- 21 Eylül 2017
- 26
- 23
- 18
- 41
Varla yok arası bisey sanki ama henüz erken değil mi? Olabilir yani yarın sabah tekrarla bence.Herkese merhaba gece gece uyandim ve test yaptim sizde hayalet cizgi goruyormusunuz yoksa ben kafayimi yedim :) bugun 5. Gunum bu arada
Eki Görüntüle 2075299
Bekledikten sonra netlesti biraz daha sukur erken tabi 5. Gun 2 tane blast transfer edildigi icin varsa cikar diye dusundumVarla yok arası bisey sanki ama henüz erken değil mi? Olabilir yani yarın sabah tekrarla bence.
2blast tutunduysa çıkabilir evet. Hayırlısı olsun diyelim insallah.Bekledikten sonra netlesti biraz daha sukur erken tabi 5. Gun 2 tane blast transfer edildigi icin varsa cikar diye dusundum
Varla yok arası bisey sanki ama henüz erken değil mi? Olabilir yani yarın sabah tekrarla bence.
Git ver canim bence bekleme var cunku2blast tutunduysa çıkabilir evet. Hayırlısı olsun diyelim insallah.
Bu da benim az onceki. Bbm de 7.gunum olacak bugün. Gidip kan versem miEki Görüntüle 2075310
Laboratuvarı ben açtım 10da çıkacak bakalım hayırlısı hepimiz içinGit ver canim bence bekleme var cunku
Haber ver canim artik korkma ben 5 yil.boyunca gormedim o cizgiyi gorunuyorsa bebis var demektir :))Laboratuvarı ben açtım 10da çıkacak bakalım hayırlısı hepimiz için
Ayy cok sevindim canim ya ben 7. Gun dee yapayim oyle gidip kan veririm :)Canım sana cok teşekkür ederim. Veeee sonuç 71.2 cikti. Henüz çok yüksek değil ama erken olmasına baglamak sevinmek istiyorum. Darısı isteyen herkesin başına insallah. Acaba sen de kan versen mi bugün veya yarın?
Tamam canim ama mutlaka haber bekliyorum merakta birakmaAyy cok sevindim canim ya ben 7. Gun dee yapayim oyle gidip kan veririm :)
Tabiki yazarim.canim ama benim cizgi net degil yarin tekrar yapacagom :)Tamam canim ama mutlaka haber bekliyorum merakta birakma
Evet hayalet çizgi var canım hayırlı olsun.5. Gün cok erken teste, 7. Gün hem de erken gebelik testiyle yaparsan çıkar.Herkese merhaba gece gece uyandim ve test yaptim sizde hayalet cizgi goruyormusunuz yoksa ben kafayimi yedim :) bugun 5. Gunum bu arada
Eki Görüntüle 2075299
Esimede gosterdim oda gordu burdan daha hayalet gorunuyor insallah yanilmam hassas gebelik testi aldim yarin yapicam varsa persembe kan verecegimEvet hayalet çizgi var canım hayırlı olsun.5. Gün cok erken teste, 7. Gün hem de erken gebelik testiyle yaparsan çıkar.erken oldugu icin net degil ama bu testlere göre de çok iyi çıkmış çizgi.benim 5. Gün testimde çizgi yoktu test yapmıstım yanlış hatırlamıyorsam.
inşallahhhhhhh hemen yaz dualarımdasınEsimede gosterdim oda gordu burdan daha hayalet gorunuyor insallah yanilmam hassas gebelik testi aldim yarin yapicam varsa persembe kan verecegim
Tabiki canim saol sonrada seni oraya gonderecegim :)inşallahhhhhhh hemen yaz dualarımdasın
Naptın canım sonuç insallah iyidir ?Tabiki yazarim.canim ama benim cizgi net degil yarin tekrar yapacagom :)
Hahah aynen canim ozaman 8. Gununmu bugun senin benim de 7. Gunumdu 77.95 cikmis sukur 9 ve 11. Gunde yapar insallah artarsa sonlandirirm kan olayini :)Naptın canım sonuç insallah iyidir ?
Bnm bugünkü 214 cikti çok şükür. Hastanenin söylediği tarihe daha 4gun var. Işkence yapıyorlar sanki. E biz durur muyuz
Cooookkkk sevindimm.. hayirli ugurlu olsun canim. Saglikla gelsin insallah devamı. 30kasimda transfer olmustum. O günü saymıyorum 7.gun bhcg 72, bugün 9.gunu 214. Gayet iyi sanıyorum şükür ki.Hahah aynen canim ozaman 8. Gununmu bugun senin benim de 7. Gunumdu 77.95 cikmis sukur 9 ve 11. Gunde yapar insallah artarsa sonlandirirm kan olayini :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?