transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Kan testi yaptırdım sonuç 0.1 bu 2. Denemem ben nasıl anne olacağım çok kötüyüm yıkıldım
Canim uzulme..umudunu kesme de Allah tan sakin.. cok zor biliyorum ama sabretmekten baska yapacak bisy yok..Rabbim en kisa zamanda saglikla hayirli bir evlat nasip etsin insaAllah..

Canim uzulme..umudunu kesme de Allah tan sakin.. cok zor biliyorum ama sabretmekten baska yapacak bisy yok..Rabbim en kisa zamanda saglikla hayirli bir evlat nasip etsin insaAllah..
Amin canım Allah razı olsun çok zor ama dayanmak sabretmek zorundayım. Rabbim isteyen hepimize nasip etsin en hayırlı şekilde inşaAllah.

İlk anlarda çok kötü oldum dünya başıma yıkıldı sanki ama Zaman geçtikçe rahatlatmaya çalışıyorum kendimi nasipte yoksa ne yapsan boş önce Rabbim dilemeli ol demeli

Kan testi yaptırdım sonuç 0.1 bu 2. Denemem ben nasıl anne olacağım çok kötüyüm yıkıldım
Canım benim üzülme vardır bundada bir hayır .tabi üzülme demesi kolay bize Rabbim kimseye yasatmasın hayal kırıklıgı. Doktorun ne dedi peki tekrar için birşey dedimi pes etmek yok Anne olana kadar ugrasıcaz insallah

İlk anlarda çok kötü oldum dünya başıma yıkıldı sanki ama Zaman geçtikçe rahatlatmaya çalışıyorum kendimi nasipte yoksa ne yapsan boş önce Rabbim dilemeli ol demeli
Evet canım ne yapsaj gerçekten boş. Ben daha transferim olmadan strese girdim yani tek ben ve eşim bilse atlatırım olumsuz sonucu ama masallah babamlar kaynanamlar dört gözle bekliyorlar olmasını yani bide onların üzüntüsüyle ugraşmak agır geliyor

Canım. 12. Sinde yaptırcam falan yazmışsın yanlış görmediysem. Doktor bize yapılacak tarihte olumsuz çıkarsa 2 gün sonra tekrarlayın kan testini demişti.

Bence sende dene 2-3 sonra daha. Rabbimin işi belli mi olur...

Daima bizim için en iyisini bilen O’dur. Sıkma canını canım. Hayırlısını isteyelim daima...

Arkadaşlar Benim 2. Gün embriyosu. Çarşamba yerleştirildi.. Yarın kan da baktırsam çıkarmı sizce ?

Şu anda ne söylense boş. Bu üzüntüyü illa ki yaşayacaksınız. Ama lütfen pes etmeyin. Sizin yaşınız çok genç. Bu en önemli avantaj. Üstelik daha 2 nedir, defalarca deneyip ama en sonunda mutlu olanlar var. Bunun mutlaka bir sebebi anlamı ve hayri vardır diye düşünün. Dinimizde ümitsizliğe yer yoktur, biraz dinlenin. Sonra yine..Hayirlisiyla siz de güzel haber alacaksınız.

Arkadaşlar Benim 2. Gün embriyosu. Çarşamba yerleştirildi.. Yarın kan da baktırsam çıkarmı sizce ?
Test negatif sonuc verebilir canim..hic yapipta canini sıkma derim..ben ikinci denememde hic test yapmamistim bile.. 12.gunu bekle..insaAllah hayirlisiyla pozitifi goreceksin...

Doktoruma mesaj attım dün aradı hemen hiç üzülme ben elimden geldiğince her konuda destekçinizim Allah'ın izniyle başaracaz dedi adet olunca gel 1-2 ay neden tutmadığını bulalım buna yönelik çalışalım çünkü çok şaşırdım tutmamasına dedi

Doktoruma mesaj attım dün aradı hemen hiç üzülme ben elimden geldiğince her konuda destekçinizim Allah'ın izniyle başaracaz dedi adet olunca gel 1-2 ay neden tutmadığını bulalım buna yönelik çalışalım çünkü çok şaşırdım tutmamasına dedi

Evet 12. Gün yaptıracaktım aslında sonra dayanamadık 10. Gün yaptırdık dün yani sonuç 0.1 maalesef. 2-3 gün sonra tekrar deneyin demişsiniz ama Bebek olsaydı değer biraz olsun yükselmez miydi? Bide dün o kadar ağladım ki kanamam oldu çok hafif bugün hiçbişey yok adet kanı da ilaçlardan dolayı mı tam olamadım diye düşünüyorum.

Canim ya kendini bu kadar harab etme..hersey olacagina varir..hic belli olmaz..Rabbim hayirlisiyla verecektir .. kendine zarar veriyorsun boyle..

Taktiri ilahi canım tabi peşini bırakma doktorunda ne kadar iyimiş gerçekten ne kadar destek olmuş sana inşallah ikincisi tutacaktır ben inaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…