transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Gec t
Canım bir saat sonra verdiler bana da hadii inşallah sen e devletten mi takip ediosun canmm varya ben sürekli okuom benm deger düşük geldi bana yormlarda hep daha yüksek anlamadm yanii dua edelim bol bol allaha emanetler

Gec tutunmus olabilirler onemli olan suan pozitif cikmasi ilaclarina devam et doktorunlada gorus o illa bisiler yapar cnm

Cnm sonuc cikmis 1.76 cok uzuldum butun emekler hayaller igneler acilar bosamiydi simdi

Canım bir saat sonra verdiler bana da hadii inşallah sen e devletten mi takip ediosun canmm varya ben sürekli okuom benm deger düşük geldi bana yormlarda hep daha yüksek anlamadm yanii dua edelim bol bol allaha emanetler
m tum

Cnm sonuc cikmis 1.76 cok uzuldum butun emekler hayaller igneler acilar bosamiydi simdi

m tum
Canmm ( üzülme bak belkii yükselir doktorunla görüş bir belki daha kana karsmamıstır olamaz mı bilemedm kii dur bakım 12. Gün bir daha kan verirsin üzülme dua et allaha ben sana da ediyorum dua et

Canmm ( üzülme bak belkii yükselir doktorunla görüş bir belki daha kana karsmamıstır olamaz mı bilemedm kii dur bakım 12. Gün bir daha kan verirsin üzülme dua et allaha ben sana da ediyorum dua et

Gece doktorla gorustum 12.gun sonucu onmli dedi ama iki uc gnde yukselmezki sonuc bugun gitcz doktora gel dedi cok uzuldum dun gce

Gece doktorla gorustum 12.gun sonucu onmli dedi ama iki uc gnde yukselmezki sonuc bugun gitcz doktora gel dedi cok uzuldum dun gce
Kıyamamm bir git bakalm bir daha verirsin belki kanı belki yükselir dur bakalm allahın işi bilemeyiz ne düşünüyor

Bu değer negatf mi oluyormus şimdi ben onu anlamadm acıkcası nasıl konusdu peki baska ne dedi bunun için mi cagrms

5in altinda oldugundan deger negatif oluyomus canim istisba gec tutunup 12. Gunun sonrasinda pozitife donenmis granti olsun diye 12.gunde bidaha test tap dedi yine begatif olursa ilaclari kes dedi 4 5 gun sonra hastalnirsin bir ay dinkenirsin gelirsn dondrulmuslari transfer ederz dedi gebelik bekkedgm bi gastaydin dedi a kalite yumurta 8 hucreli embriyo olmaynca olmuyo isde dedicnm

Canim sen transfrrden sonra hep yatdinmi nasil gecirdin gunleri bn ilk uc gun yatdim sonra kalktm norml hayatma devm ettm yemgmi yaptim temzlugimi yaptim dsarda gezindim

Canm senin 8 hücreli deilmiydii birinci kalite deilmiydii canmm benm ki de daha net deil kii( bende cok korkuyorm deger ne olacak bilmiom korku sardıı olumsuz duyunca cok kötü oluyormm allahımm görsün halimizi ben de 4.gün işe başldm ama hiç agr kaldırmadm masa başı işim allahım ne diyecegimi bilemiyorm

Canim hic korkma ilaclarini duzenli al sen pozitifi gordun onemli olan o ins rajamkarda iki gunde bir yukselir bebegine kavysursun uzulme gec tutundugundan deger dusuk olabilir ins tutunur sana en azindan senin yuregin ferahlar rabbim cok buyuk yuzumuze baksin usyan etmek istemiyorum

Canmm allah razıı olsunn allah duysun sesinii allahım kucagımzı boş koymasın seni cok iyi anlıyorumm hep dualarmda olacaksın inşallah ikincisinde iyi olacak baak sakn isyan etme sakıın baak bu snav allahm deniyor sen güclü olmalısın

Canim hic korkma ilaclarini duzenli al sen pozitifi gordun onemli olan o ins rajamkarda iki gunde bir yukselir bebegine kavysursun uzulme gec tutundugundan deger dusuk olabilir ins tutunur sana en azindan senin yuregin ferahlar rabbim cok buyuk yuzumuze baksin usyan etmek istemiyorum

Allah razi olsun cnm ins hepimiz icin hersey iyi olsun

Canimm nasilsinnn bn cok mutluyum bugun kan yaptik 9.76 cikti yukseliyo cuma tekrarlicaz doktor gebelik var dedi ama ilk sonucu alip uzuldugumde ben igneleri ilaclari biraktim olmadi diye simdi cok korkuyom duserse diye belim agirmaya basladi offf hepsi ust uste geldi sen naptin canim sonuclar noldu

Canımmmmm ben de cok korkuyorm benm 52.88 oldu 9.gun 29.83 dü ama doktorun ne güzel umutlu konusmus bana niye böyle konusmuolarr

Sana ilacları bırak demişmiydi kii sen niye bırakdın allah ol derse olacaaklk hadii bakalımm duaya devaam devam canmm allahım versn ikimiz de gğzel şeyler yazalım ben iki kat artmadıgı için cok üzgünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…