transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Merhaba kizlar. Ben de 2.denememi geçen hafta salı dondurulmus tek 1.kalite blast transferi ile yaptim. Sorunum cikolata kisti. Su an beklemedeyim. Vücudumun her yeri bi sey söylüyor sanki. Psikolojik mi gerçekten hissediyor muyum emin degilim. 4gunum var hastanenin söylediği test gününe ama ben tabi ki dayanamayıp idrar testi yapiyorum. Bugünkü testim bu. Fikriniz var mı?

Herkese merhaba gece gece uyandim ve test yaptim sizde hayalet cizgi goruyormusunuz yoksa ben kafayimi yedim :) bugun 5. Gunum bu arada

Canım sana cok teşekkür ederim. Veeee sonuç 71.2 cikti. Henüz çok yüksek değil ama erken olmasına baglamak sevinmek istiyorum. Darısı isteyen herkesin başına insallah. Acaba sen de kan versen mi bugün veya yarın?

Ayy cok sevindim canim ya ben 7. Gun dee yapayim oyle gidip kan veririm :)

Herkese merhaba gece gece uyandim ve test yaptim sizde hayalet cizgi goruyormusunuz yoksa ben kafayimi yedim :) bugun 5. Gunum bu arada
Eki Görüntüle 2075299
Evet hayalet çizgi var canım hayırlı olsun.5. Gün cok erken teste, 7. Gün hem de erken gebelik testiyle yaparsan çıkar. erken oldugu icin net degil ama bu testlere göre de çok iyi çıkmış çizgi.benim 5. Gün testimde çizgi yoktu test yapmıstım yanlış hatırlamıyorsam.

Esimede gosterdim oda gordu burdan daha hayalet gorunuyor insallah yanilmam hassas gebelik testi aldim yarin yapicam varsa persembe kan verecegim

bana 3. gün donmuş embriyo transfer edildi transferin 5. günü prediktörün erken gebelik idrar testi ile kontrol ettim.2. çizgi hayalet gibi çıktı. sonraki günler çok hafif adet belirtsi gibi kendimi dinlemesem anlamayacağım hafiflikte karnımda sızı oldu.Şu an 9+4 günlük hamileyim. Darısı hepimizin başına

Naptın canım sonuç insallah iyidir ?
Bnm bugünkü 214 cikti çok şükür. Hastanenin söylediği tarihe daha 4gun var. Işkence yapıyorlar sanki. E biz durur muyuz
Hahah aynen canim ozaman 8. Gununmu bugun senin benim de 7. Gunumdu 77.95 cikmis sukur 9 ve 11. Gunde yapar insallah artarsa sonlandirirm kan olayini :)

Hahah aynen canim ozaman 8. Gununmu bugun senin benim de 7. Gunumdu 77.95 cikmis sukur 9 ve 11. Gunde yapar insallah artarsa sonlandirirm kan olayini :)
Cooookkkk sevindimm.. hayirli ugurlu olsun canim. Saglikla gelsin insallah devamı. 30kasimda transfer olmustum. O günü saymıyorum 7.gun bhcg 72, bugün 9.gunu 214. Gayet iyi sanıyorum şükür ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…