bişey yok evde istirahat ediyorum şuan.tavsiyem sürekli baktırmayın kana insan çok etkileniyo.boş gebelik yaşayan arkadaşlara umut olurum umarım, çevrimdekiler bana hep boş gebelik gelecek bebeğin habercisidir dediler, ikinci kez boş gebelik yaşanmıyomuş. Biraz daha hamileliğim ilerlesin yazarım inşallah daha okuyacaklara umut olsun.dualarımız bir olsun Allah tüm isteyenlere bu uğurda maddi manevi emek harcayanlara hayırlı evlat nasip etsin içinde de bizlere.
Maşallah ne guzel ne mutlu sana, Allah ol derse gerisi boş yeter ki ol desin... dilerim isteyen dileyen evlat hasreti ceken herkese Rabbim bu mucizesini nasip etsin bu mutlulugu yasatsin kucagimizi bos birakmasinKizlar size bisey anlatmak istiyorum eylulun 12nde transfer yapilmisti 15 gun sonra sonuc negatif cikmisti doktorum ilaclarina devam et 3 gun daha ve tekrar kanda baktir demisti sonuc bu kez 1.20 cikmisti. Adetim jelden dolayi 3 gun gecikmisti sonra doktora gidip icerdeki jeli temizlettim ve sonrasinda 5 gun adet oldum ama 2 gun once idrar testinde cift cizgi gordum hemen hastaneye gidip kan verdim ve sonucum 11931 cikti hemen doktorumu aradim dedim sonuc bu nasil olur tup bebek tutmus olabilir deger cok yuksek cogul gebelik olabilir dedi sonra renkli ultrasona girdim ve tek kese gorundu megerse 5 haftalik hamileymisim inanamadim sok yasadim halbuki ne kadar cok aglamistim bebek tutmadi diye doktorum tekrar kanda baktir deger yuksel.is olmasi lazim dedi bugun tekrar kanda baktirdim 19671 olmus degerim. Allahima binlerce kez sukurler olsun ki dualarimi kabul etti. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Amin cnmMaşallah ne guzel ne mutlu sana, Allah ol derse gerisi boş yeter ki ol desin... dilerim isteyen dileyen evlat hasreti ceken herkese Rabbim bu mucizesini nasip etsin bu mutlulugu yasatsin kucagimizi bos birakmasin
Slm cnm benden sana bi tavsiye bu bekleme sürecinde kendini strese sokma ayrıca tüp bebek tedavisinde transfer sonrası adet belirtileri olabiliyor senin üzerine düşen şuanda kendini strese sıkıntıya sokmaman benden sana bir tavsiye yukarda tüp bebekle alakalı hikayemi anlattım önce negatif sonuç aldım ve sonra hamile olduğumu öğrendim Rabbim o kadar büyükki ol dediğinde oluyor bol bol dua et cnm.Lutfen biriniz cvp yazabilir mi? Transferimin 6.gunu ve baya sivilce cikti. Her adet oncesi cikar bende sivilce. Moralim cok bozuldu sivilcesi olupta transferden pozitif sonuc alan var mi
Masallah canim Rabbim kucagina almayida nasip etsin insllh ,darisi bu yolda emek sarfeden bizlerin basina. Anladim canim ama elde degil inanki stres olmamak. Hele adet belirtilerini bu kadar yogun yasarken. Tum sitelere baktim nerdeyse hamile olupta hic sivilcelenen bulamadim. Umidim kayboluyor ama elden gelen birseyde yok. Ne diyim hayirlisi insllh yanilirim.Slm cnm benden sana bi tavsiye bu bekleme sürecinde kendini strese sokma ayrıca tüp bebek tedavisinde transfer sonrası adet belirtileri olabiliyor senin üzerine düşen şuanda kendini strese sıkıntıya sokmaman benden sana bir tavsiye yukarda tüp bebekle alakalı hikayemi anlattım önce negatif sonuç aldım ve sonra hamile olduğumu öğrendim Rabbim o kadar büyükki ol dediğinde oluyor bol bol dua et cnm.
herkeste sivilce olacak diye bişey yok cnm için rahat olsunMasallah canim Rabbim kucagina almayida nasip etsin insllh ,darisi bu yolda emek sarfeden bizlerin basina. Anladim canim ama elde degil inanki stres olmamak. Hele adet belirtilerini bu kadar yogun yasarken. Tum sitelere baktim nerdeyse hamile olupta hic sivilcelenen bulamadim. Umidim kayboluyor ama elden gelen birseyde yok. Ne diyim hayirlisi insllh yanilirim.
Insllh canim insllh. Rabbim evlat ozlemimi dindirsin insllhherkeste sivilce olacak diye bişey yok cnm için rahat olsun
transferin 4. günü bende de oldu hiç stresli degildim. sivlceden ziyade yüzümde isilik tarzı şeyler oluştu ve felaket derecede yoğundu 3-4 sonra geçti. ben embriyo tutundu sanırım hormanel degişim oldu ondan çıktı deyip pek sallamadım sende. Ve düşündüğüm gibi oldu bebiş tutunduLutfen biriniz cvp yazabilir mi? Transferimin 6.gunu ve baya sivilce cikti. Her adet oncesi cikar bende sivilce. Moralim cok bozuldu sivilcesi olupta transferden pozitif sonuc alan var mi
Canım sivilce oluyor benimde olmuştu,10 haftalığım halen çıkıyor hormonlardan dolayı olabiliyomuş takma bunlara herkesin vücudu farklı tepki veriyor ayrıca gebelik takip programında bile sivilcelenme olabilir yazıyoduInsllh canim insllh. Rabbim evlat ozlemimi dindirsin insllh
Cok sagol canim. Insllh tutunmuslardir bana inslhCanım sivilce oluyor benimde olmuştu,10 haftalığım halen çıkıyor hormonlardan dolayı olabiliyomuş takma bunlara herkesin vücudu farklı tepki veriyor ayrıca gebelik takip programında bile sivilcelenme olabilir yazıyodu
Ayyy cok sevindim canim darisi basima. Insllh benimkilerde tutunmuslardirtransferin 4. günü bende de oldu hiç stresli degildim. sivlceden ziyade yüzümde isilik tarzı şeyler oluştu ve felaket derecede yoğundu 3-4 sonra geçti. ben embriyo tutundu sanırım hormanel degişim oldu ondan çıktı deyip pek sallamadım sende. Ve düşündüğüm gibi oldu bebiş tutundu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?