- 22 Ekim 2017
- 49
- 12
- 1
Canım bir saat sonra verdiler bana da hadii inşallah sen e devletten mi takip ediosun canmm varya ben sürekli okuom benm deger düşük geldi bana yormlarda hep daha yüksek anlamadm yanii dua edelim bol bol allaha emanetler
m tumCanım bir saat sonra verdiler bana da hadii inşallah sen e devletten mi takip ediosun canmm varya ben sürekli okuom benm deger düşük geldi bana yormlarda hep daha yüksek anlamadm yanii dua edelim bol bol allaha emanetler
CanmmCnm sonuc cikmis 1.76 cok uzuldum butun emekler hayaller igneler acilar bosamiydi simdi
m tum
Canmm( üzülme bak belkii yükselir doktorunla görüş bir belki daha kana karsmamıstır olamaz mı bilemedm kii dur bakım 12. Gün bir daha kan verirsin üzülme dua et allaha ben sana da ediyorum dua et
Kıyamamm bir git bakalm bir daha verirsin belki kanı belki yükselir dur bakalm allahın işi bilemeyiz ne düşünüyorGece doktorla gorustum 12.gun sonucu onmli dedi ama iki uc gnde yukselmezki sonuc bugun gitcz doktora gel dedi cok uzuldum dun gce
Canm doktordan sonra haber ver olurmuu dualarm seninleeGece doktorla gorustum 12.gun sonucu onmli dedi ama iki uc gnde yukselmezki sonuc bugun gitcz doktora gel dedi cok uzuldum dun gce
Canm doktordan sonra haber ver olurmuu dualarm seninlee
Canm doktordan sonra haber ver olurmuu dualarm seninlee
Amiiin amiiin allahım kimsenin kucagını boş bırakmasın inşallaahTmm cnm veririm Allah razi olsun rabbim tum bekleyenlerinyuzunu guldursun gozu yasli birakmasin
Amiiin amiiin allahım kimsenin kucagını boş bırakmasın inşallaah
Bu değer negatf mi oluyormus şimdi ben onu anlamadm acıkcası nasıl konusdu peki baska ne dedi bunun için mi cagrmsCn
Yarin testi tekrarla dedi garanti olsun diye olmazsada bir ay sonra dondurulmuslarini transfer ederiz dedi
Bu değer negatf mi oluyormus şimdi ben onu anlamadm acıkcası nasıl konusdu peki baska ne dedi bunun için mi cagrms
5in altinda oldugundan deger negatif oluyomus canim istisba gec tutunup 12. Gunun sonrasinda pozitife donenmis granti olsun diye 12.gunde bidaha test tap dedi yine begatif olursa ilaclari kes dedi 4 5 gun sonra hastalnirsin bir ay dinkenirsin gelirsn dondrulmuslari transfer ederz dedi gebelik bekkedgm bi gastaydin dedi a kalite yumurta 8 hucreli embriyo olmaynca olmuyo isde dedicnm
Canm senin 8 hücreli deilmiydii birinci kalite deilmiydii canmm benm ki de daha net deil kii5in altinda oldugundan deger negatif oluyomus canim istisba gec tutunup 12. Gunun sonrasinda pozitife donenmis granti olsun diye 12.gunde bidaha test tap dedi yine begatif olursa ilaclari kes dedi 4 5 gun sonra hastalnirsin bir ay dinkenirsin gelirsn dondrulmuslari transfer ederz dedi gebelik bekkedgm bi gastaydin dedi a kalite yumurta 8 hucreli embriyo olmaynca olmuyo isde dedicnm
Canmm allah razıı olsunn allah duysun sesinii allahım kucagımzı boş koymasın seni cok iyi anlıyorumm hep dualarmda olacaksın inşallah ikincisinde iyi olacak baak sakn isyan etme sakıın baak bu snav allahm deniyor sen güclü olmalısınCanim hic korkma ilaclarini duzenli al sen pozitifi gordun onemli olan o ins rajamkarda iki gunde bir yukselir bebegine kavysursun uzulme gec tutundugundan deger dusuk olabilir ins tutunur sana en azindan senin yuregin ferahlar rabbim cok buyuk yuzumuze baksin usyan etmek istemiyorum
Canmm allah razıı olsunn allah duysun sesinii allahım kucagımzı boş koymasın seni cok iyi anlıyorumm hep dualarmda olacaksın inşallah ikincisinde iyi olacak baak sakn isyan etme sakıın baak bu snav allahm deniyor sen güclü olmalısın
Canmm allah razıı olsunn allah duysun sesinii allahım kucagımzı boş koymasın seni cok iyi anlıyorumm hep dualarmda olacaksın inşallah ikincisinde iyi olacak baak sakn isyan etme sakıın baak bu snav allahm deniyor sen güclü olmalısın
Canımmmmm ben de cok korkuyorm benm 52.88 oldu 9.gun 29.83 dü ama doktorun ne güzel umutlu konusmus bana niye böyle konusmuolarrCanimm nasilsinnn bn cok mutluyum bugun kan yaptik 9.76 cikti yukseliyo cuma tekrarlicaz doktor gebelik var dedi ama ilk sonucu alip uzuldugumde ben igneleri ilaclari biraktim olmadi diye simdi cok korkuyom duserse diye belim agirmaya basladi offf hepsi ust uste geldi sen naptin canim sonuclar noldu
Sana ilacları bırak demişmiydi kii sen niye bırakdın allah ol derse olacaaklk hadii bakalımm duaya devaam devam canmm allahım versn ikimiz de gğzel şeyler yazalım ben iki kat artmadıgı için cok üzgünümCanimm nasilsinnn bn cok mutluyum bugun kan yaptik 9.76 cikti yukseliyo cuma tekrarlicaz doktor gebelik var dedi ama ilk sonucu alip uzuldugumde ben igneleri ilaclari biraktim olmadi diye simdi cok korkuyom duserse diye belim agirmaya basladi offf hepsi ust uste geldi sen naptin canim sonuclar noldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?